Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω, λες να τους πουμε ετσι στο τελος?με αγκυριανή μήπως? ή με σοφιανή?
Δεν ξερω, λες να τους πουμε ετσι στο τελος?με αγκυριανή μήπως? ή με σοφιανή?
1. άρα εξίσου έγκυρη είναι η πληροφορία ότι γαμιέσαι κι εσύ. από την ίδια πηγή.
2. για ατατουρκ πόσταρε την πηγή ή σιώπα για πάντα.
Δεν ξερω, λες να τους πουμε ετσι στο τελος?
για τα τζαμια δεν εχω αντιρρηση οπως αναστηλωθηκαν καποιες πιθανως εκκλησιες στον ποντο και πανε οι ποντιοι με πουλμαν προσκυνηματικες εκδρομες και εχει τουρισμο ελληνικο η τουρκια
αλλα το να σηκωσουμε και αγαλμα εναν σφαγεα των λαων απο τους πολλους του διεθνους συστηματος το θεωρω ακραιο....γενικα ειμαι εναντιον των αγαλματων και της θεοποιησης ηγετων κλπ ακομα και ελληνων.....
περί αγαλματος δεν έχω ιδίαν αντίληψιν... και δεν πιστεύω ότι ο μπουτάρης είναι μαλάκας αντίθετα αλεπού είναι... για τον τρεμόπουλο θα το πίστευα ...
σχετικά με την μετονομασία σου έβαλα πηγή... Ελευθεροτυπία 21/6/2006....
αυτά .. ψάξε να την βρείς...
για τα τζαμια δεν εχω αντιρρηση οπως αναστηλωθηκαν καποιες πιθανως εκκλησιες στον ποντο και πανε οι ποντιοι με πουλμαν προσκυνηματικες εκδρομες και εχει τουρισμο ελληνικο η τουρκια
αλλα το να σηκωσουμε και αγαλμα εναν σφαγεα των λαων απο τους πολλους του διεθνους συστηματος το θεωρω ακραιο....γενικα ειμαι εναντιον των αγαλματων και της θεοποιησης ηγετων κλπ ακομα και ελληνων.....
Εάν και εφόσον ανεγερθεί ποτέ τέτοιο άγαλμα, θα κατεδαφιστεί (το πολύ) σε 2-3 μέρες αν όχι ώρες.
Οπότε τι το κάνετε θέμα ….
συμπέρασμα
1. γαμιέσαι σύμφωνα με έγκυρη πηγη
2. η άποψή σου για την μετονομασία της Αγίου Δημητρίου είναι όπως όλες οι απόψεις σου: ΓΤΠ! άλλως ανύπαρκτη.
ε, πως τα συντροφάκια σου, οι ακροδεξιοί του διαδικτύου, ξέρεις "ελληνικό αίμα-σπέρμα-μαλακία", ξεσκίστηκαν να το ποστάρουν ένα χρόνο μετά...
τσίμπησε κι ο χαζοστέκας κι άνοιξε το νήμα ....
εδώ ολόκληρος αγώνας γίνεται κι εσύ τον αμφισβητείς?
Εγώ έτυχε να το διαβάσω χθες στο newsbomb και δεν ξέρω πότε πρωτοκυκλοφόρησε. Αλλά επαναλαμβάνω
Εάν και εφόσον ανεγερθεί ποτέ τέτοιο άγαλμα θα κατεδαφιστεί σε λίγες μέρες αν όχι ώρες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε και να αναλύουμε
πες στους μαλάκες που συναναστρέφεσαι (ξέρεις ελληνικό αίμα τιμή και σπέρμα) να μη γεμίζουν σκουπίδια το διαδίκτυο, γιατί το νιουςμπομπ μπορεί να τρώει τις μούφες
το μπουκομ όμως όχι. γιατί υπάρχει ο ΠΠ.
τώρα για τις λοιπές ΤΖΑΜΠΑ μαγκιές πάτε πρώτα να δείρετε κανα επικίνδυνο μετανάστη -σομαλό γερωγιανό πχ- ή κανα πολιτικάντη του ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚ και μετά πουλήστε μαγκιά..
Το διαδίκτυο είναι βόθρος και το έχουν κάνει έτσι οι μαλάκες που συναναστρέφεσαι εσύ. Και το μπου είναι έτσι και εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα (εν αντιθέσει με σένα φυσικά) μιας και έχω επιλέξει να μην χάνω τον χρόνο μου σε μαλακίες …
Τώρα για το υπόλοιπο δεν ασχολούμαστε με μετανάστες μεμονωμένα, απλά όταν (εάν και εφόσον) μας δοθεί η ευκαιρία θα απελαθούν μαζικά. Όχι επειδή είμαστε φασίστες και λοιπές μαλακίες αλλά επειδή θα το θέλει ο λαός και θα το αποφασίσει με δημοψήφισμα. Τι πιο δημοκρατικό…
[size=30pt]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΟΛΟΥΝ[/size]
[move][size=30pt]ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ[/size] [/move]