Αυτό θα ήταν ονειρεμένο... Αλλά δυστυχώς όχι. Το συνήθες είναι να δεχόμαστε ένα γερό πρωκτικό σκίσιμο από την Κυρία μας, για όσους έχουμε τον τιμητικό ρόλο της τσούλας Της.Aγαπητοί μπορεί να ακουστώ αφελής, πλην όμως η απορία μου είναι ειλικρινής: κάνετε σεξ με την αφέντρα; Και για να γίνω πιο σαφής, υπάρχει κάποια στιγμή, μετά τα παιχνίδια, το ξύλο κλπ που συνευρίσκετε ερωτικά δια κολπικής διείσδυσης;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 380K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Όποιος θέλει να το βρέξει, μου το λέει στο τηλέφωνο και του έχω ένα ποτήρι με νερό και το βρέχει όσο θέλει..Aγαπητοί μπορεί να ακουστώ αφελής, πλην όμως η απορία μου είναι ειλικρινής: κάνετε σεξ με την αφέντρα; Και για να γίνω πιο σαφής, υπάρχει κάποια στιγμή, μετά τα παιχνίδια, το ξύλο κλπ που συνευρίσκετε ερωτικά δια κολπικής διείσδυσης;
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 172
- Πόντοι
- 0
Τίποτα σε αναψυκτικό δεν βγαίνει;; Με νερό θα την βγάλει ο απλός κοσμακης;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Θα σε δω να κάνεις παπάρα το πετσί σου μέσα στην γκαζοζα...Τίποτα σε αναψυκτικό δεν βγαίνει;; Με νερό θα την βγάλει ο απλός κοσμακης;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα πλάσματα μου.
Με λίγο διαφορετικό mood σήμερα...
Με λίγο διαφορετικό mood σήμερα...
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.226
- Πόντοι
- 2.046
Μόνο Ανελέητο Ξύλο.. Φαντάζομαι.. Τα Σέβη μου ΑφέντραAγαπητοί μπορεί να ακουστώ αφελής, πλην όμως η απορία μου είναι ειλικρινής: κάνετε σεξ με την αφέντρα; Και για να γίνω πιο σαφής, υπάρχει κάποια στιγμή, μετά τα παιχνίδια, το ξύλο κλπ που συνευρίσκετε ερωτικά δια κολπικής διείσδυσης;
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Λάθος φαντάζεσαι... Καλή συνέχεια πλάσμα μου...Μόνο Ανελέητο Ξύλο.. Φαντάζομαι.. Τα Σέβη μου Αφέντρα
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.226
- Πόντοι
- 2.046
Να ελπίζω σε σεξ κανονικό Αφέντρα ; Αφού με πλακώσεις στο ξύλο.Λάθος φαντάζεσαι... Καλή συνέχεια πλάσμα μου...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Όχι ούτε καν. Σεξ προς εμένα δεν υπάρχει...Να ελπίζω σε σεξ κανονικό Αφέντρα ; Αφού με πλακώσεις στο ξύλο.
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.226
- Πόντοι
- 2.046
Αν καταλαβα σωστα θα γίνει το αντίθετο ; Δηλαδή μονο εσυ προς εμένα ;Όχι ούτε καν. Σεξ προς εμένα δεν υπάρχει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πονάει ο κώλος μου ήδη.. Τα σέβη μου
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Θα ήταν υπέροχο αυτό, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Ανάλογα τα ενδιαφέροντα σου...Αν καταλαβα σωστα θα γίνει το αντίθετο ; Δηλαδή μονο εσυ προς εμένα ;
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.226
- Πόντοι
- 2.046
Εγω θέλω να κάνω σεξ μαζί σου. Γίνεται ;Θα ήταν υπέροχο αυτό, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Ανάλογα τα ενδιαφέροντα σου...
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Όχι είπαμε.Εγω θέλω να κάνω σεξ μαζί σου. Γίνεται ;
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.226
- Πόντοι
- 2.046
Τα Σέβη μουΌχι είπαμε.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Τίποτα δεν διάβασες. Το μόνο που μας έδειξες είναι, ότι, σε ένα τετραγωνικό χωράει άπειρη βλακεία.Καλησπέρα!!! Αφού διάβασα με ενδιαφέρον τα προηγούμενα... Θα ήθελα να κάνω μια κουτή ερώτηση... Ούτε κάτι σε στυλ κατάποση??? Είναι και αυτό απαγορευμένο??
Ο Αϊνστάιν είπε... 2 πράγματα είναι άπειρα... Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια... Και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος!!!... Μετά το ξύλο δηλαδή θα μείνουμε με την πουτσα κάγκελο!!!Τίποτα δεν διάβασες. Το μόνο που μας έδειξες είναι, ότι, σε ένα τετραγωνικό χωράει άπειρη βλακεία.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Αν μείνεις με την πέτσα κάγκελο θα στην στολίσω με χρωματιστά χαρτάκια, θα γράψω γυναικεία ονόματα που θυμάμαι..... τουλάχιστον να γίνει της πουτανας το κάγκελο.Ο Αϊνστάιν είπε... 2 πράγματα είναι άπειρα... Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια... Και για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος!!!... Μετά το ξύλο δηλαδή θα μείνουμε με την πουτσα κάγκελο!!!
Θα είναι μια νέα εμπειρία!!!Αν μείνεις με την πέτσα κάγκελο θα στην στολίσω με χρωματιστά χαρτάκια, θα γράψω γυναικεία ονόματα που θυμάμαι..... τουλάχιστον να γίνει της πουτανας το κάγκελο.
Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 446
Είδες? Έχω κ άλλες ιδέες για τα κάγκελαΘα είναι μια νέα εμπειρία!!!