Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 644K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
245
Πόντοι
281
Είσαι 25 χρόνια στο άθλημα και στο bou γράφτηκες 10 Μαρτίου 2025!!!
Μάλιστα…
Το θέμα είναι ότι τα γραφόμενα του είναι αληθή.. Αν γράφτηκε χθες ή πριν 20 χρόνια λέει αλήθειες... Και στο επιβεβαιώνω και γω που είμαι μέλος από το 2009... Πιθανό να άνοιξε λογαριασμό γιατί ίσως με τον κανονικό του να καταλάβαιναν ποιος είναι.. Είτε να το έχει εμπιστευτει σε κάποια κοπέλα από εκεί είτε να τον έχουν καταλάβει... Οπότε ας κρατήσουμε την ουσία από το μήνυμα του

GreekInAthens

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
28
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι τα γραφόμενα του είναι αληθή.. Αν γράφτηκε χθες ή πριν 20 χρόνια λέει αλήθειες... Και στο επιβεβαιώνω και γω που είμαι μέλος από το 2009... Πιθανό να άνοιξε λογαριασμό γιατί ίσως με τον κανονικό του να καταλάβαιναν ποιος είναι.. Είτε να το έχει εμπιστευτει σε κάποια κοπέλα από εκεί είτε να τον έχουν καταλάβει... Οπότε ας κρατήσουμε την ουσία από το μήνυμα του
Συμφωνώ και εγώ με τα γραφόμενα. Θέλει ...μεγάλη προσπάθεια να καταστρέψει κάποιος ένα τόσο πετυχημένο μαγαζί. Ήταν από τα πιο καλά και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες Ευρώπης που έχω μέτρο σύγκρισης.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
4.026
Πόντοι
446
Συγχαρητήρια σε όσους εκαψαν περιουσίες για να χτίσουν ενα παλάτι με σαθρά θεμέλεια..... τα λεφτα σας ΔΕΝ επιασαν τοπο. Χαίρομαι παρα παρα πολύ που ΔΕΝ είχα την ευκαιρία να επισκευτω τον συγκεκριμένο χώρο.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.670
Πόντοι
5.595
Συγχαρητήρια σε όσους εκαψαν περιουσίες για να χτίσουν ενα παλάτι με σαθρά θεμέλεια..... τα λεφτα σας ΔΕΝ επιασαν τοπο. Χαίρομαι παρα παρα πολύ που ΔΕΝ είχα την ευκαιρία να επισκευτω τον συγκεκριμένο χώρο.

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
245
Πόντοι
281
Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι.. Όσοι ήμασταν πελάτες και ακουμπησαμε τα φράγκα μας στο μαγαζί ανταμοιφθηκαμε για αυτό. Περάσαμε καλά και έχουμε να λέμε ιστορίες. Ίσα ίσα τα λεφτά μας έπιασαν τόπο... Το μήνυμα το δικό μου, θεωρώ και των υπολοίπων ειναι να διατηρηθεί αυτά που υπήρχε και μεις να συνεχίσουμε να τα σκαμε... Εμείς να πληρώσουμε θέλουμε και να περνάμε καλά... Απλά οι τακτικές και πρακτικές της Ζετας που πλέον ηγείται της επιχείρησης οδηγούν στον γκρεμό... Το γράφω και το υπογράφω το τελευταίο... Δεν κλαίω λοιπόν για αυτά που έδωσα αλλά για αυτά που δεν θα δώσω!! Προσωπικά αν δεις έχω γράψει αρκετές κριτικές για το ίδρυμα, από αρκετά παλιά. Το καράβι έχει αρχίσει να γέρνει καιρό τώρα... Θεωρώ και γω πως μόνο η Ελένη μπορεί πλέον να το σώσει.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
4.026
Πόντοι
446
Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι.. Όσοι ήμασταν πελάτες και ακουμπησαμε τα φράγκα μας στο μαγαζί ανταμοιφθηκαμε για αυτό. Περάσαμε καλά και έχουμε να λέμε ιστορίες. Ίσα ίσα τα λεφτά μας έπιασαν τόπο... Το μήνυμα το δικό μου, θεωρώ και των υπολοίπων ειναι να διατηρηθεί αυτά που υπήρχε και μεις να συνεχίσουμε να τα σκαμε... Εμείς να πληρώσουμε θέλουμε και να περνάμε καλά... Απλά οι τακτικές και πρακτικές της Ζετας που πλέον ηγείται της επιχείρησης οδηγούν στον γκρεμό... Το γράφω και το υπογράφω τελευταίο... Δεν κλαίω λοιπόν για αυτά που έδωσα αλλά για αυτά που δεν θα δώσω!! Προσωπικά αν δεις έχω γράψει αρκετές κριτικές για το ίδρυμα, από αρκετά παλιά. Το καράβι έχει αρχίσει να γέρνει καιρό τώρα... Θεωρώ και γω πως μόνο η Ελένη μπορεί πλέον να το σώσει.
Πράγματι στρατηγέ Καποτά, αποτυπώνεις την εικόνα με γλαφυρό τρόπο στις εξαιρετικές κριτικές σου. Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα από την οικονομική άνεση του κάθε συναδέλφου, θεωρώ ότι είναι too much για χύσια που απλά θα πάνε χαμένα, στην καλύτερη περίπτωση να τα καταπιεί. Άποψη μου αυτό βεβαίως. Καθένας ξοδεύει όπου γουστάρει δικαίωμα του.

GreekInAthens

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
28
Πόντοι
0
Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι.. Όσοι ήμασταν πελάτες και ακουμπησαμε τα φράγκα μας στο μαγαζί ανταμοιφθηκαμε για αυτό. Περάσαμε καλά και έχουμε να λέμε ιστορίες. Ίσα ίσα τα λεφτά μας έπιασαν τόπο... Το μήνυμα το δικό μου, θεωρώ και των υπολοίπων ειναι να διατηρηθεί αυτά που υπήρχε και μεις να συνεχίσουμε να τα σκαμε... Εμείς να πληρώσουμε θέλουμε και να περνάμε καλά... Απλά οι τακτικές και πρακτικές της Ζετας που πλέον ηγείται της επιχείρησης οδηγούν στον γκρεμό... Το γράφω και το υπογράφω το τελευταίο... Δεν κλαίω λοιπόν για αυτά που έδωσα αλλά για αυτά που δεν θα δώσω!! Προσωπικά αν δεις έχω γράψει αρκετές κριτικές για το ίδρυμα, από αρκετά παλιά. Το καράβι έχει αρχίσει να γέρνει καιρό τώρα... Θεωρώ και γω πως μόνο η Ελένη μπορεί πλέον να το σώσει.
Συμφωνώ 100% για τα παλιά μεγαλεία! Από την άλλη, μάλλον δεν σώζεται πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom