Αφροδίτη 38
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8.436
don't worry, πολλοι γραφουν μετα απο λιγο καιρο την κριτικη για να μην γινεται "ταυτοποιηση". Ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον οσοι περνανε καλα θα γραψουν την εμπειρια τους...Μήπως να αρχίσω και εγώ τις εκπτώσεις?? Ίσως γι'αυτό δεν έχω κριτικές.
Πολύ απλό, Αφροδίτη μου. Σου κάνει ένα σπέσιαλ γλειφομούνι και αν είναι καλός από άποψη γλώσσας, αποκλείεται να μη χύσεις! Καρατσεκαρισμένο!!!Δεν τα έγραψα καλά.
Έχυσε στο σεξ και σταματήσαμε. Τι να πω, κρατά λίγο ακόμα να τελειώσω.
Αυτό συμβαίνει συχνά
Ως προς την καρτέλα, θα έρθουν και κριτικές.Κατάλαβα. Αλλά μετά δεν θα την βρίσκω.
Όπως μου λέγατε το καλοκαίρι να φτιάξω καρτέλα.
Έφτιαξα και δεν γράφει κανείς και κάθε μέρα περνάμε τόσο όμορφα.
Ως προς την καρτέλα, θα έρθουν και κριτικές.
Και γιατί θέλεις να τις βρίσκεις μετά??? Αν είναι τόσο σημαντικό, βάλτες στην καρτέλα σου...
Γίνεται αυτό ? Δεν το ειχα σκεφτείΩς προς την καρτέλα, θα έρθουν και κριτικές.
Και γιατί θέλεις να τις βρίσκεις μετά??? Αν είναι τόσο σημαντικό, βάλτες στην καρτέλα σου...
don't worry, πολλοι γραφουν μετα απο λιγο καιρο την κριτικη για να μην γινεται "ταυτοποιηση". Ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον οσοι περνανε καλα θα γραψουν την εμπειρια τους...
Ένα τέτοιο το χρειάζομαιΠολύ απλό, Αφροδίτη μου. Σου κάνει ένα σπέσιαλ γλειφομούνι και αν είναι καλός από άποψη γλώσσας, αποκλείεται να μη χύσεις! Καρατσεκαρισμένο!!!
Αχ ..τι κρίμα..Viber – 6998981063
Μα είναι σούπερ σέξιΝαι μου αρέσουν και εμένα.
Γιατί κρίμα ?Αχ ..τι κρίμα..
Ευχαριστώ γλυκέ μουΜα είναι σούπερ σέξι
Ξέρεις εσύ....για το κωλαρακι...Γιατί κρίμα ?
Όποτε θέλεις, στη διάθεσή σου! Ειδικότης μου!!! Έχω "γράψει" πολλά χιλιόμετρα εκεί και δε μου αρέσει να περιαυτολογώ, είχα τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και κριτικές από γυναίκες που συναντήθηκα κατά καιρούς...
Ένα τέτοιο το χρειάζομαι
Να το κανονίσουμε !Όποτε θέλεις, στη διάθεσή σου! Ειδικότης μου!!! Έχω "γράψει" πολλά χιλιόμετρα εκεί και δε μου αρέσει να περιαυτολογώ, είχα τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και κριτικές από γυναίκες που συναντήθηκα κατά καιρούς...
Ξέρεις εσύ....για το κωλαρακι...
Δεν μας αφήνεις να το ξεχάσουμε...Ωχ που το θυμήθηκες !! Χιχιχι
Μπορούμε να περάσουμε τέλεια και χωρίς αυτό !!Δεν μας αφήνεις να το ξεχάσουμε...