vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.763
- Πόντοι
- 446
Καυλιάρα θέλω να σε συναντήσω αλλά πρώτα θέλω να σε ρωτήσω θα βάλω σαντιγύ στο πουτσο μου και θα με γλύφεις το κάνεις γουστάρεις???
Ελάχιστες θα στο αρνηθούν αυτό, συνήθως γουστάρουνΚαυλιάρα θέλω να σε συναντήσω αλλά πρώτα θέλω να σε ρωτήσω θα βάλω σαντιγύ στο πουτσο μου και θα με γλύφεις το κάνεις γουστάρεις???
Καλά ρε φίλε σαντιγί θα βάλεις, δεν θα βάλεις ταραμά... γιατί να μην γουστάρει?Καυλιάρα θέλω να σε συναντήσω αλλά πρώτα θέλω να σε ρωτήσω θα βάλω σαντιγύ στο πουτσο μου και θα με γλύφεις το κάνεις γουστάρεις???
Πρόσεξε μόνο την ημερομηνία λήξης. Όλα τα άλλα θα τα φτιάξουμε !!Καυλιάρα θέλω να σε συναντήσω αλλά πρώτα θέλω να σε ρωτήσω θα βάλω σαντιγύ στο πουτσο μου και θα με γλύφεις το κάνεις γουστάρεις???
Γκολ θα είναι? Κάτι άλλο? Θα δούμε...
Καλημέρα καυλιαριδες !Ελάχιστες θα στο αρνηθούν αυτό, συνήθως γουστάρουν
με καυλωνεις τέρμα με αυτό το φόρεμαΓια επικοινωνία και ραντεβού μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Για επικοινωνία και ραντεβού μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Καλημέρα αγόρια μου!! Με ταλαιπωρεί μια μικρή ίωση τις τελευταίες μέρες !
Σε λίγο θα είμαι και πάλι κοντά σας . Δυνατή και υγιής.
Προσέχετε
Σε ευχαριστώ
Καλά ρε φίλε σαντιγί θα βάλεις, δεν θα βάλεις ταραμά... γιατί να μην γουστάρει?
Ευχαριστώ πολύ . Πιστεύω να δω μόλις γίνω 100% καλά !Γράφω κι εγώ κάτι εδώ, επειδή έτσι παίζει καλύτερα να σε θυμηθώ, να σε ξαναβρώ.
Περαστικά κι από μένα.
Ο παραδοσιακος ο Ελληνας βαζει τζατζικι!
καλημερα αφροδιτακι μας να γινεις καλα κ ολα τα ερχονται μωρο μ περαστικα σουΚαλημέρα αγόρια μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Είμαι καλύτερα. Πιστεύω από Σάββατο να είμαι διαθέσιμη κοντά σας
Καλημέρα αγόρια μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Είμαι καλύτερα. Πιστεύω από Σάββατο να είμαι διαθέσιμη κοντά σας
Καλή σου μέραΚαλημέρα αγόρια μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Είμαι καλύτερα. Πιστεύω από Σάββατο να είμαι διαθέσιμη κοντά σας
Το Σάββατο λένε τα καλανταΚαλημέρα αγόρια μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Είμαι καλύτερα. Πιστεύω από Σάββατο να είμαι διαθέσιμη κοντά σας
Γεια σου Αφροδίτη!Είμαι η Αφροδίτη και ελπίζω να περάσουμε όμορφα !
Ναι θα είμαι εδώ !!καλημέρα και Χριστούγεννα θα κάνεις ραντεβού;