Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
44
Πόντοι
0
ααα ,δεν μπορει να συμβαινουν αυτα,ξερουν οι μυξες καλυτερα
Ρε φίλε έχεις πολύ παραπάνω εμπειρία με πολλές το δέχομαι, αλλά τουλάχιστον την συγκεκριμένη την έχω επισκευθεί πιο πολύ.Δεν ξέρω τι ζήτησες και μάλλον δεν θα το πείς ποτέ και να σε ξαναρωτήσω.Μην με ειρωνεύσε και μην με προσβάλεις γιατί σε είπα δεν χρεώνει για κάποιο φετίχ παραπάνω και οτι δεν προσφέρει δεν κάνει δεν στο ξαναλέω κάτσε να διαφωνείς βαρέθηκα.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
696
Πόντοι
86
Ρε φίλε έχεις πολύ παραπάνω εμπειρία με πολλές το δέχομαι, αλλά τουλάχιστον την συγκεκριμένη την έχω επισκευθεί πιο πολύ.Δεν ξέρω τι ζήτησες και μάλλον δεν θα το πείς ποτέ και να σε ξαναρωτήσω.Μην με ειρωνεύσε και μην με προσβάλεις γιατί σε είπα δεν χρεώνει για κάποιο φετίχ παραπάνω και οτι δεν προσφέρει δεν κάνει δεν στο ξαναλέω κάτσε να διαφωνείς βαρέθηκα.
Μην ασχολείσαι με μπουνταλάδες. Άρχισε να γράφουν ότι είναι μπάζο εμφανισιακά η Vida, συνέχισε ότι είναι άσχετη, μετά πήγε στο ότι είναι επικίνδυνη. Δεν έπιασαν αυτά και τώρα ο μύξας έγραψε ότι χρεώνει εξτρά διάφορα. Το επόμενο βήμα του μυρωδιά θα είναι να γράψει ότι χρεώνει και για να απαντήσει το τηλέφωνο, η φαντασία ορισμένων στούρνων είναι μεγαλύτερη και από την ανοησία τους.

• Χαχα
Αντιδράσεις: xnick

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom