το πεπόνι παγώνει.Πέθανε μόνη της στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας. Το διαπίστωσαν γιατί την αναζήτησαν από το μαγειρείο στο οποίο έτρωγε.
το παγώνι πεπώνει ??????????????
το πεπόνι παγώνει.Πέθανε μόνη της στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας. Το διαπίστωσαν γιατί την αναζήτησαν από το μαγειρείο στο οποίο έτρωγε.
Εγώ το πάω λίγο παρακάτω και επιμένω στη δεύτερη πρόταση του μυνήματός μου.
το πεπόνι παγώνει.
το παγώνι πεπώνει ??????????????
το πιπόνι τον παγώνει
το παγόνι τον πιπώνει;;;
Προχωρημενα πραγματα βλεπω....Φωτογραφικεs, παγωνια, πεπονια.....Εμενα γιατι
δεν μου τα κανουν αυτα????
Αν και έχω πολιτική trikarde να μην σχολιάζω τοποθετήσεις άλλων στο site, πρέπει να σου πω πως έχεις χιούμορ.
Πιθανον......αρεσκομαι μονο ειs ταs ελαιωμεναs υπηρεσιαs των εργαζομενων κορασιδων και δεν αποζητησα ωs ντροπαλοs τα ......παγωνιαΔεν συχνάζετε στα σωστά μέρη...
Δεν συχνάζετε στα σωστά μέρη...
Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντές σας.Πιθανον......αρεσκομαι μονο ειs ταs ελαιωμεναs υπηρεσιαs των εργαζομενων κορασιδων και δεν αποζητησα ωs ντροπαλοs τα ......παγωνια
Μπορείτε πάντα να ζητήσετε ποσοστό από τις φωτό και τα βιντεάκιαΠου να βρούμε τα φράγκα;;;;;;;
Που να βρούμε τα φράγκα;;;;;;;
Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντές σας.Μπορείτε πάντα να ζητήσετε ποσοστό από τις φωτό και τα βιντεάκια
Αυτο το.....ανοιγμα φοβουμαι!!!! Λογω εχεμυθειαs, διακριτικοτηταs και ευαρεσκειαs(ασχετο) εχω κλειστουs τουs οριζοντεs μου.....και τουs καθετουs μου
Ωχ.....παρακαλω αποφευγετε ταs ονομασιαs οδων, πλατειων, νομων και πρωτευουσωνκαι αλλου τρως και πίνεις - και στην Καλλιθεα πας και τον δίνεις
τυπε η γυναικα του bbwlover ενδιαφερεται να κανει γυμνη φωτογραφισηΕπειδή η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν ήμουν χρήστης των υπηρεσιών τους αλλά πάντα το είχα απορία........
Με ποιό τρόπο σε αφήνουν (αν σε αφήνουν) να τις φωτογραφήσεις γυμνές ή την ώρα του πηδήματος μαζί σου??? Εγώ γενικά γουστάρω πολύ να βγάζω γυμνές φωτογραφίες από γυναίκες που γνωρίζω γιατί μου αρέσει πολύ το γυμνό γυναικείο σώμα . Ένα 30-40% το δέχεται με λίγη καλή πειθώ. Με τις πουτάνες τι ισχύει??? Αν πχ ψωνίσω μια από το AMNEZIA στην πλατεία Βάθης θα πρέπει να την πληρώσω έξτρα γιαυτο????? Help pleaseeeee