sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και τότε πώς δουλευουν???? με ονυχοπλαστικη ???
body to body εννοούσα
και τότε πώς δουλευουν???? με ονυχοπλαστικη ???
Συνεδρία με Μάντω, σχετικά καλά στο τέλος φραπεδάκι.... (αν και στην αρχή ήταν στο να γνωριστούμε καλύτερα)!!!
τι λες ρε φίλε πλάκα κάνεις...η Μάντω να προσφέρει φραπεδάκι? σε εμένα μου έλεγε μαλακίες του τύπου "άσε να μου βγεί, μην με πιέζεις" λες και ήθελα να τη βγάλω γκόμενα!!!! ουστ από εδώ καριόλα!!!
αφήνουν.... αλλά μέχρι να γίνει σου βγάζουν το λάδι.... (νομίζω ότι η κάθε μια θέλει τον τρόπο της, αν και η άποψη μου είναι πως απλά όλα είναι θέμα πολιτικής για να κρατάνε πελατεία).
μετά την δεύτερη φορά... την τρίτη δλδ, όλα πήραν τον δρόμο τους...
ναι ρε φίλε θα σκάσω εγώ στην Πατρινιά ημιπουτάνα 160 ευρώ για να δώσω αλλά 80 ευρώ στη τρίτη συνεδρία για να με κεράσει φραπέ!!! κάτι τύποι σαν εσένα φίλε μου χαλάτε την πιάτσα!
περασμα την προηγουμενη εβδομαδα στο εν λογω μαγαζι...πηρα την σουιτα στα 150 1 και 1/2 ωρα μασαζακι...πρωτο 45 λεπτο με χρυσα,μου φτιαξανε ποτακι,εκανα ντουζακι μετα μπηκα στο υδρομασαζ που εχει,ηρθε κ η κορασις..μου εκανε ενα ωραιο αφρολουτρο σε ολο το σωμα κ περασμε στο μασαζ..καλο μασαζ κι ενα απλο φραπεδακι στο τελος...(με τη χρυσα εχω ξανακανει κι εχω παρει φραπε απο την πρωτη φορα),χτυπησε η πορτα κ αλλαγη βαρδιας...επειτα απο ενα μασαζ δεν θα το λεγες αλλα ενα ωραιο χαιδεμα παντου γδυθηκε κι αφου ξεκινησε φραπε με καλαμακι,περασαμε στο κυριως πιατο οπου καλοψηθηκε η μπριζολα...οποτε το συγκεκριμενο μαγαζι δεν θελει μονο κοπο κ χρημα...θελει κ τροπο...καλες γιορτες να εχουμε...
ναι ρε φίλε θα σκάσω εγώ στην Πατρινιά ημιπουτάνα 160 ευρώ για να δώσω αλλά 80 ευρώ στη τρίτη συνεδρία για να με κεράσει φραπέ!!! κάτι τύποι σαν εσένα φίλε μου χαλάτε την πιάτσα!
21-22 μελαχρινη,σχιστοματα,γλυκια φατσαουλακατα τα γουστα μου 1,70 ωραιο σωμα 2,5αρι βυζακι με ωραια ρωγα.
ετσι ακριβωs ειναι. και στο ομηρου παλαιοτερα , ετσι το επαιζαν. και εδω σε λιγο καιρο θα αλλαξει η πολιτικη, οταν τα εσοδα δεν θα ειναι τα αναμενομενα.αν και η άποψη μου είναι πως απλά όλα είναι θέμα πολιτικής για να κρατάνε πελατεία).