Επισκέπτης
Μια που ειχα ρωτησει παλια call girl με αφησε χωρις φατσα βεβαια αλλα με αφησε. Μετα δεν ξαναρωτησα γιατι δεν ειναι κατι που θα θελω να εχω αναμνησεις στο μελον, τι να θυμαμαι αλλο ενα χυσιμο και μαλιστα ακριβο και γρηγορο
εμένα πάντος η Λίντα μου είπε την ώρα που την γαμούσα αν θέλω να βγούμε φωτο μαζί και φυσικά της είπα ναι.
Μέτά όμως το γύρισε.
Κάποια call girls ισως το κάνουν χωρίς πρόσωπα
Πάντως ο tresurert έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει εδώ αρκετές φωτογραφίες από city tours που έχει πάρει.
Nαι αλλά η συτιτουρίστριες δεν έχουν πρόβλήμα, αλλώστε ποστάρουν την μάπα τους στις ρεκλάμες, οι περισσότερες.
Το να ποστάρουν φωτο με τους πελάτες ειναι μια διαφήμηση.
Δίκιο έχεις! Απλά το ανέφερα για λόγους πληροφόρησης και μόνο
Κανείς δεν έχει "καλλιτεχνικές"ανησυχίεςφωτογραφιες εδώ μέσα????!!!!!
αν είσαι καλός πελάτης και υπάρχει εμπιστοσύνη κάποιες αφήνουνε και βίντεο και φωτόΔεν ξερω τι λετε αλλα οποιος εχει βγαλει καμια φωτο η κανα βιντεακι καλο ειναι να το ανεβασει να δουμε και τιποτα
ίσως για το λεω εγω τωρα....ποσο μαλακας να ειναι καποιος για να βγαζει φωτο τις πουτανες;Για ποιον λογο;
εσενα ινδιανε δεν σου εχει κατσει καμια καλη περίπτωση που να ήθελε?????Ο μεγαλυτερος αριθμος των κοριτσιων ειτε στο Amnezia, ειτε σε studio, ειτε σε μπουρδελο ΑΡΝΗΤΑΙ να φωτογραφηθει.
Οι λόγοι είναι ευνόητοι........
Aπλά μας διαβάζουν πολλοί πιτσιρικάδες και να μην κάνουν καμια μακακιά και προσβάλουν τα κορίτσια.
ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣ
Ειναι δικαιομά τους να βαστανε την ανωνημία τους (εκτος εξεράσεων φυσικά, που επιβεβαιόνουν τον κανόνα)