Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
229
Πόντοι
21
πρώτον τη ώρα την είδες αν είναι κάπου στης 11 είναι για τον 2 όροφο αλί ώρα στον πρώτο  όροφο ο άλως που γράφει για την νταιανα σιγά τα ωά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει κάποιος συναγωνιστής βρεθεί με την Στέλλα τη μελαχρινή γύρω στα 28 είναι
Αξίζει;
Προχωράει καθόλου;
Απάντηση με πμ
Ευχαριστω

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
καλημέρα μύστες

Έχει κανείς περάσει με την Αντριάννα (ψηλή , ξανθιά, μάλλον ελληνίδα)?

Φαίνεται δυνατό μωρό, αλλά δεν βλέπω καθόλου κριτικές στο σάι

καλημέρες

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
καλημέρα μύστες

Έχει κανείς περάσει με την Αντριάννα (ψηλή , ξανθιά, μάλλον ελληνίδα)?

Φαίνεται δυνατό μωρό, αλλά δεν βλέπω καθόλου κριτικές στο σάι

καλημέρες
ελληνιδα φαινεται, ταυτοτητα δεν ζητησα, πρωην στουντιοκοριτσο... φουλ προγραμμα. Προσπαθει στο πρωτο ραντεβου να το παιξει ιστορια οτι και καλα απο την επομενη φορα θα σου κατσω, αλλα το dna της στουντιοκαριερας δεν την αφηνει και στο τελος ενδιδει απο την πρωτη...

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Η Ειρήνη θα επιστρέψει ξανά στο ίδρυμα;

executive77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς να μου πει με PM αν υπάρχει περίπτωση να πάμε το εργο λίγο παρακάτω με Ιφιγένεια?
Γενικα το μαγαζί με εχει εμπιστευτει 10-12 φορες με καποιες απο τις κοπελες μετα απο απειρες καταθεσεις καθε φορα που ερχομουν ελλαδα (μενω μονιμα εξωτερικο) αλλα θελω τη συγκεκριμενη κοπελια αν παιζει. Το χρηματικο ειναι (σχετικα) αδδιαφορο σε περιπτωση που γινεται.
Δεν ελπιζω και σε πολλες απαντησεις δεδομενου οτι ειναι το 1ο που ποστ αλλα it is what it is.

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
239
Πόντοι
281
δυο νεα πραγαματα για το συγκεκριμμενο ιδρυμα
1) Αυριο black friday ισχυει 40% εκπτωση για το μασαζ μιας ωρας και 60% για το διωρο και το διπλο μασαζ. Τοσο εγω οσο και αλλοι 2 συναγωνιστες που επικοινωνουμε με πμ πηραν την διαφημιστικη καρτουλα... οποτε ειναι ντεφακτο... μην διστασετε λοιπον!
2)μεσα στο δωματιο να λετε οσο το δυνατο λιγοτερα γιατι ακουγονται τα παντα... θα επανελθω για αυτο με περισσοτερα στοιχεια..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.260
Πόντοι
5.006
Γνωρίζει κανείς να μου πει με PM αν υπάρχει περίπτωση να πάμε το εργο λίγο παρακάτω με Ιφιγένεια?
Γενικα το μαγαζί με εχει εμπιστευτει 10-12 φορες με καποιες απο τις κοπελες μετα απο απειρες καταθεσεις καθε φορα που ερχομουν ελλαδα (μενω μονιμα εξωτερικο) αλλα θελω τη συγκεκριμενη κοπελια αν παιζει. Το χρηματικο ειναι (σχετικα) αδδιαφορο σε περιπτωση που γινεται.
Δεν ελπιζω και σε πολλες απαντησεις δεδομενου οτι ειναι το 1ο που ποστ αλλα it is what it is.
με τη συγκεκριμένη όχι φίλε μου...

executive77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για όσους μου έχουν στείλει ΠΜ: δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είμαι ακόμα newbie

Onlylove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Η Ειρήνη θα επιστρέψει ξανά στο ίδρυμα;

Ποια Ειρήνη εννοείς φίλε μου; Την κοπέλα με το τατου στη πλάτη (για την οποία έχει γραφτεί αποτι εχω δει και κριτική) ή μία άλλη ;); Έχω αρκετό καιρό να επισκεφτώ το μαγαζί  και μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Έχει αποχωρήσει η συγκεκριμένη;
Προσωπικά είχα φάει σκαλωμα με μία κορασιδα η οποία βρισκόταν ενίοτε στην υποδοχή (δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους) αλλά μάλλον δεν έπαιζε μπάλα. Κοντούλα και μες τη καυλα (λέμε τώρα...)
Υ.Γ. Η Ιφιγένεια όντως δεν παίζει μπάλα.

Local

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μια Ειρήνη! ΤατουάζΑΡΑ ατελείωτη και ΚωλΑΡΑ άπεχτη αλλά έχει αποχωρήσει.  ΔΈΣΠΟΙΝΑ το νέο κόλλημα τρελό κωλαράκι και φουλ bbq. Για τους λάτρεις του μεγάλου τατού

Onlylove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μία (μόνο) Ειρήνη δεν υπήρχε εκεί μέσα σίγουρα. Απλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν προχωρούσαν όλες στο παρασυνθημα. Αγνοώ αν εργάζεται κάποια από αυτές εκεί πλέον πάντως το προαναφερθέν κορίτσι έγραψε μία κάποια ιστορία.

Local

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Με σιγουριά σου λέω ότι δεν προχωρούν όλες και αν ήσουν ΠΕΛΑΤΗΣ θα ήσουν και ενήμερος. Όλα τα κορίτσια για κάποιους έχουν γράψει μια κάποια ιστορία. Μην ψάχνετε φαντάσματα υπάρχει νέο αίμα στο ίδρυμα. Υπάρχει κάμποσο καιρό μια Σοφία για Ελληνίδα δεν την κάνω, μου την σύστησαν από την ρεσεψιόν στο δωμάτιο. Αν και την είχα πετύχει και μια φορά φεύγοντας. Χαμηλοβλεπουσα με πεταχτο κωλαράκι.. (κάτι μου κάνει..) αλλά αν έχει περάσει κάποιος μαζί της, ας γράψει αν αξίζει το 100αρικο δεν έχω δει κάτι για αυτήν.

Onlylove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Όλες οι "Ειρήνες" που υπήρχαν στο μαγαζί εννοώ local, μην αρπαζεσαι. Δεν ψάχνω για φαντάσματα, αντιθέτως, μία διευκρίνηση ζήτησα απ τον artemwng and that's all οπότε χαλάρωσε ;).
Σοφία εεεε, χμμμμ...

artemwng

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
340
Πόντοι
20
Όλες οι "Ειρήνες" που υπήρχαν στο μαγαζί εννοώ local, μην αρπαζεσαι. Δεν ψάχνω για φαντάσματα, αντιθέτως, μία διευκρίνηση ζήτησα απ τον artemwng and that's all οπότε χαλάρωσε ;).
Σοφία εεεε, χμμμμ...

Ναι, αυτήν λέω...με την τατουαζάρα που έπιανε μέχρι κώλο.
Δυστυχώς χάσαμε τα ίχνη της και ξεμείναμε από αξιόπιστες επιλογές στο μαγαζί.
Διότι το θέμα είναι να κατέχει και το άθλημα του μασάζ.

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
391
Πόντοι
21
παίζει τίποτε στο μαγαζι;
Παίζει μουσική η Μυρσίνη στην υποδοχή και στα δωμάτια μπαλίτσα οι κοπέλες.
Πριν λίγες μέρες πέρασα στον "λουδοβίκο"με μία εργαζόμενη και παίξαμε φοβερή μπάλα,θυμήθηκα εποχές Ολυμπιακάρας οταν επαιζε μπάλα ο Χιλμπέρτο Φουνες

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Λαμπαδα η Ολυμπιακαρα....Η Μυρσινη εμαθε και αυτη μπαλιτσα? Αν εμπαινε παντως σε δωματιο θα μας περνανε και τα εσωρουχα.
Παντως οσες φορες και αν εχει παει καποιος  στο Ελενας, στο αδελφακι Σολωνος το παιζουν ανηξεροι. Σιγα μην επενδυσει καποιος παλι απο την αρχη για να εχει υπηρεσιες Ελενας. Και ζητανε και 100αρικακι. Ας σοβαρευτουν λιγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom