Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Συνεχίζεις να μην απαντάς.Σε είπα μαλακίες δεν λέω και όποιον και να ρωτήσεις και όποια αγγελία και να δείς το επιβεβαιώνει.Και ούτε έχει ποτε ακουστεί τίποτα για εξτρά ο μόνος είσαι που το είπε
δεν χρειαζεται να ρωτησω κατι που το εζησα

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Ε τι να ρωτήσεις αφου δεν γίνετε.Αν το πάμε έτσι και εγώ τόσες φορές που έχω πάει δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα εξτρά και εγώ το έζησα.Θα μας απαντήσεις ή απλα θα λες κάτι και θα το αφήνεις στην άκρη μετά

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Ε τι να ρωτήσεις αφου δεν γίνετε.Αν το πάμε έτσι και εγώ τόσες φορές που έχω πάει δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα εξτρά και εγώ το έζησα.Θα μας απαντήσεις ή απλα θα λες κάτι και θα το αφήνεις στην άκρη μετά
zhthsew tipota pio xtreme και δεν σου ζητησε κατι παραπανω?

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Ρε φίλε με το extreme τι εννοείς.Έχω κάνει και κάποια extreme και δεν μου ζήτησε τίποτα.Και σου είπα είτε extreme είτε soft δεν χρεώνει εξτρά γιατί είναο μέσα σε αυτά που προσφέρει

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Ρε φίλε με το extreme τι εννοείς.Έχω κάνει και κάποια extreme και δεν μου ζήτησε τίποτα.Και σου είπα είτε extreme είτε soft δεν χρεώνει εξτρά γιατί είναο μέσα σε αυτά που προσφέρει
ποιο ηταν το πιο χτρεμε που ζητησες και δεν σε χρεωσε τιποτα παραπανω?

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Ρε φίλε αν και δεν μου λες εσύ θα σου πώ.Νομίζω το πιο extreme πρέπει να ήταν παιχνίδι με βελόνες.Εσύ θα μας πείς γιατί σου ζήτησε εξτρά γιατί είμαι σίγουρος πως δεν έγινε κάτι τέτοιο

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
136
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, για την Goddess V έχουμε κάτι τελικά; Έστειλα για να βρεθώ σήμερα μαζί της αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τι άλλο να κάνουμε για να βάλουμε καμία πατούσα στο στόμα μας;

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Καλησπέρα συναγωνιστές, για την Goddess V έχουμε κάτι τελικά; Έστειλα για να βρεθώ σήμερα μαζί της αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τι άλλο να κάνουμε για να βάλουμε καμία πατούσα στο στόμα μας;
νωρις ειναι ακομα γιαυτην,θα σου απαντησει,φανταζομαι whats up

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
ποιο ηταν το πιο χτρεμε που ζητησες και δεν σε χρεωσε τιποτα παραπανω?
Ε τελικά θα απαντήσεις ή θα το γυρνάς γύρω γύρω.Σε είπα και το ποιο ακραίο που έκανα παρόλο που εσύ δεν θες να μας το πείς.Δεν θες να απαντήσεις πες το να ξέρουμε αλλά παραδέξου κιόλας οτι αυτό που είπες δεν ισχύει

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
Ε τελικά θα απαντήσεις ή θα το γυρνάς γύρω γύρω.Σε είπα και το ποιο ακραίο που έκανα παρόλο που εσύ δεν θες να μας το πείς.Δεν θες να απαντήσεις πες το να ξέρουμε αλλά παραδέξου κιόλας οτι αυτό που είπες δεν ισχύει
Φίλε μου και σε εμένα αρέσει η Βίντα. Αλλά μην το τερματίσουμε πάλι... Αν ήθελε θα σου έλεγε. Αν ισχύει ή δεν ισχύει μπορεί ο καθένας με ένα τηλεφώνημα όταν θα θέλει να κάνει σέσσιον να το μάθει από πρώτο χέρι.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Φίλε μου και σε εμένα αρέσει η Βίντα. Αλλά μην το τερματίσουμε πάλι... Αν ήθελε θα σου έλεγε. Αν ισχύει ή δεν ισχύει μπορεί ο καθένας με ένα τηλεφώνημα όταν θα θέλει να κάνει σέσσιον να το μάθει από πρώτο χέρι.
Ρε φίλε δεν το έχω τερματίσει ποτέ ούτε είχα σκοπό.Δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω κιόλας μαλακια το ξέρω αλλά δεν γίνετε να πετάει οτι να ναι, να απαντάω απλά το σωστό χωρίς να απευθύνομαι σε αυτόν και να αρχίζει τις προσβολές.Τώρα για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο φάνηκε νομίζω κιόλας.Απλά ρωτούσα και από περιέργια γιατί ούτε έγινε σε μένα ούτε στον Κώστα όπως είπε ούτε έχει ακουστεί ποτέ τίποτα τέτοιο από κανέναν ούτε απο την ίδια.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
694
Πόντοι
86
Ρε φίλε δεν το έχω τερματίσει ποτέ ούτε είχα σκοπό.Δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω κιόλας μαλακια το ξέρω αλλά δεν γίνετε να πετάει οτι να ναι, να απαντάω απλά το σωστό χωρίς να απευθύνομαι σε αυτόν και να αρχίζει τις προσβολές.Τώρα για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο φάνηκε νομίζω κιόλας.Απλά ρωτούσα και από περιέργια γιατί ούτε έγινε σε μένα ούτε στον Κώστα όπως είπε ούτε έχει ακουστεί ποτέ τίποτα τέτοιο από κανέναν ούτε απο την ίδια.
Δεν παίζει να ζήτησε παραπάνω για κάποιο φετίχ. Για το μόνο που μπορεί να ζήτησε παραπάνω είναι αν της είπε να σπάσει κανένα paddle πάνω του ή κάνοντας το σκυλί να ήθελε να διαλύσει τίποτα παπούτσια της κτλ., οπότε βρίσκω λογικό να πληρώσει κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα εγώ που της ζήτησα να σπάσει στον κώλο μου βίτσες μου είπε εντάξει αλλά να τις αγοράσω εγώ. Για κάποιο φετίχ όμως το θεωρώ δύσκολο έως απίθανο να έγινε αυτό που περιγράφει.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.520
Πόντοι
456
Εντάξει δεν θέλει να πει πιο φετιχ θέλει και ήθελε να το χρεώσει παραπνω. Πιθανοτατα να ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και η κοπέλα προκειμένου να αρνηθεί έβαλε κάποια τιμή αποτροπής. Ή το σκεφτηκε και επειδή είναι πέρα από τις υπηρεσίες της σκέφτηκε να το δοκιμάσει με το αζημίωτο. Εντάξει και μένα μου έχει τύχει σε πρόγραμμα να ζητήσω κάτι που δεν το πρόσφερε η κοπέλα (όχι η Βίντα) και μου ζήτησε ένα 30αρι plus για να το κάνει παρότι δεν το προσέφερε γενικά στις υπηρεσίες της... Όπως και το αντίθετο. Συμβαίνουν και αυτά σον κόσμο της ερωτικής ακολασίας και των χρημάτων

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
694
Πόντοι
86
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί σε μια διαφωνία 2 ανθρώπων πάντα θα βρεθεί κάποιος εξυπνάκιας που θα πεταχτεί σαν την πορδή και θα γράψει, κόψτε το, φτάνει ρε, έλεος, σας βαρέθηκα κτλ.
Αν δε θέλει να μη διαβάζει το νήμα απλά τα πράγματα, εκτός αν νομίζει ότι το νήμα είναι αμφιθέατρο πανεπιστημίου και δε μπορεί ο καθένας να γράφει ότι γουστάρει.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
472
Πόντοι
26
Εντάξει δεν θέλει να πει πιο φετιχ θέλει και ήθελε να το χρεώσει παραπνω. Πιθανοτατα να ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και η κοπέλα προκειμένου να αρνηθεί έβαλε κάποια τιμή αποτροπής. Ή το σκεφτηκε και επειδή είναι πέρα από τις υπηρεσίες της σκέφτηκε να το δοκιμάσει με το αζημίωτο. Εντάξει και μένα μου έχει τύχει σε πρόγραμμα να ζητήσω κάτι που δεν το πρόσφερε η κοπέλα (όχι η Βίντα) και μου ζήτησε ένα 30αρι plus για να το κάνει παρότι δεν το προσέφερε γενικά στις υπηρεσίες της... Όπως και το αντίθετο. Συμβαίνουν και αυτά σον κόσμο της ερωτικής ακολασίας και των χρημάτων
ααα ,δεν μπορει να συμβαινουν αυτα,ξερουν οι μυξες καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom