Ναι σίγουρα δεν κάνει με 100 σεξ μόνο στο καπάκι του αυταρχικού ,αν ζήτησες τα κλασικά ναι πολλά τα 200 όχι για την δικιά σου τσέπη αλλά για όλους ,πάντως η Αλεξάνδρα μου πήρε 400 για 2 ώρες ,ξενοδοχείο δικό της το πριαμος στο κέντρο με φετιχιστικά διαμορφωμένο δωμάτιο ,ότι πιο απαράδεκτο έχω γνωρίσει ,δεν είχε ζεστό νερό (κυριολεκτικά πάγωσα ) και κάθε 10 λεπτά έπαιρνε η ρεσεψιόν τηλ να κάνουμε ησυχία γιατί ο διπλανός δεν μπορούσε να κοιμηθεί 8 το βράδυ εντωμεταξύ εγώ δεν έβγαλα κιχ και η Αλεξάνδρα μιλούσε όπως μιλάει μια αφέντρα ,κοινώς δεν κάναμε θόρυβο .βεβαια στα 400 είχα εξτρέμ καταστάσεις να σκεφτείς ότι το κατούρημα το χρεώνουν σχεδόν όλες από 30 έως 50 ε (συνήθως 50 )Καλή και φθηνή επιλογή είναι το Rex στη μοναστηρίου. Τίμιο. Το 100 στο σεξ είναι επιπλέον. Δεν νομίζω να κάνει σεξ με 100... Αν ήταν θα είχα δοκιμάσει χτες! Γιατί δεν μου είπε κάνω σεξ με 100 και με αυτά που ζητας + 200. Πάντως μπορεί να κάνω και λάθος.
Τα κλασικά που ζητάει κάποιος από μια αφεντρα ζήτησα. Τα 200 που ζητάει μου φαίνονται υπερβολικά για την τσέπη μου, ειδικά όταν πας κασκαντεριλίκι.... Βάλε και κάνα 25-30 ξενοδοχείο. Όλα βέβαια πάνε με πόσα έχει ο κσθένας. Πάντως αν η Λολα και η Αλεξάνδρα παίρνουν 150 δύσκολα να δώσω 200 σε άλλη. Εκτός αν είναι καμιά απο εξωτερικό τύπου Damazonia, Tangent και κτλ
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 286K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)