Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Αν μπορεσει να τις καψει πανω μου θα ειναι το καλυτερο μου
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί παίζει να το πιάσεις ή αλλιώς «μερικές φορές καλυτερα να μασάς»….

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Γτ δεν πάτε εσείς να της δώσετε υλικό;;;;;
Δεν θα σας πει όχι

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
Προφανως η κυρια διαβασε τα μηνυματα και με το που μπηκα αρχισε το μαρσαρισμα. Ντυμενη στυλ Μηχανικος θα ελεγχε ειπε τις τουρμπινες του αεροπλανου. Ο ελεγχος της εντασης θα ρυθμιζονταν απο τις ρωγες μου και οι τουρμπινες θα ηταν τα κωλομερια. Δεν θα περιγραψω παραπανω λεπτομερειες παρα μονο οτι στο τελος διαπιστωσε οτι χρεαιζονταν υγρα το μηχανημα και θα επρεπε να τα γεμισει με ουρολαγνεια. Πρωτη φορα ενιωσα τοση ηδονη με υγρα πανω στο σε ολες τια αποχρωσεις του μπλε σωμα μου. Να ειστε καλα να μας τουμπανιαζετε στο ξυλο το χρειαζομουνα

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Καλή και υπέροχη βδομάδα

Barbeidos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους..καινούριος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω τη κυρία Ίσιδα εάν αναλαμβάνει full body mummification.ευχαριστώ εκ των προτέρων

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Πολύ ηρεμία επικρατεί πάλι
Και όταν επικρατεί εδώ ηρεμία το ίδιο γίνεται και στις άλλες σελίδες

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.758
Πόντοι
446
@ Dark Chamber
IMG_20240226_183645.jpg

Barbeidos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Υπέροχα! Υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης ,σήμερα το βράδυ;

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.972
Πόντοι
206
Προφανως η κυρια διαβασε τα μηνυματα και με το που μπηκα αρχισε το μαρσαρισμα. Ντυμενη στυλ Μηχανικος θα ελεγχε ειπε τις τουρμπινες του αεροπλανου. Ο ελεγχος της εντασης θα ρυθμιζονταν απο τις ρωγες μου και οι τουρμπινες θα ηταν τα κωλομερια. Δεν θα περιγραψω παραπανω λεπτομερειες παρα μονο οτι στο τελος διαπιστωσε οτι χρεαιζονταν υγρα το μηχανημα και θα επρεπε να τα γεμισει με ουρολαγνεια. Πρωτη φορα ενιωσα τοση ηδονη με υγρα πανω στο σε ολες τια αποχρωσεις του μπλε σωμα μου. Να ειστε καλα να μας τουμπανιαζετε στο ξυλο το χρειαζομουνα
"...Μια ματιά της μόνο φτάνει αεροπλάνο να σε κάνει...", που λέει και το λαϊκό άσμα. Εσύ εφόσον άντεξες ολόκληρο service.... Είσαι γίγαντας :cheesy::cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom