Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.376
Πόντοι
736
Εκείνη η Αλίκη που είχε έρθει στα σπιτάκια πριν κάποιους μήνες ξέρει κανείς που βρίσκεται?

Με είχε στιγματίσει με το γαμησι της η άτιμη , ήταν και πετιτ.

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.404
Πόντοι
446
Εκείνη η Αλίκη που είχε έρθει στα σπιτάκια πριν κάποιους μήνες ξέρει κανείς που βρίσκεται?

Με είχε στιγματίσει με το γαμησι της η άτιμη , ήταν και πετιτ.
Δεν νομίζω να ξαναέρθει. Την είχε λίγο μετά το καλοκαίρι ότι δούλευε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τρεις φορές κατέβηκα μόνο για αυτήν και τις 3 το στούντιο ήταν κλειστό. Κάτι γράφτηκε ότι ήταν λίγο "ότι να ναι" με τα ωράρια και δεν έβρισκαν άκρη μαζί της. Τώρα τι ισχυεί.... Κρίμα γτ δεν πρόλαβα να την πετύχω και το ήθελα πολύ.

dmsdmks

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
3
Πόντοι
0
Μπορείς να πεις περίπου τί κάνατε?

Με είχε στιγματίσει με το γαμησι της η άτιμη , ήταν και πετιτ

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.404
Πόντοι
446
Επικοινωνία με Γκαμπριέλα που ανεβαίνει Θεσσαλονική. Παρά τις όχι ιδιαίτερα καλές κριτικές, η αλήθεια είναι (τελείως παραδόξως) ότι ψιλοψηνόμουν για μια νταρντάνα, ψηλή, όμορφη στο προσωπο (βάσει φώτο), σχετικά φρέσκια ηλικιακά για αφέντρα, σε αυτά τα κυβικά και ας μην έπιανε τίποτα τρελές στροφές σε απόδοση. Η ταρίφα της στα 150 με χώρο δικό της. Δυστυχώς, να περάσει η επόμενη... Νομίζω έχει ξεφύγει η κατάσταση...

Giatros69

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
150
Πόντοι
0
Επικοινωνία με Γκαμπριέλα που ανεβαίνει Θεσσαλονική. Παρά τις όχι ιδιαίτερα καλές κριτικές, η αλήθεια είναι (τελείως παραδόξως) ότι ψιλοψηνόμουν για μια νταρντάνα, ψηλή, όμορφη στο προσωπο (βάσει φώτο), σχετικά φρέσκια ηλικιακά για αφέντρα, σε αυτά τα κυβικά και ας μην έπιανε τίποτα τρελές στροφές σε απόδοση. Η ταρίφα της στα 150 με χώρο δικό της. Δυστυχώς, να περάσει η επόμενη... Νομίζω έχει ξεφύγει η κατάσταση...
Και πιο φθηνή να ήταν δεν αξίζει φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom