economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Ναι αλλά ακόμη καλύτερα με αυτό...Μπορούμε να περάσουμε τέλεια και χωρίς αυτό !!
Ναι αλλά ακόμη καλύτερα με αυτό...Μπορούμε να περάσουμε τέλεια και χωρίς αυτό !!
Πολύ ωραίο !!!Θα συμφωνησω και εγω δημοσιευοντας το καινουργιο μου ποιημα απο τη συλογη " κωλοσφυριγματα"
Αφρουλα ομορφη γλυκια
Τον κωλο σου ζηταμε
Να να γευτουμε ευγενικα
Να τον περιποιηθουμε...
Μα εσυ σαν μαγισα κακια
Αρνησε να τον δωσεις...
Κι αν αστρα κι ουρανο...
Σου ταζουν μπας κι ενδωσεις
Τη κι αν τσιμπουκι τελειο
Σε ολους μας προσφερεις
Δεν ειναι ομως αρκετο
Τον κωλο να παραβλεψεις
Για αυτο αφρουλα ομορφη
Ευγενικα ζηταμε
Τον κωλο σου τον ομορφο
Και στον παραδεισο να παμε....
Πρωτη αποκλειστικη για τους συναδελφους του bu....
Εισαι πραγματικά μια πολύ όμορφη γυναίκα. Περιμενω πως και πως να σε δω σπο κοντά!!Για επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063
Εισαι πραγματικά μια πολύ όμορφη γυναίκα. Περιμενω πως και πως να σε δω σπο κοντά!!
Αφρο ειναι η καλυτερη σου επιλογη..Πολύ ωραίο !!!
Βρε λες να δοκιμάσω πάλι !!!
Και εγώ σε ευχαριστώ για την άψογη εικόνα σου . Σεξυ κσι πρόστυχη σλλα με σεβασμό οπως ταιριάζει σε μια γυναίκα!!
ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου
Η αφρο ειναι εμπειρη γυναικα με χιλιομετρα.....ξερει πως να το διαχειριστη.....μεχρι να χαλαρωσει ο ντροπαλος Σφιγκτηρας,
καμποσοι θα μεινουνε με το πουλι ανα χειρας,
κι ακομα περισσοτεροι θα κανουνε τον Δυτη,
φτανει να πεις το Ναι διστακτικη Αφροδιτη...
ποιητικη αδεια βρε φιλε... μην τα παιρνουμε τοις μετρητοις... λιγο χιουμορ για αλατοπιπερο...Η αφρο ειναι εμπειρη γυναικα με χιλιομετρα.....ξερει πως να το διαχειριστη.....
Δεν θα μεινει κανενας με το πουλι στο χερι.....ξερει τη να κανει αυτη για να ευχαριστηση τον πελατη.....
Ειναι vfm...
Χα χα χα....ωραιος..ποιητικη αδεια βρε φιλε... μην τα παιρνουμε τοις μετρητοις... λιγο χιουμορ για αλατοπιπερο...
εγω θα ελεγα να εκανες ενα black night να μείνουμε ολοι ευχαριστημενοι και καυλωμενοι μαζι σΈρχομαι όπου θες ..!!!
Στείλε μου μήνυμα
Viber – 6998981063
Αύριο θα σας ρωτήσω τι ψωνισατε black friday.
Τώρα πάω για δουλίτσα.
Να πάω με μαύρους όλη νύχτα ??? Οχιιιιεγω θα ελεγα να εκανες ενα black night να μείνουμε ολοι ευχαριστημενοι και καυλωμενοι μαζι σ
εννοω με εμας μαναρι μ ...Να πάω με μαύρους όλη νύχτα ??? Οχιιιι
οτι εισαι μουναρα εχειιιιι εμπεδωθείΓια επικοινωνία και ραντεβού μόνο μέσω μηνύματος στο Viber – 6998981063