Domina Isida Karra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα πλάσμα μου..Για Ηράκλειο κυρία... Μου έχει λείψει ένα καλό double fisting.
Πριν πάω βόρεια θα έρθω.
Καλησπέρα πλάσμα μου..Για Ηράκλειο κυρία... Μου έχει λείψει ένα καλό double fisting.
Και ενα o.f. που θα αξίζει!! Μας φτιάξατε!!!Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμένετε έφτασε....
Βίντεος, φωτογραφίες, lives, δικές σας επιθυμίες, events και φυσικά οι διαγωνισμοί μας με πολλά δώρα...
2 τυχεροί αυτή τη φορά θα κερδίσουν από ένα iPhone 15 max pro με κλήρωση που θα γίνει ζωντανά στα social media.
Γίνε μέλος στο κανάλι μου στο onlyfans από αύριο 25/7/24 έως 10/8/24
και πάρε μέρος για την κλήρωση.
Η αφέντρα σας τρελάθηκε χαρίζει δεν πουλάει...
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε με στο τηλέφωνο επικοινωνίας...
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Καλημέρα..Και ενα o.f. που θα αξίζει!! Μας φτιάξατε!!!
Καλημέρα και σε εσένα αγαπητέ μου....Καλημέρα κυρία, ανυπομονώ να σας γνωρίσω...
Τέρμα δεξιά η τέρμα αριστερά?Καλημέρα και καλή συνέχεια καλοκαιριού με πολλές (γ)κάβλες.....που λέμε και στην Μακεδονία!!!
Προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως τέρμα πάνω....!!Τέρμα δεξιά η τέρμα αριστερά?
Καλημέρα. Να με καλέσεις στο τηλέφωνο επικοινωνίας να συνεννοηθούμε να σου δώσω όσο έχω εδώ τώρα.Καλημέρα Αφέντρα.. θέλω ξύλο..
Σε εμένα ξέρετε....Μέσα -έξωΤέρμα δεξιά η τέρμα αριστερά?