You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Σε αυτό το θρεντ όλοι συμφωνησαμε από την πρώτη μέρα που ''κυκλοφόρησε''.Ειδικά οι 30ρηδες.
Πάντως αν δεν φοράγαμε σκαρπίνι τύπου TIMBERLAND με τα κορδόνια στο πλάι κ με την άσπρη κάλτσα ΠΑΝΤΑ να φαίνεται καθόσον περπατάγαμε,δεν βγαίναμε έξω.Κ βέβαια το χρυσό αλυσιδικό να κρεμιέται στο λαιμό ,με το ανάλογο αλα Π.Ευαγγελόπουλου,πουκάμισο,ανοιχτό.
Μόνο που τότε, μας έλειπε η τρίχα
τα sin city λες?Όχι ρε συ Dark, πριν τα Timberland που ήταν μια άλλη μάρκα που ήταν λουστρίνι και είχε πάνω μπροστά μια σχισμή που κάποιοι έβαζαν και ένα κέρμα για να φαίνεται
Ο τύπος του παπουτσιού πρέπει να λέγεται loafer αλλά την μάρκα που μεσουρανούσε τότε δεν την θυμάμαι...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά,μην πιάσουμε τα κουρέματα,έτσι;ο ορισμός του κιτς ήταν
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Όχι ρε συ Dark, πριν τα Timberland που ήταν μια άλλη μάρκα που ήταν λουστρίνι και είχε πάνω μπροστά μια σχισμή που κάποιοι έβαζαν και ένα κέρμα για να φαίνεται
Ο τύπος του παπουτσιού πρέπει να λέγεται loafer αλλά την μάρκα που μεσουρανούσε τότε δεν την θυμάμαι...
Sebago
Όχι ρε συ Dark, πριν τα Timberland που ήταν μια άλλη μάρκα που ήταν λουστρίνι και είχε πάνω μπροστά μια σχισμή που κάποιοι έβαζαν και ένα κέρμα για να φαίνεται
Sea and City
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Καλά,μην πιάσουμε τα κουρέματα,έτσι;ο ορισμός του κιτς ήταν
Τυπικό συγκρότημα της εποχής
Συνημμένα
Τα Sebago νομίζω ήρθαν αργότερα.
Τα Sea and City πρέπει να ήταν τα πρωτοπόρα. Ειδικά στην "λουστρίνι" έκδοση τους...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Οι γυναίκες είχαν πλάκα στα κουρέματα.Θυμηθείτε κάτι Ηρώ Μουκίου,κάτι Καίτη Φίνου,κάτι Σ.Αλιμπέρτη στις βιντεοταινίες της εποχής κ θα με θυμηθείτε.Πολύ γέλιο.Άσε που τότε η τρίχα στην γυναικεία μασχάλη πήγαινε σύννεφο.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τα Sebago νομίζω ήρθαν αργότερα.
Τα Sea and City πρέπει να ήταν τα πρωτοπόρα. Ειδικά στην "λουστρίνι" έκδοση τους...
Η μητέρα μου με πήγε για να τα πάρω την Άνοιξη του 1976 σε ένα κατάστημα δίπλα στον Λέντζο στο Άλσος Παγκρατίου. Το πρώτο ζευγάρι "καλά" παπούτσια. Μου κράτησαν 15 χρόνια.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
τοτε ρε φιλε αλλαζαμε παπουτσια αν ειχανε σκιστει και δεν μπορουσε να τα φτιαξει ο τσαγκαρης...(αληθεια υπαρχει ακομα αυτο το επαγγελμα..?)
Φυσικα και υπαρχει. Τοσα βοδια κυκλοφορουν, στις μερες μας, πανω σε τακουνια.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
το φως τ αυγερινου νομιζωQUIZ
Στο σεισμό του 81 τι έπαιζε εκείνη την ώρα η τηλεόραση ( θυμάμαι πάνω κάτω τη σειρά ο τίτλος μου διαφεύγει )
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
τοτε ρε φιλε αλλαζαμε παπουτσια αν ειχανε σκιστει και δεν μπορουσε να τα φτιαξει ο τσαγκαρης...(αληθεια υπαρχει ακομα αυτο το επαγγελμα..?)
Μην κανουμε σαν τους γονεις μας. "Εγω πηγαινα με τα ποδια και οχι με το τρολλευ ωστε να μου μεινουν λεφτα να πάρω τσιγαρα"
Τοτε τα παπουτσια εκαναν τουλαχιστον 15.000 και ο βασικος ήταν κατω άπό 50,000.
Τωρα παιρνεια παπουτσια "επωνυμα" κινεζικα και οχι σκετα κινεζικα και με 20€ και με 50€ και με 100€ οταν ο βασικος ειναι 560€!!!
Παιρνεις και κινεζικα με 5€.
Τσαγκαρηδες φυσικά και υπαρχουν απλα σημερα λέγονται "Επιδιορθωσεις υποδημάτων"
Saltadoros2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα μιλήσω σε 3ο πρόσωπο γιατί απλά δεν συμμετέχω στο σύγχρονο πανηγύρι. Δεκαετία 80, η φτώχεια και η ανέχεια στο μεγαλείο της. Τώρα υπάρχει ευημερία και προκοπή!! Με μια διαφορά, τότε δεν είχανε και δεν τους ένοιαζε, τώρα και δεν έχουνε αλλά και δανείζονται για να αποκτήσουνε υλικά αγαθά -αχρηστα ως επί το πλείστον- και τρέχουνε ολημερίς και ολονυχτίς να τα ξοφλήσουνε. Μάλλον θα ξοφλήσουνε πρώτα αυτοί, πριν ξοφλήσουνε αυτά. Savalas μάλλον εννοούσες ΤΑΡΑΤΑΤΑ, ΣΩΦΕΡΑΚΙ, ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ, ΖΑΚΟΥΛΑ, ΚΑΡΖΑΝ (εικονογραφημένα, ασπρόμαυρα περιοδικά τσέπης). Είμαι της γενιάς του 1973, μεγάλωσα στην Κοκκινιά, καταδικασμένοι όλοι μας στην αφάνεια και στην ανέχεια. Αλλά είχαμε τον γείτονά μας και κάναμε παρέα, νοιαζόμασταν, λέγαμε καλημέρα και το εννοούσαμε. Δεν τσακωνόμασταν για 1 θέση πάρκιν, γιατί δεν είχαμε αυτοκίνητα. Ένας είχε και εξυπηρετούσε όλη την γειτονιά. Τώρα δεν ξέρει κανείς ποιός χριστιανός ( ή μη) μένει δίπλα του, και το κυριότερο, ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ !!! Αρπάχτηκα λίγο και θα συνεχίσω άλλη φορά. Γεια χαρά σε όλους προς το παρόν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K