PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 663
- Πόντοι
- 81
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί παίζει να το πιάσεις ή αλλιώς «μερικές φορές καλυτερα να μασάς»….Αν μπορεσει να τις καψει πανω μου θα ειναι το καλυτερο μου
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί παίζει να το πιάσεις ή αλλιώς «μερικές φορές καλυτερα να μασάς»….Αν μπορεσει να τις καψει πανω μου θα ειναι το καλυτερο μου
Ο λβ έχει εμπειρία στις φωτιές....Αν μπορεσει να τις καψει πανω μου θα ειναι το καλυτερο μου
Φωτιές στο βωμό της Θεάς! ΙεροτελεστίαΟ λβ έχει εμπειρία στις φωτιές....
Κι εγω απο αναπτήρες…..Ο λβ έχει εμπειρία στις φωτιές....
Συμφωνώ με τον φίλο κυρία Ίσιδα,ένα ηχητικό με dirty talking χαστούκια και φτυσιματα θα ήταν ότι καλύτερο!!καλημερα κυρια...θελουμε ηχητικο με dirty talk και φτυσιμο να ακουσουμε
Γτ δεν πάτε εσείς να της δώσετε υλικό;;;;;
Δεν θα σας πει όχι
Καλή και υπέροχη βδομάδα
Καλησπέρα. Ναι φυσικά.Καλησπέρα σε όλους..καινούριος εδώ! Ήθελα να ρωτήσω τη κυρία Ίσιδα εάν αναλαμβάνει full body mummification.ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μία μέρα πριν κλείνουμε για συνάντηση. Και στο τηλέφωνο επικοινωνίαςΥπέροχα! Υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης ,σήμερα το βράδυ;
@ Dark Chamber
"...Μια ματιά της μόνο φτάνει αεροπλάνο να σε κάνει...", που λέει και το λαϊκό άσμα. Εσύ εφόσον άντεξες ολόκληρο service.... Είσαι γίγανταςΠροφανως η κυρια διαβασε τα μηνυματα και με το που μπηκα αρχισε το μαρσαρισμα. Ντυμενη στυλ Μηχανικος θα ελεγχε ειπε τις τουρμπινες του αεροπλανου. Ο ελεγχος της εντασης θα ρυθμιζονταν απο τις ρωγες μου και οι τουρμπινες θα ηταν τα κωλομερια. Δεν θα περιγραψω παραπανω λεπτομερειες παρα μονο οτι στο τελος διαπιστωσε οτι χρεαιζονταν υγρα το μηχανημα και θα επρεπε να τα γεμισει με ουρολαγνεια. Πρωτη φορα ενιωσα τοση ηδονη με υγρα πανω στο σε ολες τια αποχρωσεις του μπλε σωμα μου. Να ειστε καλα να μας τουμπανιαζετε στο ξυλο το χρειαζομουνα