Νέα

Αφήνουν οι πουτάνες να τις φωτογραφίζετε????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια που ειχα ρωτησει παλια call girl με αφησε χωρις φατσα βεβαια αλλα με αφησε. Μετα δεν ξαναρωτησα γιατι δεν ειναι κατι που θα θελω να εχω αναμνησεις στο μελον, τι να θυμαμαι αλλο ενα χυσιμο και μαλιστα ακριβο και γρηγορο

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
216
εμένα πάντος η Λίντα μου είπε την ώρα που την γαμούσα αν θέλω να βγούμε φωτο μαζί και φυσικά της είπα ναι.
Μέτά όμως το γύρισε.
Κάποια call girls ισως το κάνουν χωρίς πρόσωπα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εμένα πάντος η Λίντα μου είπε την ώρα που την γαμούσα αν θέλω να βγούμε φωτο μαζί και φυσικά της είπα ναι.
Μέτά όμως το γύρισε.
Κάποια call girls ισως το κάνουν χωρίς πρόσωπα

Η Λιντα απο ΣΠ40!!!!!!!!!!!! :think:

Αυτη δεν δειχνει το προσωπό της καλά - καλά

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως ο tresurert έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει εδώ αρκετές φωτογραφίες από city tours που έχει πάρει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως ο tresurert έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει εδώ αρκετές φωτογραφίες από city tours που έχει πάρει.

Nαι αλλά η συτιτουρίστριες δεν έχουν πρόβλήμα, αλλώστε ποστάρουν την μάπα τους στις ρεκλάμες, οι περισσότερες.

Το να ποστάρουν φωτο με τους πελάτες ειναι μια διαφήμηση.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Nαι αλλά η συτιτουρίστριες δεν έχουν πρόβλήμα, αλλώστε ποστάρουν την μάπα τους στις ρεκλάμες, οι περισσότερες.

Το να ποστάρουν φωτο με τους πελάτες ειναι μια διαφήμηση.

Δίκιο έχεις! Απλά το ανέφερα για λόγους πληροφόρησης και μόνο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δίκιο έχεις! Απλά το ανέφερα για λόγους πληροφόρησης και μόνο

Aπλά μας διαβάζουν πολλοί πιτσιρικάδες και να μην κάνουν καμια μακακιά και προσβάλουν τα κορίτσια.

ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣ

Ειναι δικαιομά τους να βαστανε την ανωνημία τους (εκτος εξεράσεων φυσικά, που επιβεβαιόνουν τον κανόνα)

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
βρε παιδιά δεν έγινα κατανοητός. Εννοείται ότι εφόσον τις φςτογραφίσς δε θα φαίνεται τι πρόσωπο παρά μόνο το σώμα και επιμέρους "θυσαυροί"!!! Προφανώς και δε θέλω να εκτεθέι κάποια! Γιατί όμως να έχει προβλημα πχ να βγάλεις την κωλάρα της ή τον πούτσο σου μέσα στο μουνάκι της???? :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να πω την αμαρτία μου όλο λέω να ρωτησω την κοπέλα αν μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία με τα πατουσάκια της αλλα όλο το ξεχνάω.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξερω τι λετε αλλα οποιος εχει βγαλει καμια φωτο η κανα βιντεακι καλο ειναι να το ανεβασει να δουμε και τιποτα  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω τι λετε αλλα οποιος εχει βγαλει καμια φωτο η κανα βιντεακι καλο ειναι να το ανεβασει να δουμε και τιποτα  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
αν είσαι καλός πελάτης και υπάρχει εμπιστοσύνη κάποιες αφήνουνε και βίντεο και φωτό

σε εμένα έχει συμβεί με 3

αλλά είναι μαλακία να τα βγάζεις στη φόρα αν φαίνεται πρόσωπο και η κοπέλλα δεν θέλει

SIFISP2

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Σωστός ο προλαλίσαντας.Με μιά εχω 2 βιντεακια ......αλλα υπαρχει απολυτη εμπιστοσυνη και απο τους δυο μας.Στο κατω κατω εχουν και τις ζωες τους οταν φευγουν απο το μαγαζι τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ποσο μαλακας να ειναι καποιος για να βγαζει φωτο τις πουτανες;Για ποιον λογο;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ο μεγαλυτερος αριθμος των κοριτσιων ειτε στο Amnezia, ειτε σε studio, ειτε σε μπουρδελο ΑΡΝΗΤΑΙ να φωτογραφηθει.

Οι λόγοι είναι ευνόητοι........
εσενα ινδιανε δεν σου εχει κατσει καμια καλη περίπτωση που να ήθελε?????

Επισκέπτης
Aπλά μας διαβάζουν πολλοί πιτσιρικάδες και να μην κάνουν καμια μακακιά και προσβάλουν τα κορίτσια.

ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣ

Ειναι δικαιομά τους να βαστανε την ανωνημία τους (εκτος εξεράσεων φυσικά, που επιβεβαιόνουν τον κανόνα)

Μεγάλη ὑπόθεσις ἡ ἀνωνυμία, ὁπωσδήποτε.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω απορω πως ο νεοσμυρνιωτης εχει καταφερει να φωτογραφίσει τοσες πολλές πουτανες.μαλλον θα εχει τον τροπο του ;) ;)αραγε το ξερουν οτι ανεβαινουν στο νετ τα κορμια τους....  

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
απο πουτανα δεν εχω ζητησει ποτε να βγαλουμε μαζι φωτογραφια σε μπουρδελο ή στουντιο.εχω βγαλει μονο με μαυρουλες κορασιδες και ξενες πορνοσταρ !

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
φυσιολογικά οι κοπέλες από στούντιο που έχουν είδη photos τους με πρόσωπο στα στουντιοσάιτ, με κάποιο εξτραδάκι ίσως να σου κάτσουν να τις φωτογραφίσεις....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom