You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γαμώ τα σήριαλ...τι λέτε γι αυτά......
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Και το Ταρατατά!!!
επίσης τα hardcore περιοδικά της εποχής: Διάβασέ Με, Καζανόβας, Αθήνα-Las Vegas, κ.λπ., τα οποία ήταν τόσο hardcore που ούτε τη ρώγα του βυζιού δεν έδειχναν (την έκρυβαν με αστεράκι)
Επισκέπτης
Μαύρο αστεράκι! ;)επίσης τα hardcore περιοδικά της εποχής: Διάβασέ Με, Καζανόβας, Αθήνα-Las Vegas, κ.λπ., τα οποία ήταν τόσο hardcore που ούτε τη ρώγα του βυζιού δεν έδειχναν (την έκρυβαν με αστεράκι)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
επίσης τα hardcore περιοδικά της εποχής: Διάβασέ Με, Καζανόβας, Αθήνα-Las Vegas, κ.λπ., τα οποία ήταν τόσο hardcore που ούτε τη ρώγα του βυζιού δεν έδειχναν (την έκρυβαν με αστεράκι)
Τι μου θύμισες!!! οι πρώτες μου
Και κριμένα καλά μην τα βρει η μαμά, ανταλλαγή με φίλους συνωμοτικά, άσε που δεν είχαμε λεφτά να τα αγοράσουμε και τα κλέβαμε από τα περίπτερα με την μέθοδο της απασχόλησης
ο ένας αγόραζε καραμέλες και ο άλλος βούταγε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Τι μου θύμισες!!! οι πρώτες μου
Και κριμένα καλά μην τα βρει η μαμά, ανταλλαγή με φίλους συνωμοτικά, άσε που δεν είχαμε λεφτά να τα αγοράσουμε και τα κλέβαμε από τα περίπτερα με την μέθοδο της απασχόλησης
ο ένας αγόραζε καραμέλες και ο άλλος βούταγε
υπήρχαν και τυχεροί που είχαν μεγαλύτερα αδέρφια!
σε μια εκδρομή με το γυμνάσιο το είχα κρύψει μέσα από το μπουφάν. η καθηγήτρια με τράβαγε να σηκωθώ να χορέψω μέσα στο λεωφορείο, αλλά εγώ δεν ξεκόλλαγα από τη θέση μου
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
κάποια βράδυα που έβαζε η ΤV λάιτ τσόντες (εμανουέλλα, ορνέλα μούτι κ.λπ.) για μας ήταν σούπερ χαρντκορ. περιμέναμε πώς και πώς και μετά για καμιά βδομάδα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
κάθε Παρασκευή που είχε Μουσικόραμα με τον Γιώργο Γκούτη, ο πατέρας μου ήθελε να δει στο άλλο κανάλι ειδήσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K