Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
Aγαπητοί μπορεί να ακουστώ αφελής, πλην όμως η απορία μου είναι ειλικρινής: κάνετε σεξ με την αφέντρα; Και για να γίνω πιο σαφής, υπάρχει κάποια στιγμή, μετά τα παιχνίδια, το ξύλο κλπ που συνευρίσκετε ερωτικά δια κολπικής διείσδυσης;
Αυτό θα ήταν ονειρεμένο... Αλλά δυστυχώς όχι. Το συνήθες είναι να δεχόμαστε ένα γερό πρωκτικό σκίσιμο από την Κυρία μας, για όσους έχουμε τον τιμητικό ρόλο της τσούλας Της.

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.718
Πόντοι
446
Aγαπητοί μπορεί να ακουστώ αφελής, πλην όμως η απορία μου είναι ειλικρινής: κάνετε σεξ με την αφέντρα; Και για να γίνω πιο σαφής, υπάρχει κάποια στιγμή, μετά τα παιχνίδια, το ξύλο κλπ που συνευρίσκετε ερωτικά δια κολπικής διείσδυσης;
Όποιος θέλει να το βρέξει, μου το λέει στο τηλέφωνο και του έχω ένα ποτήρι με νερό και το βρέχει όσο θέλει..

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
172
Πόντοι
0
Τίποτα σε αναψυκτικό δεν βγαίνει;; Με νερό θα την βγάλει ο απλός κοσμακης; :grin:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.226
Πόντοι
2.046
Μόνο Ανελέητο Ξύλο.. Φαντάζομαι.. Τα Σέβη μου Αφέντρα

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.226
Πόντοι
2.046
Όχι ούτε καν. Σεξ προς εμένα δεν υπάρχει...
Αν καταλαβα σωστα θα γίνει το αντίθετο ; Δηλαδή μονο εσυ προς εμένα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πονάει ο κώλος μου ήδη.. Τα σέβη μου

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
7.936
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα!!! Αφού διάβασα με ενδιαφέρον τα προηγούμενα... Θα ήθελα να κάνω μια κουτή ερώτηση... Ούτε κάτι σε στυλ κατάποση??? Είναι και αυτό απαγορευμένο??

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.718
Πόντοι
446
Καλησπέρα!!! Αφού διάβασα με ενδιαφέρον τα προηγούμενα... Θα ήθελα να κάνω μια κουτή ερώτηση... Ούτε κάτι σε στυλ κατάποση??? Είναι και αυτό απαγορευμένο??
Τίποτα δεν διάβασες. Το μόνο που μας έδειξες είναι, ότι, σε ένα τετραγωνικό χωράει άπειρη βλακεία.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
7.936
Πόντοι
2.046
Τίποτα δεν διάβασες. Το μόνο που μας έδειξες είναι, ότι, σε ένα τετραγωνικό χωράει άπειρη βλακεία.
Ο Αϊνστάιν είπε... 2 πράγματα είναι άπειρα... Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια... Και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος!!!... Μετά το ξύλο δηλαδή θα μείνουμε με την πουτσα κάγκελο!!!

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.718
Πόντοι
446
Ο Αϊνστάιν είπε... 2 πράγματα είναι άπειρα... Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια... Και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος!!!... Μετά το ξύλο δηλαδή θα μείνουμε με την πουτσα κάγκελο!!!
Αν μείνεις με την πέτσα κάγκελο θα στην στολίσω με χρωματιστά χαρτάκια, θα γράψω γυναικεία ονόματα που θυμάμαι..... τουλάχιστον να γίνει της πουτανας το κάγκελο.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
7.936
Πόντοι
2.046
Αν μείνεις με την πέτσα κάγκελο θα στην στολίσω με χρωματιστά χαρτάκια, θα γράψω γυναικεία ονόματα που θυμάμαι..... τουλάχιστον να γίνει της πουτανας το κάγκελο.
Θα είναι μια νέα εμπειρία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom