Επισκέπτης
Το ποτό πάει αναλόγως την όρεξη, την παρέα και γενικά τη φάση
έχω πάρει μαλτ ουίσκυ 16 ετών 40 ευρώ και δε με ενθουσίασε, ενώ έχω κάνει ωραία "φτιάξη" με κρασί 2 ευρώ από τον Βασιλόπουλο
βέβαια αυτό δεν είναι ο κανόνας. Ισχύει και εδώ πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Κάποιες μάρκες που μ αρέσουν:
jack daniels, drampuie, tanqueray gin, μαλτ ουίσκια, κ.α. αναλόγως την ώρα
από κρασιά αρκετά, και κυρίως τα αγιωργίτικα
επίσης το visanto του μπουτάρη. Ό,τι καλύτερο σε κρασί.
Επίσης, ειδικά για καλοκάιρι όλα τα MARTINI
Όσοι θέλετε να μην βιώσετε hangover να πίνετε τζιν,
Για μπύρες δε θα αναφερθώ, γιατί χρειάζονται 50 σελίδες ποστ μόνο για αυτές, γενικά πάντως προτιμώ τις philser
Για το campari που ανέφερε κάποιος, όντως δε μου άρεσε κι εμένα, καθότι πικρίζει αρκετά
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Σαμπάνια και Κονιάκ, οπότε αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό, ευπρόσδεκτο
Τέλος να υπενθυμίσω ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ανακατεύουμε τα ποτά σε μια έξοδο
και αν τυχόν αυτό γίνει, τότε ΠΑΝΤΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΣΕ ΕΛΑΦΡΥ (από ουίσκυ-> μπύρα, κλπ) και ποτέ αντίστροφα
έχω πάρει μαλτ ουίσκυ 16 ετών 40 ευρώ και δε με ενθουσίασε, ενώ έχω κάνει ωραία "φτιάξη" με κρασί 2 ευρώ από τον Βασιλόπουλο
βέβαια αυτό δεν είναι ο κανόνας. Ισχύει και εδώ πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Κάποιες μάρκες που μ αρέσουν:
jack daniels, drampuie, tanqueray gin, μαλτ ουίσκια, κ.α. αναλόγως την ώρα
από κρασιά αρκετά, και κυρίως τα αγιωργίτικα
επίσης το visanto του μπουτάρη. Ό,τι καλύτερο σε κρασί.
Επίσης, ειδικά για καλοκάιρι όλα τα MARTINI
Όσοι θέλετε να μην βιώσετε hangover να πίνετε τζιν,
Για μπύρες δε θα αναφερθώ, γιατί χρειάζονται 50 σελίδες ποστ μόνο για αυτές, γενικά πάντως προτιμώ τις philser
Για το campari που ανέφερε κάποιος, όντως δε μου άρεσε κι εμένα, καθότι πικρίζει αρκετά
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Σαμπάνια και Κονιάκ, οπότε αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό, ευπρόσδεκτο
Τέλος να υπενθυμίσω ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ανακατεύουμε τα ποτά σε μια έξοδο
και αν τυχόν αυτό γίνει, τότε ΠΑΝΤΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΣΕ ΕΛΑΦΡΥ (από ουίσκυ-> μπύρα, κλπ) και ποτέ αντίστροφα