jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
οπααααα συναδελφος;
ευχαριστω συναδελφε φουρναρη
οπααααα συναδελφος;
ευχαριστω συναδελφε φουρναρη
οπααααα συναδελφος;
αααα εσυ με περνας...απο το 96 εγω...εισαι λεουρας!!τρεις γενιες αρτοποιος φιλε jimiadi απο τον παπου στο πατερα και μετα σε εμενα
πρεπει να ειμαι απο τους λιγους αρτοποιους που εχουν πτυχιο ΑΕΙ γιατι εχω τελειωσει πολυτεχνειο μηχανικος αλλα ακολουθησα το οικογενειακο επαγγελμα
απο το 1979 στο χωρο της αρτοποιιας
αααα εσυ με περνας...απο το 96 εγω...εισαι λεουρας!!
τίποτα καλό παιζει;Το μαγαζι δουλευει κανονικα,καθε μερα εκτος κυριακης.
τίποτα καλό παιζει;
Εχω να παω παρα πολυ καιρο.Αλλαζει συνεχως κοπελες αλλα σπανια κατι της προκοπηςτίποτα καλό παιζει;
αστε τις. Πουτανες στην ελλαδα σε. Κανα χρονο. Δεν θαχετς να φατε.... Κρατηστε κανα ψραγκο να υπαρχει... ;)Εχω να παω παρα πολυ καιρο.Αλλαζει συνεχως κοπελες αλλα σπανια κατι της προκοπης
Το μουνι και το μπουκαλι με΄φεραν σ'αυτο το χαλιαστε τις. Πουτανες στην ελλαδα σε. Κανα χρονο. Δεν θαχετς να φατε.... Κρατηστε κανα ψραγκο να υπαρχει... ;)
Το μαγαζί παίζει?Το μουνι και το μπουκαλι με΄φεραν σ'αυτο το χαλι
Ωραίο μαγαζί με μέτρια ποιότητα σε κοπέλες πήγαμε με παρέα αν δεν κεράσεις ποτά δεν παίζει να γαμησεις εκεί μέσα ...οι κοπέλες από 35+ έχει μια Ρουμάνα(έτσι λέει τουλαχιστον) Έλενα στο όνομα νταρντανα με βυζάρες και μπουταρες αν την ψήσεις δίνει και κωλο στα 50€
Ενδιαφέρον παιχτουρα Μου!Τύπε παίζουν και ρομαντικά σκηνικά σε αυτό το κωλόμπαρο???Η όλη ατμόσφαιρα μου βγάζει έναν δυνατό ρομαντισμό.