cloudrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 11
Η επιχείρηση λειτουργεί μέσα στο αεροπλάνο ή αυτό είναι επάνω από την επιχείρηση ως διακοσμητικό ?? Μήπως ξέρεις τι τύπος αεροπλάνου είναι ??
Η επιχείρηση λειτουργεί μέσα στο αεροπλάνο ή αυτό είναι επάνω από την επιχείρηση ως διακοσμητικό ?? Μήπως ξέρεις τι τύπος αεροπλάνου είναι ??
Για το μαγαζι στη ΡΟΔΟ ρωτουσε κα όχι γι αυτό στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ...
γιατι δεν ανοιγεις ενα θρεντ για το μαγαζι στην Σκυδρα ?? ο κοσμοσ διψαει για ενεημερωσηπηγαίνεις και πηδάς. δεν χρειάζεται να σε ξέρουν. τιμές 60Ε. μόνο μία σχετικά μεγάλη σε ηλικία μου ζήτησε 40Ε.
έχει και μαύρες όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
δεν πηγαίνω τόσο συχνά.
βρήκα τον παράδεισο στην σκύδρα. (και εκεί φέρνει αυθημερόν κοπέλες απο θεσ/νίκη)
Δε ξερω τι λεει σα κωλομπαρο αλλα το αεροπλανο ειναι τυπου C-47 Dakota κ μερικα απο αυτα ειχαν παει στον πολεμο της Κορεας με την Ελληνικη Πολεμικη Αεροπορια οπου κ τραβηξαν του Χρηστου τα παθη κ οι πιλοτοι κ οι υπολογοι αλλα κ τα αεροπλανα.
Περιμενουμε τον φιλο που ανοιξε το θεμα να μας πει για την καταδρομικη που εκανε στο αεροπλανο..κανα νεο για το μαγαζι δεν εχει κανεις ??
Έχω ξεροχύσει άσχημα με αυτό το κωλόμπαρο .Το έχω ήδη πελώρια ανάγκη .
[
/quote]
ξερεις τι παιζει;γιατι ανοιξα το θρεντ αυτο επειδη μου ειπανε εχει καλα κομματια εκει μεσα..και παιζει και σεξ!!εκτενης αναφορα δεν εκανε κανεις ακομα1!