Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα πλάσματα μου...
Καλησπέρα κυρίαΚαλησπέρα πλάσματα μου...
Νομίζω μας έχει καλομάθει η Κυρία στα δώρα... Μήπως θα πρέπει να σκεφθούμε κάποια στιγμή και εμείς τι δώρο μπορούμε να της κάνουμε...;;; Τα δώρα προσφέρονται όποτε νιώσει την ανάγκη να τα προσφέρει αυτός που τα δίνει όχι όταν του τα ζητάνε.Έχει πέσει λίγο το thread και σε λίγο φτάνουμε την 100αρα…. Στις 100 pages τι δώρο θα μας χαρίσετε Κυρία…;
Καλά προφανώς η Κυρία θα κάνει δώρο εφόσον το θέλει ! Αυτονόητο … εμείς ακολουθούμε και προσευχόμαστε ….;)Νομίζω μας έχει καλομάθει η Κυρία στα δώρα... Μήπως θα πρέπει να σκεφθούμε κάποια στιγμή και εμείς τι δώρο μπορούμε να της κάνουμε...;;; Τα δώρα προσφέρονται όποτε νιώσει την ανάγκη να τα προσφέρει αυτός που τα δίνει όχι όταν του τα ζητάνε.
(ΥΓ. kostasath78 δεν αναφέρομαι απόκλειστικά σε εσένα. Γενικά μιλάω. Το αναφέρω για να μην γίνει παρεξήγηση)
"...εμείς ακολουθούμε και προσευχόμαστε…" θεούληςΚαλά προφανώς η Κυρία θα κάνει δώρο εφόσον το θέλει ! Αυτονόητο … εμείς ακολουθούμε και προσευχόμαστε ….;)
καλο μηνα κυρια....περιμενουμε ενα ηχητικο που ζητησαμε με dirty talk και φτυσιματα..Καλησπέρα και
Καλό μήνα να έχουμε...
Και πρίν τα ίδια έκανα πλάσμα μου..Καλησπερα κυριοι. Πριν απο περιπου 3 εβδομαδες ειχα ενα ιδιαιτερο σεσσιον με την κυρια Ισιδα.
Παρολο που την γνωριζω την κυρια πανω απο 1,5 χρονο κ εχω ζησει αρκετα σεσσιον μαζι της,
αυτο το σεσσιον ηταν ξεχωριστο, ακομα το νιωθω θα ελεγα, ηταν καλυτερη απο καθε αλλη φορα,
βασικα διαπιστωσα οτι βελτιωνεται κ προσφερει το κατι παραπανω σε καθε επομενο σεσσιον.
Νιωθω ακομα ολα τα αγγιγματα που εκανε στο κορμι μου, το αρωμα της επιμαχης περιοχης της,
που μου προσφερε απλοχερα πανω στο σεσσιον, την θεα (κ την γευση) απο το υπεροχο τριανταφυλλακι
της κ ειδικα οταν εσταξε λιγες σταγονες διαφανου υγρου, συνεπεια της ηδονης που κ εκεινη ενιωσε,πανω μου.
Το χαμογελο της κ το γλυκο προσωπο της, επισης, ηταν ολα μαζι μια πανδαισια ηδονης,ευφοριας, κ ευχαριστησης
περα για περα πιο εντονη απο τις προηγουμενες φορες ! Η διαθεση της ηταν πολυ ανεβασμενη κ φυσικα
ειχαμε ανεση χρονου ! Για αυτο θα σας πω το εξης : ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΝSTAGRAM Κ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΙΣΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ !!!
Καλη συνεχεια σε ολους.
ΥΓ. Για να μη αδικησω καποιες επισης εξαιρετικες κυριες , θα αναφερω το δικο μου TOP 3. (Lola, Isida, Theano)
Μπορείς να κανονίσεις να τα νιώσεις όλα από κοντά και να γευτείς τα υπέροχα σάλια τηςκαλο μηνα κυρια....περιμενουμε ενα ηχητικο που ζητησαμε με dirty talk και φτυσιματα..
Ναι δεν λεω αυτο θα ηταν τελεια αισθηση το θεμα ειναι οτι δεν μενω ΑθηναΜπορείς να κανονίσεις να τα νιώσεις όλα από κοντά και να γευτείς τα υπέροχα σάλια της
Καλημέρα
Όποιος θέλει βρίσκει τρόπο. Όποιος δεν θέλει δικαιολογίες.Ναι δεν λεω αυτο θα ηταν τελεια αισθηση το θεμα ειναι οτι δεν μενω Αθηνα
Δε μας είπες κάτι καινούργιο …. Η Κυρία είναι η καλύτερη με διαφορα !!!!!Καλησπερα κυριοι. Πριν απο περιπου 3 εβδομαδες ειχα ενα ιδιαιτερο σεσσιον με την κυρια Ισιδα.
Παρολο που την γνωριζω την κυρια πανω απο 1,5 χρονο κ εχω ζησει αρκετα σεσσιον μαζι της,
αυτο το σεσσιον ηταν ξεχωριστο, ακομα το νιωθω θα ελεγα, ηταν καλυτερη απο καθε αλλη φορα,
βασικα διαπιστωσα οτι βελτιωνεται κ προσφερει το κατι παραπανω σε καθε επομενο σεσσιον.
Νιωθω ακομα ολα τα αγγιγματα που εκανε στο κορμι μου, το αρωμα της επιμαχης περιοχης της,
που μου προσφερε απλοχερα πανω στο σεσσιον, την θεα (κ την γευση) απο το υπεροχο τριανταφυλλακι
της κ ειδικα οταν εσταξε λιγες σταγονες διαφανου υγρου, συνεπεια της ηδονης που κ εκεινη ενιωσε,πανω μου.
Το χαμογελο της κ το γλυκο προσωπο της, επισης, ηταν ολα μαζι μια πανδαισια ηδονης,ευφοριας, κ ευχαριστησης
περα για περα πιο εντονη απο τις προηγουμενες φορες ! Η διαθεση της ηταν πολυ ανεβασμενη κ φυσικα
ειχαμε ανεση χρονου ! Για αυτο θα σας πω το εξης : ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΝSTAGRAM Κ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΙΣΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ !!!
Καλη συνεχεια σε ολους.
ΥΓ. Για να μη αδικησω καποιες επισης εξαιρετικες κυριες , θα αναφερω το δικο μου TOP 3. (Lola, Isida, Theano)