Νέα

Αφήνουν οι πουτάνες να τις φωτογραφίζετε????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Επειδή η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν ήμουν χρήστης των υπηρεσιών τους αλλά πάντα το είχα απορία........
Με ποιό τρόπο σε αφήνουν (αν σε αφήνουν) να τις φωτογραφήσεις γυμνές ή την ώρα του πηδήματος μαζί σου???  :grin: Εγώ γενικά γουστάρω πολύ να βγάζω γυμνές φωτογραφίες από γυναίκες που γνωρίζω γιατί μου αρέσει πολύ το γυμνό γυναικείο σώμα :tits2: . Ένα 30-40% το δέχεται με λίγη καλή πειθώ. Με τις πουτάνες τι ισχύει??? :boobies: Αν πχ ψωνίσω μια από το AMNEZIA στην πλατεία Βάθης θα πρέπει να την πληρώσω έξτρα γιαυτο????? Help pleaseeeee

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Κανείς δεν έχει "καλλιτεχνικές" ανησυχίες εδώ μέσα????  :tickedoff: :tickedoff:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
Επειδή η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν ήμουν χρήστης των υπηρεσιών τους αλλά πάντα το είχα απορία........
Με ποιό τρόπο σε αφήνουν (αν σε αφήνουν) να τις φωτογραφήσεις γυμνές ή την ώρα του πηδήματος μαζί σου???  :grin: Εγώ γενικά γουστάρω πολύ να βγάζω γυμνές φωτογραφίες από γυναίκες που γνωρίζω γιατί μου αρέσει πολύ το γυμνό γυναικείο σώμα :tits2: . Ένα 30-40% το δέχεται με λίγη καλή πειθώ. Με τις πουτάνες τι ισχύει??? :boobies: Αν πχ ψωνίσω μια από το AMNEZIA στην πλατεία Βάθης θα πρέπει να την πληρώσω έξτρα γιαυτο????? Help pleaseeeee

Ρε φίλε τι βίτσια που έχεις και εσύ... :2funny:
Δε φτάνει που πληρώνεις για να  :knockinb:, θα πλερό και για να τη φωτογραφίσεις...  :headbang: :headbang:
Κάντο στη γκόμενά σου που δε κοστιζει και τπτ.. :grin:

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δε θέλω να πληρώσω φράγκο...απλά ρωτώ εαν είναι άνετες σε μια τέτοια προοπτική!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανα δυο που το ζητησα τυπε ,να βγαλουμε μια φωτο μαζι δεν δεχτηκανε παντως...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ο μεγαλυτερος αριθμος των κοριτσιων ειτε στο Amnezia, ειτε σε studio, ειτε σε μπουρδελο ΑΡΝΗΤΑΙ να φωτογραφηθει.

Οι λόγοι είναι ευνόητοι........

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Είναι θέμα του σε τι βαθμό η κοπέλλα έχει ξεπεράσει την ενοχή για το επάγγελμα της και δεν έχει πρόβλημα να δημοσιοποιήσει την ιδιότητα της. Δεν θέλει πια δηλαδή να ζει διπλή ζωή όπως ζουν οι πιο πολλές τους.

Είναι και θέμα κοινωνίας και στάσης απέναντι στο σεξ, αγοραίο και μη.

Στις ιστοσελίδες των στούντιο βλέπουμε οτι οι πιο πολλές κοπέλλες έχουν τα πρόσωπα τους καλυμένα.

Αντίθετα αν πάτε αυτή την στιγμή στην ιστοσελίδα του πολυτελούς οίκου ανοχής του Βερολίνου Royal, www. royalgirl.de θα δείτε δύο φιλμάκια με δύο κοπέλλες, την Summer και την Lea οι οποίες εξηγούν πως βρίσκονται εκεί, η δε πρώτη λέει οτι δεν θα μπορούσε να φανταστεί να έκαμνε κάποια καλύτερη δουλειά (καλά, σίγουρα κάτι πίνει και δεν μας δίνει.)

Επίσης στην Γερμανία βλέπεις συχνά ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπου ιερόδουλες εξιστορούν με ανθρώπινο τρόπο την ιστορία τους δείχνοντας τα πρόσωπα τους. Γενικά δηλαδή έχουν αποδεχθεί αυτό που κάνουν (προσοχή χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ακόμη και σε μία χώρα σαν την Γερμανία, όπου το αγοραίο σεξ τείνει να εξισωθεί με το μη αγοραίο, οι γυναίκες αυτές είναι και σούπερ ευτυχισμένες).

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16

Να αλλάξω λίγο την ερώτηση.
Παίζει βίντεο στα μπουρδέλα, studio κλπ?
Αν ναι οι πελάτες πρέπει να ρωτούνται αν θέλουν να βιντεοσκοπηθούν και αν ναι πόσοι θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν ναι οι πελάτες πρέπει να ρωτούνται αν θέλουν να βιντεοσκοπηθούν και αν ναι πόσοι θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Σωστό και αυτό.

Εσύ μας προσφέρεις τώρα την άλλη πλευρά του νομίσματος, την στάση του πελάτη.

Βεβαίως και εκεί υπάρχουν ενοχές και θέματα διακριτικότητας.

Αν και έχω πολιτική trikarde να μην σχολιάζω τοποθετήσεις άλλων στο site, πρέπει να σου πω πως έχεις χιούμορ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom