Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Να θυμηθούμε και τον μεγάλο βέβαια...
Βέβαια η γιαγιά μου έλεγε όταν βλέπω ξύλο να φεύγω.....Είδες? Έχω κ άλλες ιδέες για τα κάγκελα
Καλά σου έλεγε... Έβλεπε ότι είσαι λιγόψυχος και σου λέει άσε το παιδί να τρώει το φαγητό του...Βέβαια η γιαγιά μου έλεγε όταν βλέπω ξύλο να φεύγω.....
Ήταν σοφές γυναίκες οι γιαγιάδες μας!!! Επίσης τα φαινόμενα απατούν καμία φορά.....Καλά σου έλεγε... Έβλεπε ότι είσαι λιγόψυχος και σου λέει άσε το παιδί να τρώει το φαγητό του...
Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι για όλους έτσι και αλλιώς...
Και άλλα έλεγαν οι σοφές γιαγιάδες, αλλά εσύ επιλεκτικά κρατούσες πράγματα, σαφώς ένα παιδάκι όπως θέλει τα καταλαβαίνει....Ήταν σοφές γυναίκες οι γιαγιάδες μας!!! Επίσης τα φαινόμενα απατούν καμία φορά.....
δεν ξέρω αν είμαι προικισμέμος ή χαμηλοκώλης....Μια φορά που ήταν τέρμα κάγκελο και κάτι πήγα κάτι να ψελίσω μου την έχωσε στον κώλο μου....ανατροφοδότηση το είπεΟ Αϊνστάιν είπε... 2 πράγματα είναι άπειρα... Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια... Και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος!!!... Μετά το ξύλο δηλαδή θα μείνουμε με την πουτσα κάγκελο!!!
Χμμμ.... Έξυπνο το λογυδριο.... Σου δίνω τα συγχαρητήρια μου...!!!! Και δε νομίζω... Κάνω κάτι...Και άλλα έλεγαν οι σοφές γιαγιάδες, αλλά εσύ επιλεκτικά κρατούσες πράγματα, σαφώς ένα παιδάκι όπως θέλει τα καταλαβαίνει....
Μια αλλη συμβουλή που έδιναν αυτές οι σοφές γυναίκες,
Ούτε κακό ούτε καλό να κάνεις σε άνθρωπο, γιατί πάλι θα βρεις τον μπελά σου.
Όσο για τα φαινόμενα που απατουν, το μόνο που φαίνεται εδώ τώρα, είναι ένας που έχει θράσος να κάνει χαζές ερωτησουλες, επαναλαμβάνοντας ανούσια πράγματα, πίσω από μία οθόνη.... Νομίζοντας πως κάτι κάνει, αντί να έρθει να αποδείξει ότι τα φαινόμενα απατουν....
Επίσης ......
Πρόσεχε όταν θα χτυπήσεις ξανά το μικρό δάχτυλο του ποδιού σου, μην αρχίσεις τις ξένες γλώσσες... Σκέψου μια κοντουλα καυλιάρα, ότι θα σε καυλωνε, την ώρα που θα σε πονούσε, ανάλογα με τα όρια σου......
Αφεντρα.. εμένα εννοείς.. ;Και άλλα έλεγαν οι σοφές γιαγιάδες, αλλά εσύ επιλεκτικά κρατούσες πράγματα, σαφώς ένα παιδάκι όπως θέλει τα καταλαβαίνει....
Μια αλλη συμβουλή που έδιναν αυτές οι σοφές γυναίκες,
Ούτε κακό ούτε καλό να κάνεις σε άνθρωπο, γιατί πάλι θα βρεις τον μπελά σου.
Όσο για τα φαινόμενα που απατουν, το μόνο που φαίνεται εδώ τώρα, είναι ένας που έχει θράσος να κάνει χαζές ερωτησουλες, επαναλαμβάνοντας ανούσια πράγματα, πίσω από μία οθόνη.... Νομίζοντας πως κάτι κάνει, αντί να έρθει να αποδείξει ότι τα φαινόμενα απατουν....
Επίσης ......
Πρόσεχε όταν θα χτυπήσεις ξανά το μικρό δάχτυλο του ποδιού σου, μην αρχίσεις τις ξένες γλώσσες... Σκέψου μια κοντουλα καυλιάρα, ότι θα σε καυλωνε, την ώρα που θα σε πονούσε, ανάλογα με τα όρια σου......
Καλησπέρα πλάσμα μου....Καλημέρα στην υπέροχη παρέα του νήματος με μια αφιέρωση στους διαχειριστές του site που μου θύμισαν μια σκηνή από την ταινία "ο Ασυμβίβαστος".....
Καλημέρα. Ναι μόνο Ηράκλειο.Καλησπέρα σας, στο τουρ στην Κρήτη θα βρίσκεστε μόνο Ηράκλειο?