Επισκέπτης
θα με μαθισ εσι ,θελο να μαθο
μονο αν σε βγαλει ο πουρ προφιλ κ ανφας
θα με μαθισ εσι ,θελο να μαθο
καλυτερο απο ζαμπον?ξερω εγω που εχω κανει κ εκχυλιση στα νιατα μου.
Ατροπα σε νερακι κ θα εχεις ματι σαν αυτο στο αβαταρ μου.Toxicity ομως μονο για εμπειρους παιχτες
θα με καψι ο Πουρ,αβριο λεη θα με τιμασι φουλ πορτετο αλα Πολ Γκαζοζενμονο αν σε βγαλει ο πουρ προφιλ κ ανφας
καλυτερο απο ζαμπον?
ρε βοθρε δεν το ξερεις ουτε το ζαμπον?θα με καψι ο Πουρ,αβριο λεη θα με τιμασι φουλ πορτετο αλα Πολ Γκαζοζεν
με ενα κιλο περνισ ενα καραβι προσουτο
απο μπελαντονεσ ξερισ?
ρε να σας πω,επειδη θα μας βαλουν που θα μας βαλουν μεσα,μηπως λεμε για τα ιδια κοκτειλ αλλα απο περιοχη σε περιοχη τα λεμε διαφορετικα?Όχι ρε Πειραιώτη,
ξέρω όμως από πεγιότι.
να ξιριζισ τα αγκαθιαΌχι ρε Πειραιώτη,
ξέρω όμως από πεγιότι.
μπουζου μασ περμενι μα νιχτε αγκαλε, τα κοκτειλ ινε γιουνικαταρε να σας πω,επειδη θα μας βαλουν που θα μας βαλουν μεσα,μηπως λεμε για τα ιδια κοκτειλ αλλα απο περιοχη σε περιοχη τα λεμε διαφορετικα?
Ο Ο.Η.Ε. ανακήρυξε Αρχαιοελληνικό κρασί ως «Κρασί του Έτους 2008»!
Ημερομηνία : 26 - 01 - 2009
Από χτες κάνει το γύρο του κόσμου η ακόλουθη είδηση.
Ένα άγνωστο νέο κρασί, παραγόμενο από μια άγνωστη έως τώρα αρχαία ποικιλία σταφυλιού απoτέλεσε την έκπληξη σε μια ετήσια εκδήλωση πολιτισμού, γαστρονομίας και γευσιγνωσίας κρασιού με συμμετοχές από περισσότερες από 100 χώρες, που έγινε στις 23 Ιανουαρίου στο Μέγαρο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη. Εξακόσιοι περίπου διπλωμάτες και δημοσιογράφοι διαπιστευμένοι στον ΟΗΕ ήταν οι εκλέκτορες που ανέδειξαν «κρασί της ετήσιας εκδήλωσής τους για το 2008» το «Μεθυμναίος», που παράγεται εδώ και λίγα χρόνια στις λάβες του ηφαιστείου του δυτικού τμήματος του νησιού της Λέσβου, όπου υπάρχει το περίφημο Απολιθωμένο Δάσος.
Τι πινουμε;
ΓΟΥισκυ (blended αλλά και single malt), μπέρμπον (σπανια), τζιν (όλο και πιο συχνά) και ρακί. Κρασί πινουμε αλλά άλλο το κρασί άλλο το ποτό
Τι δεν πινουμε;
Ουζο και γλυκερά ποτά
Ολα τα άλλα μας ειναι αδιάφορα. Λίγα χρόνια έχουμε να ζήσουμε, ας ποιουμε τα ποτά που μας αρέσουν