Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
Δύσκολο γλυκέ μου. Αν είναι 2 ώρες εκτός Αθηνών και για πολύωροΠαίζεις και σε επαρχία;
Δύσκολο γλυκέ μου. Αν είναι 2 ώρες εκτός Αθηνών και για πολύωροΠαίζεις και σε επαρχία;
Αυτή η φωτογραφία θέλει να πέφτει στη πλάτη το ξανθό μαλλί και να σπρώχνουμε
@Αφροδίτη 38 ωραίες φώτο μας καυλωσες..μπραβο
Το duo με Βενετία ισχύει ?
Καλημέρα.
Έτσι θέλω να σας βγάζω γούστα και να είστε καυλωμένοι συνέχεια
Βενετία θα εννοείς το μέρος γτ κοπέλα μόνο σαν σκέψη υπήρχε χαχαΤι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία....και το νήμα Βενετία
Το duo με Βενετία ισχύει ?
Όντως τι θυμήθηκες τώρα. ΧιχιΤι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θυμήθηκες????? μεγάλη απάτη η ιστορία....και το νήμα Βενετία
Επόμενη φώτο σε ίδιο στυλ αλλά να φανεί κ λίγο αυτες οι βυζάρες σΈρχομαι όπου θες ..!!!
Στείλε μου μήνυμα
Viber – 6998981063
Πρέπει να βγάλω και άλλες.Επόμενη φώτο σε ίδιο στυλ αλλά να φανεί κ λίγο αυτες οι βυζάρες σ
Για να δούμε!!!Πρέπει να βγάλω και άλλες.
Με το γυμναστήριο έσφιξα πολύ.
Έχω βγάλει πολλές !Καιρο λες για καινουριες φωτο κοντα 2 μηνες αλλα δεν βλεπουμε κατι...!
Δν εχεις βγαλει!τις ιδιες 6-7 φωτο ανεβαζεις 139 σελιδες τωρα...γιαυτο κ δν σε συνανταω εγω προσωπικα γιατι κατι μυριζει!Έχω βγάλει πολλές !
Για βγαλε και με τον καινούργιο χρόνο σε θέλω φουλ ξανθιά εκφυληΠρέπει να βγάλω και άλλες.
Με το γυμναστήριο έσφιξα πολύ.
Ελπίζω να σε κάλυψα και να μπορείς να δεις αν θες να με συναντήσεις.Δν εχεις βγαλει!τις ιδιες 6-7 φωτο ανεβαζεις 139 σελιδες τωρα...γιαυτο κ δν σε συνανταω εγω προσωπικα γιατι κατι μυριζει!
Για βγαλε και με τον καινούργιο χρόνο σε θέλω φουλ ξανθιά εκφυλη
Αντε να φύγει το 22 μαζί με όλους τους " γρίφους "της , και να την δουμε κ ξανθιά