Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.437
Δύσκολο γλυκέ μου. Αν είναι 2 ώρες εκτός Αθηνών και για πολύωροΠαίζεις και σε επαρχία;
Δύσκολο γλυκέ μου. Αν είναι 2 ώρες εκτός Αθηνών και για πολύωροΠαίζεις και σε επαρχία;
Αυτή η φωτογραφία θέλει να πέφτει στη πλάτη το ξανθό μαλλί και να σπρώχνουμε
@Αφροδίτη 38 ωραίες φώτο μας καυλωσες..μπραβο
Το duo με Βενετία ισχύει ?
Καλημέρα.
Έτσι θέλω να σας βγάζω γούστα και να είστε καυλωμένοι συνέχεια
Βενετία θα εννοείς το μέρος γτ κοπέλα μόνο σαν σκέψη υπήρχε χαχαΤι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία....και το νήμα Βενετία
Το duo με Βενετία ισχύει ?
Όντως τι θυμήθηκες τώρα. ΧιχιΤι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία....και το νήμα Βενετία
Επόμενη φώτο σε ίδιο στυλ αλλά να φανεί κ λίγο αυτες οι βυζάρες σΈρχομαι όπου θες ..!!!
Στείλε μου μήνυμα
Viber – 6998981063
Πρέπει να βγάλω και άλλες.Επόμενη φώτο σε ίδιο στυλ αλλά να φανεί κ λίγο αυτες οι βυζάρες σ
Για να δούμε!!!Πρέπει να βγάλω και άλλες.
Με το γυμναστήριο έσφιξα πολύ.![]()
Έχω βγάλει πολλές !Καιρο λες για καινουριες φωτο κοντα 2 μηνες αλλα δεν βλεπουμε κατι...!
Δν εχεις βγαλει!τις ιδιες 6-7 φωτο ανεβαζεις 139 σελιδες τωρα...γιαυτο κ δν σε συνανταω εγω προσωπικα γιατι κατι μυριζει!Έχω βγάλει πολλές !
Για βγαλε και με τον καινούργιο χρόνο σε θέλω φουλ ξανθιά εκφυληΠρέπει να βγάλω και άλλες.
Με το γυμναστήριο έσφιξα πολύ.![]()
Ελπίζω να σε κάλυψα και να μπορείς να δεις αν θες να με συναντήσεις.Δν εχεις βγαλει!τις ιδιες 6-7 φωτο ανεβαζεις 139 σελιδες τωρα...γιαυτο κ δν σε συνανταω εγω προσωπικα γιατι κατι μυριζει!
Για βγαλε και με τον καινούργιο χρόνο σε θέλω φουλ ξανθιά εκφυλη
Αντε να φύγει το 22 μαζί με όλους τους " γρίφους "της , και να την δουμε κ ξανθιά