Νέα

Αφήνουν οι πουτάνες να τις φωτογραφίζετε????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ssavass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πέθανε μόνη της στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας. Το διαπίστωσαν γιατί την αναζήτησαν από το μαγειρείο στο οποίο έτρωγε.

:(
το πεπόνι παγώνει.
το παγώνι πεπώνει ??????????????

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
:think:
Οι στάμπες στα κρεβάτια από τους προηγούμενους, τα χαλασμένα η μη λειτουργούντα κλιματιστικά και τόσα άλλα δεν απασχολούν κανέναν, η φωτογράφηση είναι θέμα;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγώ το πάω λίγο παρακάτω και επιμένω στη δεύτερη πρόταση του μυνήματός μου.

Εννοείς οτι μπορεί να γίνεται και βιντεοσκόπηση με άγνωστους σκοπούς?

Δεν γνωρίζω, η εμπειρία μου απο αγοραίο σεξ στην Ελλάδα είναι μία φορά σε οίκο ανοχής της Φυλής, Φθινόπωρο 1995. Ήμουν τότε νεοσύλλεκτος στο ΚΕΔΒ.

Για το Άρτεμις όμως μπορώ να πω οτι βρίσκω ύποπτο οτι πρέπει να πληρώσεις την κοπέλλα σε συγκεκριμένο (δημόσιο) χώρο όπου έχεις τα λεφτά σου. Δεν αποκλείω οτι βιντεοσκοπείται η πληρωμή για να είναι σίγουροι για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και κοπέλας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γινεται κι αυτο?????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν και έχω πολιτική trikarde να μην σχολιάζω τοποθετήσεις άλλων στο site, πρέπει να σου πω πως έχεις χιούμορ.

Μας  :knockinb: που μας  :knockinb:, ας έχουμε και λίχο χιούμορ για να αντέξουμε :helpplea:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν συχνάζετε στα σωστά μέρη...
Πιθανον......αρεσκομαι μονο ειs ταs ελαιωμεναs υπηρεσιαs των εργαζομενων κορασιδων και δεν αποζητησα ωs ντροπαλοs τα ......παγωνια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.372
Πόντοι
25.467
Πιθανον......αρεσκομαι μονο ειs ταs ελαιωμεναs υπηρεσιαs των εργαζομενων κορασιδων και δεν αποζητησα ωs ντροπαλοs τα ......παγωνια
Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντές σας.
Που να βρούμε τα φράγκα;;;;;;;
Μπορείτε πάντα να ζητήσετε ποσοστό από τις φωτό και τα βιντεάκια  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντές σας.Μπορείτε πάντα να ζητήσετε ποσοστό από τις φωτό και τα βιντεάκια  :grin:

Αυτο το.....ανοιγμα  φοβουμαι!!!!  Λογω εχεμυθειαs, διακριτικοτηταs και ευαρεσκειαs(ασχετο) εχω κλειστουs τουs οριζοντεs μου.....και τουs καθετουs μου

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτο το.....ανοιγμα  φοβουμαι!!!!  Λογω εχεμυθειαs, διακριτικοτηταs και ευαρεσκειαs(ασχετο) εχω κλειστουs τουs οριζοντεs μου.....και τουs καθετουs μου

και αλλου τρως και πίνεις - και στην Καλλιθεα πας και τον  :knockinb: δίνεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
και αλλου τρως και πίνεις - και στην Καλλιθεα πας και τον  :knockinb: δίνεις
Ωχ.....παρακαλω αποφευγετε ταs ονομασιαs οδων, πλατειων, νομων και πρωτευουσων
Ο εχθροs.....καραδοκει :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Σε μια ειπα για πλακα καποτε οταν ημασταν μεσα στο jacuzzi, οτι μονο για φωτογραφια ειμαστε τωρα
κι΄αυτη -προς μεγαλη μου εκπληξη- μου λεει "και γιατι δεν βγαζουμε?"
Ε βγαλαμε λοιπον, καμια δεκαρια μαλιστα, με το κινητο μου. Την επομενη φορα μου το ζητησε μονη της.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ειδικά οι μαύρες δεν αφήνουν με τίποτα! Κάνουν σκυταλοδρομίες  πέριξ Σωκράτους και αν βγάλεις κάμερα είτε ορμάνε είτε γυρίζουν τις βρώμικες αλλά υπέροχες κωλάρες τους

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω δεν τοχω επιχειρησει και ποτε μου και δεν ξερω.....Και με τιs σχεσειs μου , οσεs φωτο εβγαλα ηταν ντυμενεs...Καλα ειμαστε κι ετσι....Για μπελαδεs ειμαστε???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδή η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν ήμουν χρήστης των υπηρεσιών τους αλλά πάντα το είχα απορία........
Με ποιό τρόπο σε αφήνουν (αν σε αφήνουν) να τις φωτογραφήσεις γυμνές ή την ώρα του πηδήματος μαζί σου???  :grin: Εγώ γενικά γουστάρω πολύ να βγάζω γυμνές φωτογραφίες από γυναίκες που γνωρίζω γιατί μου αρέσει πολύ το γυμνό γυναικείο σώμα :tits2: . Ένα 30-40% το δέχεται με λίγη καλή πειθώ. Με τις πουτάνες τι ισχύει??? :boobies: Αν πχ ψωνίσω μια από το AMNEZIA στην πλατεία Βάθης θα πρέπει να την πληρώσω έξτρα γιαυτο????? Help pleaseeeee
τυπε η γυναικα του bbwlover ενδιαφερεται να κανει γυμνη φωτογραφιση

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom