Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Ευχαριστώ πολύ !!!Xronia polla koukla!!!!!
Ευχαριστώ πολύ !!!Xronia polla koukla!!!!!
Και οχι μονο αφροδιταρα.....Δεν πειράζει. Όταν βρεθούμε θα βάλουμε τις δικές μου πάνω σε τούρτα
Αλάνι ?? Χιχιχι ευχαριστώΚαι οχι μονο αφροδιταρα.....
Σε παω γιατι εισαι αλανι..
ΚωλαραααααΑγόρια μου όποιος θέλει πρωινό ραντεβού μπορούμε να κανονίσουμε από την προηγούμενη μέρα για να είμαι προετοιμασμένη .
Viber – 6998981063
Ευχαριστώ καυλιαρι μου. Σας περιμένει να την πιάσετε !!!Κωλαρααααα
Να την γλυψουμε μέχρι όσο φτάνει η γλώσσα παίζειΕυχαριστώ καυλιαρι μου. Σας περιμένει να την πιάσετε !!!
Θα είμαι έξω μέχρι αργά σήμερα
Όποιος θέλει ας μου στείλει να κανονίσουμε
Viber – 6998981063
Φοβερός ο κωλος έτσι στημένοςΕυχαριστώ καυλιαρι μου. Σας περιμένει να την πιάσετε !!!
Θα είμαι έξω μέχρι αργά σήμερα
Όποιος θέλει ας μου στείλει να κανονίσουμε
Viber – 6998981063
Ευχαριστώ !!!Φοβερός ο κωλος έτσι στημένος
Εννοείτε αυτό ... !!!Να την γλυψουμε μέχρι όσο φτάνει η γλώσσα παίζει
Εεε τότε τι μένει....????Ευχαριστώ !!!
Εννοείτε αυτό ... !!!
Αγόρια μου όποιος θέλει πρωινό ραντεβού μπορούμε να κανονίσουμε από την προηγούμενη μέρα για να είμαι προετοιμασμένη .
Viber – 699898
αυτη η φωτο ειναι ολα τα λεφτα κοριτσαρα μουΑγόρια μου όποιος θέλει πρωινό ραντεβού μπορούμε να κανονίσουμε από την προηγούμενη μέρα για να είμαι προετοιμασμένη .
Viber – 6998981063
Είσαι για τρέλα παιχνίδια μωροΕυχαριστώ !!!
Εννοείτε αυτό ... !!!
Να την γλύψεις ??Εεε τότε τι μένει....????
Να μπω λίγο πολύ λίγο μέσα έξω έξωΝα την γλύψεις ??
Με την γλώσσα ναι !!!Να μπω λίγο πολύ λίγο μέσα έξω έξω
Ευχαριστώ πολύ αγάπηΜε Αφροδιταρα στο χ dream σκαει στην ωρα της με ασπρο ντρκολτε σεξυ . Ωραιο μαλλι δερμα και βυζακια
Ξεκινημα αυτη με φιλια στο σωμα μεχρι να κστεβει για πιπα. Καλη ωραια με χερι μετα χωρις αρκετη ωρα ,επαιζε την πουτσα στην ρωγα της, την σταματησα και σσχολθηκα με τις βυζαρες της με την ρωγα και το μουνακι, μετα ξανα πιπα λιγο απο πανω αυτη και παλι πιπα και τελος γυρου. Κουβεντουλα πιπα και ιεραποστολικο . Μιαμιση ωρα τελεια . Φιλακια σεξυ woman
Με την γλώσσα ναι !!!
....το γραφει αφου και στις υπηρεσιες της! Τοσο κοπο εκανε το κοριτσ' να φτιαξει το προφιλ της, ολα στο πιατο μας τα εδωσε!Να μπω λίγο πολύ λίγο μέσα έξω έξω