kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αφού αδικοπραξία είναιΑυτό πλην της ηθικής βλάβης.
αφού αδικοπραξία είναιΑυτό πλην της ηθικής βλάβης.
αφού αδικοπραξία είναι
Δεν βγαίνει.
και η ΑΕΠΙ έχει νομική προσωπικότηταΔεν συνδέονται εξ ορισμού. Η ηθική βλάβη αφορά προσβολή της προσωπικότητας, η αδικοπραξία καλύπτει τεράστιο εύρος περιπτώσεων.
.άφηνε υπονοούμενα για εμπλοκή ......ποίων άλλων ?....τών πολιτικών ;)
και η ΑΕΠΙ έχει νομική προσωπικότητα
και η ΑΕΠΙ έχει νομική προσωπικότητα
Η ΑΕΠΙ είναι μια "καλοστημένη απατεωνίστικη" εταιρία.
Σου ζήτησαν λεφτά επειδή είχες το ραδιόφωνο ανοικτό μέσα στην επιχείρισή σου. Ωραία - ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ (Γνώστης του θέματος) ;)
Στους Ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν μουσική τους ζητάνε χρήμα αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ηχογραφημένο ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (χαρτί) με τα ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΑ τραγούδια που έπαιξε ο σταθμός.
Αυτά τα ζητάνε - ΔΗΘΕΝ - για να πάρουν το ποσοστό τους οι παραγωγοί και οι τραγουδιστές του εκέστωτε τραγουδιού που έπαιξε (αν και τους δίνουν τον πούλο).
ΩΡΑΙΑ πες τους - Θα σας πληρώσω ότι μου ζητάτε, ΑΛΛΑ θα μου φέρετε τη λίστα με το ΠΟΙΟΥΣ τραγουδιστές και ΠΟΙΟΥΣ παραγωγούς πληρώσατε από την τάδε ημερομηνία που σας πλήρωσα μέχρι την τάδε.
Αυτοί θα σου πουν: "Μα ΔΕΝ ξέρουμε κύριέ μου ποιόν σταθμό ακούγατε αυτό το μήνα για να γίνει αυτό!"
Εσύ: ΚΑΙ ΠΟΥ(ΣΕ ΠΟΙΟΝ) ΘΑ ΠΑΝΕ δηλαδή τα λεφτά που θα σας δώσω εφ'όσον λέτε ότι η εταιρία σας πληρώνει τους τραγουδιστές και τους παραγωγούς....Σε ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ και σε ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ θα πάνε?
Αυτοί: Θα μοιραστούν "γενικά"....
Εσύ: ΩΡΑΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ - Να δώσω λεφτά δεν είπα όχι - ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ!
Αυτοί: Μα σας είπαμε κύριέ μου ότι θα πάνε "γενικά".
Εσύ: Ναι "γενικά" ΠΟΥ?....Στον διευθηντή της ΑΕΠΙ, στους μισθού σας, ΠΟΥ? Γιατί ΑΝ ΔΕΝ που παρουσιάσετε ΛΙΤΣΑ με τους τραγουδιστές και τους παραγωγούς που θα πάνε τα χρηματά μου, εγώ λεφτά ΔΕΝ ΔΙΝΩ χωρίς να ξέρω γιατί τα δίνω.
Αυτοί: Μα σας είπαμε οτι είναι για τους παραγωγούς και τους τραγουδιστές!
Εσύ: ΝΑΙ - ΠΟΙΟΥΣ!! - Τέλος πάντων επειδή ΔΕΝ βλέπω να βγάζουμε άκρη στο ΠΟΥ θα πάνε τα λεφτά μου, πηγαίντε με δικαστικά και τα ξαναλέμε....
Αν σε πάνε δικαστικά ΟΥΤΕ δικηγόρο μην πάρεις και πληρώνεις τσάμπα λεφτά - ΜΟΝΟΣ σου και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στείλε μου P.M. ;)
Καθίκια - κολοδικηγόροι του κερατά! ΑΕΠΙ και kiss my ass!!
αυτή είναι μια πολύ ωραία στημένη μπίζνα ,και προ καιρού είχα παρακολουθήσει τυχαία στην τίβί ένα αφιέρωμα για το θέμα αυτό αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι είχε προβληθεί .
...
Ωραίος ο τυπάρας!
mésa είμαι ;)τυπε δυο κατηγοριες ειναι που τριβουν τα χερια τους με τα σημερινα και τα αυριανα. αυτοι που χρωστανε σε οποιον μιλαει ελληνικα και αυτοι που εχουν λεφτα στο εξωτερικο.