Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Αγόρια μου . Αποφάσισα να βγάλω το αυταρχικό από το πρόγραμμα μου . Μέχρι να γίνω καλύτερη και να μπορώ να σας κάνω να περνάτε όπως θέλετε .
χαχα ! οι μερακληδες σε ξεπερνανε ε ?Αγόρια μου . Αποφάσισα να βγάλω το αυταρχικό από το πρόγραμμα μου . Μέχρι να γίνω καλύτερη και να μπορώ να σας κάνω να περνάτε όπως θέλετε .
Μου αρέσει όταν κάνουμε διπλό με την Βενετία να με γαμάει με το στραπον.χαχα ! οι μερακληδες σε ξεπερνανε ε ?
Δεν παίζεσαι. Χιχιχι είσαι φοβερός !!Αφροδίτη μουναρα μας καύλωσες κάνε να σου στείλω μια φωτογραφία μπας και γίνει κάτι
Καλό βράδυυυ κουκλαρα μαςΚαλό βράδυ αγόρια. !!
Αντί για κεράκια θα σβήσεις πουτσες σήμεραΚαλημέρα
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω τα γενέθλια μου και θέλω να τα περάσω μαζί σας.
Θα είμαι διαθέσιμη μετά τις 15:00 ! Όποιος θέλει να με δει σήμερα και να γιορτάσουμε μαζί μου στέλνει στο Viber – 6998981063
Η τούρτα μου !Αντί για κεράκια θα σβήσεις πουτσες σήμερα
Χρόνια πολλά μανάρι ότι επιθυμείς με υγεία τρελά και πολύ σεξαπιλΚαλημέρα
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω τα γενέθλια μου και θέλω να τα περάσω μαζί σας.
Θα είμαι διαθέσιμη μετά τις 15:00 ! Όποιος θέλει να με δει σήμερα και να γιορτάσουμε μαζί μου στέλνει στο Viber – 6998981063
Πολύχρονη παρθενακι!!!Καλημέρα
Χρόνια πολλά μανάρι ότι επιθυμείς με υγεία τρελά και πολύ σεξαπιλ
Ευχαριστώ πολύ !!!!Πολύχρονη παρθενακι!!!
Ευχαριστώ πολύ !!!...χρονια καλα κουκλα κ απο εδω
....ειναι! Εχω κλεισει εβδομαδα κ συνεχιζω!!Ευχαριστώ πολύ !!!
Εκεί είσαι τώρα ?? Φαίνεται πολύ όμορφα !!
Πολύχρονη κουκλάρα και ότι επιθυμείς.Καλημέρα
Χρονιά πολλαΚαλημέρα