FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
πρώτον τη ώρα την είδες αν είναι κάπου στης 11 είναι για τον 2 όροφο αλί ώρα στον πρώτο όροφο ο άλως που γράφει για την νταιανα σιγά τα ωά
ελληνιδα φαινεται, ταυτοτητα δεν ζητησα, πρωην στουντιοκοριτσο... φουλ προγραμμα. Προσπαθει στο πρωτο ραντεβου να το παιξει ιστορια οτι και καλα απο την επομενη φορα θα σου κατσω, αλλα το dna της στουντιοκαριερας δεν την αφηνει και στο τελος ενδιδει απο την πρωτη...καλημέρα μύστες
Έχει κανείς περάσει με την Αντριάννα (ψηλή , ξανθιά, μάλλον ελληνίδα)?
Φαίνεται δυνατό μωρό, αλλά δεν βλέπω καθόλου κριτικές στο σάι
καλημέρες
με τη συγκεκριμένη όχι φίλε μου...Γνωρίζει κανείς να μου πει με PM αν υπάρχει περίπτωση να πάμε το εργο λίγο παρακάτω με Ιφιγένεια?
Γενικα το μαγαζί με εχει εμπιστευτει 10-12 φορες με καποιες απο τις κοπελες μετα απο απειρες καταθεσεις καθε φορα που ερχομουν ελλαδα (μενω μονιμα εξωτερικο) αλλα θελω τη συγκεκριμενη κοπελια αν παιζει. Το χρηματικο ειναι (σχετικα) αδδιαφορο σε περιπτωση που γινεται.
Δεν ελπιζω και σε πολλες απαντησεις δεδομενου οτι ειναι το 1ο που ποστ αλλα it is what it is.
με τη συγκεκριμένη όχι φίλε μου...
Το περίμενα αλλά κρίμα. Thanks για την απάντηση.με τη συγκεκριμένη όχι φίλε μου...
Η Ειρήνη θα επιστρέψει ξανά στο ίδρυμα;
Όλες οι "Ειρήνες" που υπήρχαν στο μαγαζί εννοώ local, μην αρπαζεσαι. Δεν ψάχνω για φαντάσματα, αντιθέτως, μία διευκρίνηση ζήτησα απ τον artemwng and that's all οπότε χαλάρωσε ;).
Σοφία εεεε, χμμμμ...
Παίζει μουσική η Μυρσίνη στην υποδοχή και στα δωμάτια μπαλίτσα οι κοπέλες.παίζει τίποτε στο μαγαζι;