Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 446
Ναι έως τέλος Αυγούστου.70 η ώρα το σεζιον?
Εξαιρείται το σεσσιον κοπρολαγνείας.
Ναι έως τέλος Αυγούστου.70 η ώρα το σεζιον?
Έχει πυρκαγιές στη Χαλκιδική;Καλησπέρα πλάσματα μου.
Μόλις ενημερώθηκα, ότι το festival στην Χαλκιδική ακυρώθηκε εξαιτίας των πυρκαγιών.
Οπότε κανονικά θα βρίσκομαι Αθήνα έως τέλος Αυγούστου.
Φοβερό βίντεο και καυλωτικό τέρμα!! Ο καλύτερος τρόπος για ανακούφιση μετά από 17 μέρες τσάστιτυ...Νέο βίντεο τώρα
double fisting, electro play , huge strapon
Στείλε μου μήνυμα σε κάποιο από τα social media, ή
στο τηλέφωνο επικοινωνίας
Μέχρι το βράδυ να έχεις πάει στην φίλη μου να σε κλειδώσει πάλι... Καλό Σεπτέμβρη πλάσμα μου.Φοβερό βίντεο και καυλωτικό τέρμα!! Ο καλύτερος τρόπος για ανακούφιση μετά από 17 μέρες τσάστιτυ...
Mάλιστα Κυρία. Κατάλαβα... Κλείδωμα, φτυσίδια, μπινελίκι, και σφαλιάρες... Ευγενέστατη κάθε φορά η πολυαγαπημένη φίλη Σας. Ευτυχώς έχει πάρει λίγο από την καύλα Σας και παίρνουμε μια εσάνς από ΊσιδαΜέχρι το βράδυ να έχεις πάει στην φίλη μου να σε κλειδώσει πάλι... Καλό Σεπτέμβρη πλάσμα μου.
τελικα κλειδωμενος εισαι?Όμορφο αυγουστιάτικο βραδάκι με τα τελευταία πεφταστέρια...
Και δεν είναι ο μόνος....τελικα κλειδωμενος εισαι?
Καλησπέρα Αφέντρα..Ναι έως τέλος Αυγούστου.
Εξαιρείται το σεσσιον κοπρολαγνείας.
Μαλλον ολους τους έχετε τιμωρία να μην μπορούν να το παιζουνΚαι δεν είναι ο μόνος....
Όχι ακριβώς...Μαλλον ολους τους έχετε τιμωρία να μην μπορούν να το παιζουν
Όπως και να έχει ολοι κλειδωμενοι ειναιΌχι ακριβώς...
Καλημέρα σύμπαν.Όπως και να έχει ολοι κλειδωμενοι ειναι
ισως να καταλαβα λαθοςΚαλημέρα σύμπαν.
Αν τους βλέπεις όλους κλειδωμένους, έχω καλούς γιατρούς να σου συστήσω από οφθαλμίατρο έως ψυχίατρο..
Θα χρειαστεί κάποιος...
Για τα μαγικά χαρτάκια κλειδώματος, θα περάσεις στην σειρά....ισως να καταλαβα λαθος
μπορείς να γκουγκλάρεις femdom ή γυναικεία κυριαρχία και θα βρεις αναλυτικά αυτο που ζητάςΧαίρετε συναγωνιστές. Μπορεί κάποιος επιγραμματικα να μου πει τι ακριβώς περιλαμβάνει η υποταγή. Δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δοκιμάσω.
ευλογία και κατάρα ταυτόχροναΓια τα μαγικά χαρτάκια κλειδώματος, θα περάσεις στην σειρά....
Χαίρετε συναγωνιστές. Μπορεί κάποιος επιγραμματικα να μου πει τι ακριβώς περιλαμβάνει η υποταγή. Δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δοκιμάσω.