Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είχες πέσει εσύ μικρός στο καζάνι και την ήπιες όλη.και λίγη κριτική ικανότητα, αν σας περισσεύει, ιππότα...
-γκαρσόν, ένα λουκούμι στο παδί.
-έφτασεεεειιι...
είχες πέσει εσύ μικρός στο καζάνι και την ήπιες όλη.και λίγη κριτική ικανότητα, αν σας περισσεύει, ιππότα...
άσε τη φλυαρία και βάλε μου κανένα επιπλέον χρώμα γιατί όπως βλέπεις κοντεύουν να μου τελειώσουν.
δεν μπορώ να εκφρασθώ.
κανένα φανταχτερό να χτυπάει στο μάτι, να τα καταλαβαίνει με τη μια ο πορνόπαπος.Εμ κ εγω τρομαξα να σε αναγνωριζω ετσι σκετο. Ποιο θες λεγε
και λίγη κριτική ικανότητα, αν σας περισσεύει, ιππότα...
συνεχίζεις τις αοριστολογίες, ίσα ίσα να φαίνεται ότι κάνεις κανένα ποστ.
πες μας συγκεκριμένα που είναι η διάψευση για το άρθρο της Κυριακής, 07 Οκτωβρίου του [size=20pt]2012[/size](στο έκανα και ροζάκι να πηγαίνει με τον τσίπρα στο άβατάρ σου)
ο στέκας και ο κάθε στέκας μπορεί να μην πρόσεξε ότι [size=15pt]το άρθρο που έβαλες ήταν ενός έτους παλιό και αναφερόταν σε άλλα δημοσιεύματα και πολιτισμικές συγκυρίες[/size]
[size=15pt]δεν μας έχεις αποδείξει μέχρι στιγμής αν το τρέχον άρθρο έχει επισήμως αναιρεθεί[/size]
[size=15pt]απλά σαν κλασσικός κυνηγός της "αλήθειας" συνεχίζεις να υποθέτεις εκ των προτέρων ότι κάτι είναι ψευδές βασισμένος σε ληγμένες ειδήσεις[/size]
υ.γ. δεν ξέρω αν το έμαθες, έπαψα να είμαι φοιτητής, το πήρα το λελεόχαρτο.
εγώ σε ρωτώ εάν αυτό είναι πανάκεια και σημαίνει ότι με τα νέα οικονομικά δεδομένα για τους δήμους(βγήκε και κονδύλι από την κυβέρνηση πριν μέρες για να τους στηρίξει οικονομικά, σε τέτοια χάλια κατάσταση ήταν) δεν πρόκειται να έχει τεθεί επί τάπητος το θέμα.έχεις εσύ καμία δήλωση που να διαψεύδει το παρόν άρθρο; αν έχεις μοιράσου την με το λαό όπως "ευλαβικά" έκανες με την πρώτη, αλλιώς σταμάτα να ποστάρεις άσχετα πράγματα και ετεροχρονισμένα.
Ωχ, ωχ, ωχ, τώρα μας ψόφησες.
Άνοιξε και κανένα λεξικό άμα είναι να χρησιμοποιείς λέξη που δεν ξέρεις.
Υ.Γ. Τσάκω τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου:
Άμα βρεις τίποτε σφύρα κλέφτικα.
Ενοχλημενο παπακι, αν το θεμα δεν είναι του γουστου σου δεν θα σε ρωτήσουμε.
Αποδειξε ότι ο Μπουτάρης ΔΕΝ είπε κατι τέτοιο...προς το παρον δεν βρήκα κάποια διάψευση....
ρε γελοίε τύπε, δεν έχεις κότσια να πεις αν θεωρείς έγκυρη την "είδηση" που εσύ πόσταρες?
ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
γαμιεσαι;;
δεν ξέρω αν είπε για άγλαμα .. πάντως για μετονομασία της Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ μίλησε... ;)
μα τι αμφιβολίες είναι αυτές περί του πιπούλη..... βεβαιότης είναι
εγκυρη ή ξε-έγκυρη ο μποτίλιας έχει μιλήσει για μετονομασία της Αγιου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ ...
εσύ πως το ξέρεις τραβαμούνη?
ουαχαχαχαχα, βαλτον και στο Trooper με σκοπιανη σημαια
ένα ένα τα ζητήματα τραβαμούνη.
για το άγαλμα που πόστερε ο στέκας έχεις άποψη?
κινδυνεύει το έθνος από αυτό?
ο παπαζόλης μου το είπε... δήλωσε μάλιστα ότι έβαλε και τον δάκτυλο επί τω τύπω των ήλων
όσο για τις πηγούλες σε παραπέμπω στην συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία της 21/6/2006 ;)