Περιμένω να ανακοινώσει ταξιδάκι στον βορά...... εχεις ακούσει κάτι?Τώρα που ξέρεις πότε και που θα δεις την αγαπημένη μου Ίσιδα τι σκοπεύεις να κάνεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 286K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Δεν ξέρω.... Γιατι δεν ρωτας την ίδια; Τόσα σχόλια έχεις κάνει στο νήμα της, δεν χρειάζονται ντροπές.Περιμένω να ανακοινώσει ταξιδάκι στον βορά...... εχεις ακούσει κάτι?
Συνήθως τα ανακοινώνει για αυτό δεν έχω ρωτήσει κάτι ακόμαΔεν ξέρω.... Γιατι δεν ρωτας την ίδια; Τόσα σχόλια έχεις κάνει στο νήμα της, δεν χρειάζονται ντροπές.
Οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση.Συνήθως τα ανακοινώνει για αυτό δεν έχω ρωτήσει κάτι ακόμα
Τελευταία τροποποίηση:
Δυναμική Αφέντρα Β.
Έχει κανείς εμπειρία; Πολύ εντυπωσιακή φαίνεται σε φώτο (αυτό βέβαια πάντα παίζεται στο live...) και στα χαρακτηριστικά που λέει πως έχει: ύψος 1.80μ, φούλ γυμνασμένη κτλ κτλ και προσφέρει και σεξ!!!
Έχει κανείς εμπειρία; Πολύ εντυπωσιακή φαίνεται σε φώτο (αυτό βέβαια πάντα παίζεται στο live...) και στα χαρακτηριστικά που λέει πως έχει: ύψος 1.80μ, φούλ γυμνασμένη κτλ κτλ και προσφέρει και σεξ!!!
Τελευταία τροποποίηση:
ske
ηθελα να παω γιατι φαινεται ομορφη και κορμαρα (και το 41 νουμερο με φτιαχνει )με χαλασε το ξενοδοχειοΔυναμική Αφέντρα Β.
Σου είπε πόσο είναι το δώρο της;ske
ηθελα να παω γιατι φαινεται ομορφη και κορμαρα (και το 41 νουμερο με φτιαχνει )με χαλασε το ξενοδοχειο
Δεν την πήρα γιατι δεν ήθελα να πάω στο ξενοδοχείο αλλά τώρα μάλλον θα κάνω την κίνησηΣου είπε πόσο είναι το δώρο της;
Παίζει να είναι κάνα καλό διαμαντάκι που εμπλουτισε το εσκορτιγκ με αυταρχικό. Αυτές αν το έχουν είναι η καλύτερη φάση, αρκεί να μην ζητάνε a hand and a leg....Δεν την πήρα γιατι δεν ήθελα να πάω στο ξενοδοχείο αλλά τώρα μάλλον θα κάνω την κίνηση
Η βίντα δεν με αρέσει καθόλου, άσχετη μόνο δέσιμο θέλει να σε κάνειΚαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Σκέφτομαι για Dama Vida που έρχεται Αθήνα μέσα στο Γενάρη.
Δώστε μου σας παρακαλώ λίγο τα φώτα σας;
Δεν έχω και πάρα πολλές εμπειρίες
Αξίζει να δοκιμάσω;
Αν πας γράψε να πάω κορμάρα έχειΔεν την πήρα γιατι δεν ήθελα να πάω στο ξενοδοχείο αλλά τώρα μάλλον θα κάνω την κίνηση
Αφού τώρα έκανες λογαριασμό νέοςΚαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!
Σκέφτομαι για Dama Vida που έρχεται Αθήνα μέσα στο Γενάρη.
Δώστε μου σας παρακαλώ λίγο τα φώτα σας;
Δεν έχω και πάρα πολλές εμπειρίες
Αξίζει να δοκιμάσω;
Δυναμική Αφέντρα Β.
Μας άνοιξες τα μάτια
εστειλα μηνυμα στο whats up ,προς το παρων δεν πηρα απαντηση ,βεβαια η αγγελια εχει μπει πριν 3 μηνεςΑν πας γράψε να πάω κορμάρα έχει
Επικοινωνία με την Goddess V με μήνυμα. Πολύ ευγενική και ξεκάθαρη. Το κόστος για σέσσιον είναι στα 200 και επιπλέον για σεξ +100 στα 300. Με το ξενοδοχείο να επιβαρύνει τον πελάτη. Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση αλλα δυστυχώς το δικό μου πορτοφόλι δεν τα σηκώνει...
Το 100αρι για το σεξ μου φαίνεται οκ ,τα 200 για αυταρχικό χμ ανάλογα τι ζήτησες και τι τελικά αποδίδει,σίγουρα είναι ταβάνι πάντως ,θα πρέπει να είναι αστέρι και να το δουλεύει το θέμα για να τα αξίζει ,το ξενοδοχείο είναι νταβατζιλίκι γιαυτο και έκανα πίσω εγώ παλιότερα ,πάντως τώρα ψήνομαι επειδή δεν έχω ιδέα από ξενοδοχεία ,γνωρίζει κανείς κανένα δυτικά στην Θεσσαλονίκη και πόσο πάει ?φαντάζομαι για ημιδιαμονη ή δεν ξέρω πως πάνε αυτάΕπικοινωνία με την Goddess V με μήνυμα. Πολύ ευγενική και ξεκάθαρη. Το κόστος για σέσσιον είναι στα 200 και επιπλέον για σεξ +100 στα 300. Με το ξενοδοχείο να επιβαρύνει τον πελάτη. Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση αλλα δυστυχώς το δικό μου πορτοφόλι δεν τα σηκώνει...
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.481
- Πόντοι
- 446
Επικοινωνία με την Goddess V με μήνυμα. Πολύ ευγενική και ξεκάθαρη. Το κόστος για σέσσιον είναι στα 200 και επιπλέον για σεξ +100 στα 300. Με το ξενοδοχείο να επιβαρύνει τον πελάτη. Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση αλλα δυστυχώς το δικό μου πορτοφόλι δεν τα σηκώνει...
300 με σεξ για μία ώρα?!?!
Καλή και φθηνή επιλογή είναι το Rex στη μοναστηρίου (ημιδιαμονή). Τίμιο. Το 100 στο σεξ είναι επιπλέον. Δεν νομίζω να κάνει σεξ με 100... Αν ήταν θα είχα δοκιμάσει χτες! Γιατί δεν μου είπε κάνω σεξ με 100 και με αυτά που ζητας + 200. Πάντως μπορεί να κάνω και λάθος.Το 100αρι για το σεξ μου φαίνεται οκ ,τα 200 για αυταρχικό χμ ανάλογα τι ζήτησες και τι τελικά αποδίδει,σίγουρα είναι ταβάνι πάντως ,θα πρέπει να είναι αστέρι και να το δουλεύει το θέμα για να τα αξίζει ,το ξενοδοχείο είναι νταβατζιλίκι γιαυτο και έκανα πίσω εγώ παλιότερα ,πάντως τώρα ψήνομαι επειδή δεν έχω ιδέα από ξενοδοχεία ,γνωρίζει κανείς κανένα δυτικά στην Θεσσαλονίκη και πόσο πάει ?φαντάζομαι για ημιδιαμονη ή δεν ξέρω πως πάνε αυτά
Τα κλασικά που ζητάει κάποιος από μια αφεντρα ζήτησα. Τα 200 που ζητάει είναι υπερβολικά για την τσέπη μου, ειδικά όταν πας κασκαντεριλίκι.... Βάλε και κάνα 25-30 ξενοδοχείο. Όλα βέβαια πάνε με πόσα έχει ο καθένας. Πάντως αν η Λολα και η Αλεξάνδρα παίρνουν 150, τα 200 να τα ζητάει άλλη μου φαίνεται extreme. Εκτός αν είναι καμιά απο εξωτερικό τύπου Damazonia, Tangent κτλ μπορούμε να μιλάμε για 200ρια, 300αρια και πάνω... ως τρόπαιο στην bdsmκαριέρα μας.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17