sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγω γιατι δεν πιστευω οτι ψηνεται μαρμπεκιου εκει μεσα ?
πολύ καλά κάνεις και έχεις τις αμφιβολίες σου!
Εγω γιατι δεν πιστευω οτι ψηνεται μαρμπεκιου εκει μεσα ?
Απο σώμα καλή η χρύσα ?
Συμφωνό σαφέστατα με τον συνάδελφο sotomoto64
Γιατί χαλάω την πιάτσα ρε συνάδελφοι??? Υπάρχουν τόσα ιδρύματα που δεν χρειάζεται κόπως καθόλου και το ξέρετε.... σε άλλα πάλι υπάρχουν κοπέλες που το παίζουν και καλά κάπως και θέλουν τον χρόνο/χρήμα τους για να προχωρήσουν.... Σας λέω κάτι περίεργο, κάτι που δεν το έχετε αντιληφθεί? ή μήπως για να είστε και σεις ειλικρινείς κάποιες φορές επειδή σας κόλλησε κάποια κοπελα ...και δεν.... δοκιμάσατε και δεύτερη ή τρίτη φορά? Εν πάσει περιπτώση το ανέφερα και πιο πάνω τόσα ιδρύματα υπάρχουν που ο καθένας μπορεί να βρεί ότι γουστάρει με το ανάλογο κάθε φορά τίμημα. Εξάλλου σε πολλούς από εδώ μέσα αρέσει το μασάζ όπως και το να γίνετα παιχνδί....., το ότι δοκίμασα με την συγκεκρυμμένη 3 φορές έως το εφικτέο δεν νομίζω ότι χάλασα την πιατσα.... Anyway απόψεις είναι αυτές και τις σέβομαι.
φίλε μου όταν λέω χαλάς τη πιάτσα εννοώ το εξής απλό... όσο υπάρχουν πελάτες που δεν τις διαολοστέλνουν και "προσπαθούν" μέχρι να τους δώσει η ημιπουτάνα ένα φραπεδάκι αυτές θα συνεχίζουν το βιολί τους. Αν όλοι τις στέλναμε στο διάολο από την πρώτη συνεδρία, τότε και εκέινες θα αναγκάζονταν να αλλάξουν τακτική ;)
Θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά μην που πεις ότι και σει βρε μπαγάσα δεν το έχεις κάνει ποτέ αυτο???? εγώ αν και δεν το μπορώ εύκολα να το κάνω, έχω στην κυριολεξία στείλει στο διάβολο 2 περιπτώσεις που ουσιαστικά ήταν όλο στο περίμενε (Ματζαγιωτάκη 56, Δεριγνύ 14).
Ελπίζω εσύ να το κάνεις πιο συχνά αυτό.... ;)
όχι δεν αντιλέγω έχω κάνει και εγώ μαλακίες στο παρελθόν, απλά το site αυτό μας δίνει την δύναμη να κάνουμε μπουκοτάζ στις ημιπουτάνες και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε μέχρι να καταλάβουν ότι είναι ασύμφορο να το παίζουν ημιπουτάνες! Πρέπει να καταλάβουν ότι ο λαός θέλει πουτάνες και όχι ημιπουτάνες.ΤΕΛΟΣ!
sotomoto ξεχνάς κάτι πολύ βασικό απευθύνονται σε μια πολύ μεγάλη αγορα, στην αθήνα σου λέω 2 μιση μύρια άντρες υπάρχουν (πάντα στο περίπου) απο αυτά το 1 μύριο μπορεί να τα χώσει.Πάντα θα βρίσκονται πελάτες.Αλλωστε μασατζούδες τακτικό + εκτακτο προσωπικό πόσες να είναι 1000 1500 άτομα παραπάνω δεν είναι.Αλλες το ψωμί τους άλλες το παντεσπάνι τους όλες το μεροκάματο τους το βγάζουνε και ας χτυπαμε εμείς τον κώλο μας κάτω και να διαμαρτυρόμαστε.φίλε μου όταν λέω χαλάς τη πιάτσα εννοώ το εξής απλό... όσο υπάρχουν πελάτες που δεν τις διαολοστέλνουν και "προσπαθούν" μέχρι να τους δώσει η ημιπουτάνα ένα φραπεδάκι αυτές θα συνεχίζουν το βιολί τους. Αν όλοι τις στέλναμε στο διάολο από την πρώτη συνεδρία, τότε και εκείνες θα αναγκάζονταν να αλλάξουν τακτική ;)
sotomoto ξεχνάς κάτι πολύ βασικό απευθύνονται σε μια πολύ μεγάλη αγορα, στην αθήνα σου λέω 2 μιση μύρια άντρες υπάρχουν (πάντα στο περίπου) απο αυτά το 1 μύριο μπορεί να τα χώσει.Πάντα θα βρίσκονται πελάτες.Αλλωστε μασατζούδες τακτικό + εκτακτο προσωπικό πόσες να είναι 1000 1500 άτομα παραπάνω δεν είναι.Αλλες το ψωμί τους άλλες το παντεσπάνι τους όλες το μεροκάματο τους το βγάζουνε και ας χτυπαμε εμείς τον κώλο μας κάτω και να διαμαρτυρόμαστε.
χωρίς αγώνες τίποτα δεν κατακτιέται!!! και εγώ σε ρωτάω, ο τύπος με το χοντρό πορτοφόλι γιατί να μην γαμήσει μια σιτι-τουρίστρια με 250 ευρώ και πρέπει να δώσει 240 ευρώ μετά από τρείς συνεδρίες σε μια ελλεηνίδα ημιπουτάνα απλά για να του τον παίξει!!!
καταρχήν δεν έχω χοντρο πορτοφόλι. Πιθανότατα να χαλάω λιγότερα τον μήνα από σένα για συνεδρίες. Εγώ μπορεί να έχω εξαντλήσει τις επιλογές μου σε αυτές που μπριζολιάζονται σε άλλα ιδρύματα και μου κάνουν click και να θέλω να προσπαθήσω κάπου αλλού. Μεγάλο θέμα το κάνετε ρε μάγκες λες και δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω... Anyway εγώ σταματώ εδώ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
χαχαχα καλό, δεν το είχα σκεφτεί έτσιρε φίλε μην γίνεσαι εγωκεντρικός, το προηγούμενο ποστ μου δεν απευθυνόταν σε εσένα προσωπικά...anyway εγώ θεωρώ ανοησία να ξοδεύει κάποιος 240 ευρώ για να του τραβήξουν μια μαλακία, αν τη παίξεις μόνος σου στην τελική θα σου έρθει τζάμπα
Μας αρέσει δεν μας αρέσει money talks and talks forever.
Γούστο του και καπέλλο του τα έχει και καβλαντίζει
έχω και μια πρόταση να κάνω τα μασατζίδικα που "δεν γαμάς" να μετονομαστούν σε Ημιπουτανερί!!!
sotomoto δες στο παρακάτω link κορασίδα που λεέι να επικοινωνήσουν μαζί της για να στελεχώση το εν λόγω ίδρυμα....
για αυτό υπάρχουν ημιπουτανερί!!!!!
κάτε σκρολ στο παραπάνω link και περίπου στην μέση δείτε τι γράφει η Xrysa Pa.....