You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφροδίτη Λιάντου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.558
- Πόντοι
- 2.256
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
ηταν και οι 2 αχωνευτες...
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Καριόλα (στην ψυχή) σαν τη μάνα της.
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Τις γνώρισες τύπε?
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: Δεν ζητάω συμβουλές από τη μητέρα μου, γιατί βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα
«Δεν θέλει να με επηρεάζει κιόλας, οπότε με αφήνει να κάνω πάντα αυτό που νιώθω» ανέφερε η ηθοποιός
www.protothema.gr
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
κινείσαι κι εσύ στις παρυφές τις showbiz και τη γνώρισες τύπε;;;Καριόλα (στην ψυχή) σαν τη μάνα της.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Αφροδίτη Λιάντου: Δεν πέρασα καλά όσο έζησα στο Λονδίνο, δεν έχει ωραίους ανθρώπους
Έχει πολύ άσχημο ανταγωνισμό και δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα άτομα εκεί, πρόσθεσε η ηθοποιός
www.protothema.gr
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.401
- Πόντοι
- 2.546
Ειχα δει τη μαμα της στο so you think you can dance απο κοντα που μουνα μικρος κ στεκομουνα διπλα σχεδον στους κριτες,ειχα τρομαξει.Τη μικρη τη γαμαγα αλλα κραω επιφυλαξεις
Στο Λονδίνο δεν υπάρχουν οι πλάτες της μαμάς. Εκεί πρέπει με το σπαθί σου να προχωρήσεις και .... ζορίστηκε.
Στο mega που την είδα, δεν μου έκανε κλίκ. Δεν θα πω ατάλαντη, αλλά οχι και κάτι το φοβερό ώστε να πιάσει στο εξωτερικό!!
Στο mega που την είδα, δεν μου έκανε κλίκ. Δεν θα πω ατάλαντη, αλλά οχι και κάτι το φοβερό ώστε να πιάσει στο εξωτερικό!!
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.558
- Πόντοι
- 2.256
Στην πραγματική ζωή είχε τουλάχιστον 3 εραστές: 1 Γάλλο μουσικό στο Λονδίνο που υποτίθεται της έγραφε τραγούδια. Γυρίζοντας Ελλάδα τα έφτιαξε με έναν άγνωστο Dj για κανα δυό χρόνια. Όταν άρχισε να γίνεται γνωστή από "Γη της Ελιάς" τα έφτιαξε με τον συμπρωταγωνιστή της που προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Στη "Γη της Ελιάς" είχε πάλι τουλάχιστον 3 γκόμενους με τελευταίο τον αληθινό. Είναι καλή στις ερωτικές σκηνές αλλά κρύα στις υπόλοιπες (δεν έχει παει σε δραματική σχολή, τη συμβουλεύει η μάνα της). Επίσης δεν την έχω δει ποτέ να γελάει . Ας ελπίσουμε ότι στην "Παραλία" όπου θα παίζει τη νέα σεζόν θα δείξει κάτι άλλο ερμηνευτικά. Πάντως είναι το σουξέ της οι ερωτικές σκηνές όπου πηδά πάνω στους γκόμενους λόγω ότι είναι τάπα (1,62 το πολύ) (και πραγματικά συμβαίνει αυτό). Τέλος οι γονείς της (Λιάντος, Παπούλια) θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ένα σήριαλ φέτος.
Συνημμένα
Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 10.904
- Πόντοι
- 2.256
Έτοιμη για πίπα ήταν αν δεν υπήρχαν οι κάμερεςΣτην πραγματική ζωή είχε τουλάχιστον 3 εραστές: 1 Γάλλο μουσικό στο Λονδίνο που υποτίθεται της έγραφε τραγούδια. Γυρίζοντας Ελλάδα τα έφτιαξε με έναν άγνωστο Dj για κανα δυό χρόνια. Όταν άρχισε να γίνεται γνωστή από "Γη της Ελιάς" τα έφτιαξε με τον συμπρωταγωνιστή της που προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια. Στη "Γη της Ελιάς" είχε πάλι τουλάχιστον 3 γκόμενους με τελευταίο τον αληθινό. Είναι καλή στις ερωτικές σκηνές αλλά κρύα στις υπόλοιπες (δεν έχει παει σε δραματική σχολή, τη συμβουλεύει η μάνα της). Επίσης δεν την έχω δει ποτέ να γελάει . Ας ελπίσουμε ότι στην "Παραλία" όπου θα παίζει τη νέα σεζόν θα δείξει κάτι άλλο ερμηνευτικά. Πάντως είναι το σουξέ της οι ερωτικές σκηνές όπου πηδά πάνω στους γκόμενους λόγω ότι είναι τάπα (1,62 το πολύ) (και πραγματικά συμβαίνει αυτό). Τέλος οι γονείς της (Λιάντος, Παπούλια) θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ένα σήριαλ φέτος.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της: Δεν τη συμβουλεύω, θέλω να κάνει τη δική της πορεία, τα δικά της λάθη και σωστά
Απείχα τέσσερα χρόνια, ήμουν σε πολλά «όχι», είπε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε δεχτεί
www.protothema.gr
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Ομορφη γκομενα.