Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Ναι , γιατι στις φωτογραφιες , αν δεν ειναι photoshop , δειχνεις 32 οχι 38
Αχ τέτοια λέγε μου να παίρνω τα πάνω μου !!
Ναι , γιατι στις φωτογραφιες , αν δεν ειναι photoshop , δειχνεις 32 οχι 38
χαχα Θα εχεις ξενερωσει λιγο στην Αθηνα , πολυ διαφορετικη απο τη Θεσ/νικη. Εδω αλλα σκεφτονται , αλλα λενε , αλλα κανουν , αλλα πιο πολυ το χρημα και η διακριτικοτηταΑχ τέτοια λέγε μου να παίρνω τα πάνω μου !!
χαχα Θα εχεις ξενερωσει λιγο στην Αθηνα , πολυ διαφορετικη απο τη Θεσ/νικη. Εδω αλλα σκεφτονται , αλλα λενε , αλλα κανουν , αλλα πιο πολυ το χρημα και η διακριτικοτητα
Πάω να κάνω νυχάκια.
Μετά τις 12:00 στη διάθεσή σας !
VIBER και WHAT'S APP: 6998981063
ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Μαλλιά??????Πάω να κάνω νυχάκια.
Μαλλιά??????
Καλή επιτυχία!Πάω να κάνω νυχάκια.
Της γαλλικής σε βλέπω όπως το πας θα σ παειΑυτές είναι ενημερώσεις.
Πολλοί ενδιαφέρονται για όμορφα δαχτυλάκια.
Γαργαλιέσαι ακόμα στα ποδαράκια μωρό η το ξεπεράσαμε ??Αυτές είναι ενημερώσεις.
Πολλοί ενδιαφέρονται για όμορφα δαχτυλάκια.
Πώς με ξέρεις γλυκέ μουΤης γαλλικής σε βλέπω όπως το πας θα σ παει
photoshop εχει πεσει απειρο !Ναι , γιατι στις φωτογραφιες , αν δεν ειναι photoshop , δειχνεις 32 οχι 38
Ναι χιχιχιχι.Γαργαλιέσαι ακόμα στα ποδαράκια μωρό η το ξεπεράσαμε ??
Αρχοντα το απειρο ειναι βαρια κουβεντα και ειναι για τα μαθηματικαphotoshop εχει πεσει απειρο !
αρχοντα μην προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου η τα συμφεροντα σου σε παρακαλω πολυ. εγω γραφω τι πιστευω και εσυ εφοσον δεν συμφωνεις μην τα λαβεις υποψη σουΑρχοντα το απειρο ειναι βαρια κουβεντα και ειναι για τα μαθηματικα
Εδω τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα και γνωστα Μην πιασουμε και θυμηθουμε τωρα τις ταρζανιες στο νημα @Μυρτω και στενοχωριομαστε
Χαλαρωσε για να χαλαρωνουν και τα κοριτσια να παρταρουμε Σου το ξαναλεω , δες τα θεματα πιο χαλαρα