alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.803
- Πόντοι
- 1.206
Καλημέρα αγόρια μου !!
μεγάλη καύλα
Καλημέρα αγόρια μου !!
μεγάλη καύλα
.....αυτό με εταφραζετα οτι οι φωτο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;...γιατί έτσι όπως τίθεται εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι....αντιλαμβάνομαι την οποία υποκειμενικότητα αλλά αυτό καλό θα ήταν να διευκρινιστεί ώσπου να αποκτήσει ο καθένας ίδια άποψη ..photoshop εχει πεσει απειρο !
Βγάλτοο βρε μωράκι μΚαλημέρα αγόρια μου !!
Αν δεν Ξεπερνιέται αυτό , τότε ενα λιγότεροΝαι χιχιχιχι.
Δεν ξεπερνιέται αυτό
Καλημέρα...Ωραία φωτογραφία...Καλημέρα αγόρια μου !!
Πολυ καλη!Καλημέρα αγόρια μου !!
.....αυτό με εταφραζετα οτι οι φωτο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;...γιατί έτσι όπως τίθεται εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι....αντιλαμβάνομαι την οποία υποκειμενικότητα αλλά αυτό καλό θα ήταν να διευκρινιστεί ώσπου να αποκτήσει ο καθένας ίδια άποψη ..
Καλημέρα...Ωραία φωτογραφία...
Πολυ καλη!
Ευχαριστώ αγόρια μου !!!Βγάλτοο βρε μωράκι μ
Βρε μωρο , χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο , θα σου πω μια γνωμη και αν θελεις την ακουςΓια ραντεβού μήνυμα στο
VIBER ή WHAT'S APP: 6998981063
Σας περιμένω
Βρε μωρο , χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο , θα σου πω μια γνωμη και αν θελεις την ακους
Αν θελεις να ανεβει το νημα και κατ' επεκταση τα ραντεβου , πρεπει να κανεις πλακιτσα με τους μυστες εδω και να καυλαντιζεις Κοιτα τα νηματα ΣεξυΤζοαννα και Ελενα110 να παρεις μια ιδεα
Με ποστ αποστειρωμενα, του στυλ " ανοιξαμε και σας περιμενουμε " υπαρχει problem
Καλα που το διευκρυνισες , γιατι αυτες οι κοπελλες εχουν τρελλο χιουμορΑν μου βγι στην συζήτηση εννοείτε μου αρέσει να κάνουμε πλάκα .
Έχω γελάσει πολύ από τον Ιούνιο που έφτιαξα λογαριασμό.
Δεν μπορώ να κάνω πλάκα επιτιδες.
Δεν πάει για τα κορίτσια αυτό. Απλά κατάλαβα τι θες να πεις
χαχαχα Μπραβο το πιασες το νοημα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕπίσης όταν είμαι στο δρόμο ή στο ξενοδοχείο δεν έχω χρόνο να κοιτάω πολλά μηνύματα. Απλά μπαίνω και γράφω.
Οι περισσότεροι θέλετε ραντεβού μέσα σε μισή ώρα !
Τρέχω να προλάβω να μην σας πέσει
Την έχω συναντησει και στο γραφείο που δούλευε και ως ανεξάρτητη.........αυτό με εταφραζετα οτι οι φωτο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;...γιατί έτσι όπως τίθεται εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι....αντιλαμβάνομαι την οποία υποκειμενικότητα αλλά αυτό καλό θα ήταν να διευκρινιστεί ώσπου να αποκτήσει ο καθένας ίδια άποψη ..
Πάντα έτοιμη για όλα…Επίσης όταν είμαι στο δρόμο ή στο ξενοδοχείο δεν έχω χρόνο να κοιτάω πολλά μηνύματα. Απλά μπαίνω και γράφω.
Οι περισσότεροι θέλετε ραντεβού μέσα σε μισή ώρα !
Τρέχω να προλάβω να μην σας πέσει
οι αποψεις ειναι υποκειμενικες αγαπητε φιλε.....αυτό με εταφραζετα οτι οι φωτο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα;...γιατί έτσι όπως τίθεται εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι....αντιλαμβάνομαι την οποία υποκειμενικότητα αλλά αυτό καλό θα ήταν να διευκρινιστεί ώσπου να αποκτήσει ο καθένας ίδια άποψη ..
ιδου και καποιος αλλος που αναφερει πως οι φωτος της εδω ειναι βελτιωμενες αρκετα σε σχεση με την πραγματικοτηταΤην έχω συναντησει και στο γραφείο που δούλευε και ως ανεξάρτητη....
Ως ανεξάρτητη την κάλεσα γιατί από τις φωτογραφίες δεν κατάλαβα ότι ήταν η ίδια. Αν το ήξερα δεν θα εκλεινα το ραντεβου...
Όχι γιατί πέρασα άσχημα...αλλά ούτε καλά....
Αλλά δεν ήταν από αυτό που περίμενα από τις φωτογραφίες....
Την καλησπέρα μας αγαπητή ΑφροδίτηΒροχερές καλησπερες !!!