Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Έχει πέσει λίγο το thread και σε λίγο φτάνουμε την 100αρα…. Στις 100 pages τι δώρο θα μας χαρίσετε Κυρία…;:)

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.972
Πόντοι
206
Έχει πέσει λίγο το thread και σε λίγο φτάνουμε την 100αρα…. Στις 100 pages τι δώρο θα μας χαρίσετε Κυρία…;:)
Νομίζω μας έχει καλομάθει η Κυρία στα δώρα... Μήπως θα πρέπει να σκεφθούμε κάποια στιγμή και εμείς τι δώρο μπορούμε να της κάνουμε...;;; Τα δώρα προσφέρονται όποτε νιώσει την ανάγκη να τα προσφέρει αυτός που τα δίνει όχι όταν του τα ζητάνε.

(ΥΓ. kostasath78 δεν αναφέρομαι απόκλειστικά σε εσένα. Γενικά μιλάω. Το αναφέρω για να μην γίνει παρεξήγηση)

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81
Νομίζω μας έχει καλομάθει η Κυρία στα δώρα... Μήπως θα πρέπει να σκεφθούμε κάποια στιγμή και εμείς τι δώρο μπορούμε να της κάνουμε...;;; Τα δώρα προσφέρονται όποτε νιώσει την ανάγκη να τα προσφέρει αυτός που τα δίνει όχι όταν του τα ζητάνε.

(ΥΓ. kostasath78 δεν αναφέρομαι απόκλειστικά σε εσένα. Γενικά μιλάω. Το αναφέρω για να μην γίνει παρεξήγηση)
Καλά προφανώς η Κυρία θα κάνει δώρο εφόσον το θέλει ! Αυτονόητο … εμείς ακολουθούμε και προσευχόμαστε ….;)

• Like
Αντιδράσεις: LB
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.972
Πόντοι
206

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Καλησπέρα κυρία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλό μήνα

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
17e48f2f68bb475f808a1c4dd59863d1.jpg

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Καλησπερα κυριοι. Πριν απο περιπου 3 εβδομαδες ειχα ενα ιδιαιτερο σεσσιον με την κυρια Ισιδα.
Παρολο που την γνωριζω την κυρια πανω απο 1,5 χρονο κ εχω ζησει αρκετα σεσσιον μαζι της,
αυτο το σεσσιον ηταν ξεχωριστο, ακομα το νιωθω θα ελεγα, ηταν καλυτερη απο καθε αλλη φορα,
βασικα διαπιστωσα οτι βελτιωνεται κ προσφερει το κατι παραπανω σε καθε επομενο σεσσιον.

Νιωθω ακομα ολα τα αγγιγματα που εκανε στο κορμι μου, το αρωμα της επιμαχης περιοχης της,
που μου προσφερε απλοχερα πανω στο σεσσιον, την θεα (κ την γευση) απο το υπεροχο τριανταφυλλακι
της κ ειδικα οταν εσταξε λιγες σταγονες διαφανου υγρου, συνεπεια της ηδονης που κ εκεινη ενιωσε,πανω μου.
Το χαμογελο της κ το γλυκο προσωπο της, επισης, ηταν ολα μαζι μια πανδαισια ηδονης,ευφοριας, κ ευχαριστησης
περα για περα πιο εντονη απο τις προηγουμενες φορες ! Η διαθεση της ηταν πολυ ανεβασμενη κ φυσικα
ειχαμε ανεση χρονου ! Για αυτο θα σας πω το εξης : ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΝSTAGRAM Κ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΙΣΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ !!!

Καλη συνεχεια σε ολους.
ΥΓ. Για να μη αδικησω καποιες επισης εξαιρετικες κυριες , θα αναφερω το δικο μου TOP 3. (Lola, Isida, Theano)

Τελευταία τροποποίηση:

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Καλησπερα κυριοι. Πριν απο περιπου 3 εβδομαδες ειχα ενα ιδιαιτερο σεσσιον με την κυρια Ισιδα.
Παρολο που την γνωριζω την κυρια πανω απο 1,5 χρονο κ εχω ζησει αρκετα σεσσιον μαζι της,
αυτο το σεσσιον ηταν ξεχωριστο, ακομα το νιωθω θα ελεγα, ηταν καλυτερη απο καθε αλλη φορα,
βασικα διαπιστωσα οτι βελτιωνεται κ προσφερει το κατι παραπανω σε καθε επομενο σεσσιον.

Νιωθω ακομα ολα τα αγγιγματα που εκανε στο κορμι μου, το αρωμα της επιμαχης περιοχης της,
που μου προσφερε απλοχερα πανω στο σεσσιον, την θεα (κ την γευση) απο το υπεροχο τριανταφυλλακι
της κ ειδικα οταν εσταξε λιγες σταγονες διαφανου υγρου, συνεπεια της ηδονης που κ εκεινη ενιωσε,πανω μου.
Το χαμογελο της κ το γλυκο προσωπο της, επισης, ηταν ολα μαζι μια πανδαισια ηδονης,ευφοριας, κ ευχαριστησης
περα για περα πιο εντονη απο τις προηγουμενες φορες ! Η διαθεση της ηταν πολυ ανεβασμενη κ φυσικα
ειχαμε ανεση χρονου ! Για αυτο θα σας πω το εξης : ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΙΝSTAGRAM Κ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΙΣΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ !!!

Καλη συνεχεια σε ολους.
ΥΓ. Για να μη αδικησω καποιες επισης εξαιρετικες κυριες , θα αναφερω το δικο μου TOP 3. (Lola, Isida, Theano)
Και πρίν τα ίδια έκανα πλάσμα μου..
Χαίρομαι που έχεις προχωρήσει και έχεις εξελιχθεί αυτό το διάστημα.
Καλό βράδυ

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
καλο μηνα κυρια....περιμενουμε ενα ηχητικο που ζητησαμε με dirty talk και φτυσιματα..
Μπορείς να κανονίσεις να τα νιώσεις όλα από κοντά και να γευτείς τα υπέροχα σάλια της
Καλημέρα

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Αυτό είναι ένα θέμα

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
Ναι δεν λεω αυτο θα ηταν τελεια αισθηση το θεμα ειναι οτι δεν μενω Αθηνα
Όποιος θέλει βρίσκει τρόπο. Όποιος δεν θέλει δικαιολογίες.

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Κυρία το νήμα είναι δικό σας και εσείς αποφασίζετε τι θα κάνετε

noname13

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
844
Πόντοι
81

Καλη συνεχεια σε ολους.
Δε μας είπες κάτι καινούργιο …. Η Κυρία είναι η καλύτερη με διαφορα !!!!!:)

• Like
Αντιδράσεις: loo
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.972
Πόντοι
206
Καλή Κυριακή και μια όμορφη βδομάδα να έχετε Θεά!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom