Νέα

ΑΕΠΙ η Ντ@@@@@δες της καθυμερινοτητας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν συνδέονται εξ ορισμού. Η ηθική βλάβη αφορά προσβολή της προσωπικότητας, η αδικοπραξία καλύπτει τεράστιο εύρος περιπτώσεων.
και η ΑΕΠΙ έχει νομική προσωπικότητα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
.άφηνε υπονοούμενα για εμπλοκή ......ποίων άλλων ?....τών πολιτικών  ;) :rockon:

1He81dVD1UyfI-RZvdyX-Q2.jpg

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
και η ΑΕΠΙ έχει νομική προσωπικότητα

H ΑΕΠΙ εκπροσωπεί συνθέτες και στιχουργούς. Οι τελευταίοι έχουν το δικαίωμα να επιτρέπουν ή απαγορεύουν την παρουσίαση στο κοινό των έργων τους. Το δικαίωμα είναι απόλυτο. Τούτο σημαίνει ότι η παρουσίαση μουσικού έργου στο κοινό είναι παράνομη, εφ' όσον ο χρήσης (προβαίνων στην παρουσίαση) δεν έχει λάβει την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ΑΕΠΙ. Πρόκειται λοιπόν για αδικοπραξία με συνέπεια να οφείλεται αποζημίωση και μάλιστα σε ποσό διπλάσιο της συνήθως καταβαλλόμενης αμοιβής. Αξίωση για ηθική βλάβη δεν αποκλείεται. Πάντως, η χρήση μουσικής από ραδιόφωνο αποκλειστικώς για την αναψυχή των εργαζομένων δεν συνιστά παρουσίαση στο κοινό. Αν κάποιος θεωρεί ότι η αμοινή που αξιώνει η ΑΕΠΙ είναι υπερβολική, καταβάλλει το ποσό με επιφύλαξη και προσφεύγει στο Μονομελές Πρωτοδικείο της έδρας της επιχείρησης και με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αιτείται τον καθορισμό της σε εύλογο ποσό. Αυτά.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Είναι μία απίστευτη μηχανή.

Υπάρχουν δύο-τρεις ενώσεις νταβατζήδων εεε... διαχείρησης πνευματικών δικαιωμάτων (άλλος για τους συνθέτες, άλλος για τους μουσικούς -www.apollon.org.gr/]ΑΠΟΛΛΩΝ-[/URL] κλπ), των οποίων υπάλληλοι κάνουν undercover επιδρομές σε κάθε λογής καταστήματα -όχι μόνο υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και ρουχισμού, π.χ.-, και εφ' όσον διαπιστώσουν ότι παίζει ραδιόφωνο ή CD, σημειώνουν τον σταθμό και ένα-δύο τραγούδια που παίζουν και, εν συνεχεία, ασκούν αγωγές ή αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας τα ανάλογα πνευματικά δικαιώματα. Τώρα, αν τα παίρνουν πράγματι οι δικαιούχοι και με ποιον τρόπο, θα σας γελάσω...

Θα φρίξετε αν ανατρέξετε στο νομοθέτημα που ρυθμίζει το καθεστώς της σχετικής μίζας. Ανάλογα με την επιχείρηση, το χώρο και τα τετραγωνικά, "πέφτει" και το ετήσιο χαράτσι. Μιλάμε για ατελείωτο κατάλογο. Υπάρχει πρόβλεψη ακόμα και για τη μουσική στα ασανσέρ! Δεν θυμάμαι αν και τα ξενοδοχεία είναι υποχρεωμένα να πληρώνουν για κάθε τηλεόραση που έχουν στα δωμάτιά τους!

Γι' αυτό, όταν πηγαίνετε -π.χ. στο Lacoba, ΜΟΝΟ τσοντούλα, ποτέ MAD!  :2funny:

Edit: Τσιμπήστε και το www.geamusic.gr/Amoivologio.doc]αμοιβολόγιο[/url]. Μέχρι και για τη μουσική αναμονής στα τηλεφωνικά κέντρα υπάρχει πρόβλεψη!

the_john_stathis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Η ΑΕΠΙ είναι μια "καλοστημένη απατεωνίστικη" εταιρία.
Σου ζήτησαν λεφτά επειδή είχες το ραδιόφωνο ανοικτό μέσα στην επιχείρισή σου. Ωραία - ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ (Γνώστης του θέματος)  ;)

Στους Ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν μουσική τους ζητάνε χρήμα αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ηχογραφημένο ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (χαρτί) με τα ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΑ τραγούδια που έπαιξε ο σταθμός.
Αυτά τα ζητάνε - ΔΗΘΕΝ - για να πάρουν το ποσοστό τους οι παραγωγοί και οι τραγουδιστές του εκέστωτε τραγουδιού που έπαιξε (αν και τους δίνουν τον πούλο).

ΩΡΑΙΑ πες τους - Θα σας πληρώσω ότι μου ζητάτε, ΑΛΛΑ θα μου φέρετε τη λίστα με το ΠΟΙΟΥΣ τραγουδιστές και ΠΟΙΟΥΣ παραγωγούς πληρώσατε από την τάδε ημερομηνία που σας πλήρωσα μέχρι την τάδε.

Αυτοί θα σου πουν: "Μα ΔΕΝ ξέρουμε κύριέ μου ποιόν σταθμό ακούγατε αυτό το μήνα για να γίνει αυτό!"

Εσύ: ΚΑΙ ΠΟΥ(ΣΕ ΠΟΙΟΝ) ΘΑ ΠΑΝΕ δηλαδή τα λεφτά που θα σας δώσω εφ'όσον λέτε ότι η εταιρία σας πληρώνει τους τραγουδιστές και τους παραγωγούς....Σε ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ και σε ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ θα πάνε?

Αυτοί: Θα μοιραστούν "γενικά"....

Εσύ: ΩΡΑΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ - Να δώσω λεφτά δεν είπα όχι - ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ!

Αυτοί: Μα σας είπαμε κύριέ μου ότι θα πάνε "γενικά".

Εσύ: Ναι "γενικά" ΠΟΥ?....Στον διευθηντή της ΑΕΠΙ, στους μισθού σας, ΠΟΥ? Γιατί ΑΝ ΔΕΝ που παρουσιάσετε ΛΙΤΣΑ με τους τραγουδιστές και τους παραγωγούς που θα πάνε τα χρηματά μου, εγώ λεφτά ΔΕΝ ΔΙΝΩ χωρίς να ξέρω γιατί τα δίνω.

Αυτοί: Μα σας είπαμε οτι είναι για τους παραγωγούς και τους τραγουδιστές!

Εσύ: ΝΑΙ - ΠΟΙΟΥΣ!! - Τέλος πάντων επειδή ΔΕΝ βλέπω να βγάζουμε άκρη στο ΠΟΥ θα πάνε τα λεφτά μου, πηγαίντε με δικαστικά και τα ξαναλέμε....
Αν σε πάνε δικαστικά ΟΥΤΕ δικηγόρο μην πάρεις και πληρώνεις τσάμπα λεφτά - ΜΟΝΟΣ σου και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στείλε μου P.M. ;)

Καθίκια - κολοδικηγόροι του κερατά!  ΑΕΠΙ και kiss my ass!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Η ΑΕΠΙ είναι μια "καλοστημένη απατεωνίστικη" εταιρία.
Σου ζήτησαν λεφτά επειδή είχες το ραδιόφωνο ανοικτό μέσα στην επιχείρισή σου. Ωραία - ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ (Γνώστης του θέματος)  ;)

Στους Ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν μουσική τους ζητάνε χρήμα αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ηχογραφημένο ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (χαρτί) με τα ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΑ τραγούδια που έπαιξε ο σταθμός.
Αυτά τα ζητάνε - ΔΗΘΕΝ - για να πάρουν το ποσοστό τους οι παραγωγοί και οι τραγουδιστές του εκέστωτε τραγουδιού που έπαιξε (αν και τους δίνουν τον πούλο).

ΩΡΑΙΑ πες τους - Θα σας πληρώσω ότι μου ζητάτε, ΑΛΛΑ θα μου φέρετε τη λίστα με το ΠΟΙΟΥΣ τραγουδιστές και ΠΟΙΟΥΣ παραγωγούς πληρώσατε από την τάδε ημερομηνία που σας πλήρωσα μέχρι την τάδε.

Αυτοί θα σου πουν: "Μα ΔΕΝ ξέρουμε κύριέ μου ποιόν σταθμό ακούγατε αυτό το μήνα για να γίνει αυτό!"

Εσύ: ΚΑΙ ΠΟΥ(ΣΕ ΠΟΙΟΝ) ΘΑ ΠΑΝΕ δηλαδή τα λεφτά που θα σας δώσω εφ'όσον λέτε ότι η εταιρία σας πληρώνει τους τραγουδιστές και τους παραγωγούς....Σε ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ και σε ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ θα πάνε?

Αυτοί: Θα μοιραστούν "γενικά"....

Εσύ: ΩΡΑΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ - Να δώσω λεφτά δεν είπα όχι - ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ!

Αυτοί: Μα σας είπαμε κύριέ μου ότι θα πάνε "γενικά".

Εσύ: Ναι "γενικά" ΠΟΥ?....Στον διευθηντή της ΑΕΠΙ, στους μισθού σας, ΠΟΥ? Γιατί ΑΝ ΔΕΝ που παρουσιάσετε ΛΙΤΣΑ με τους τραγουδιστές και τους παραγωγούς που θα πάνε τα χρηματά μου, εγώ λεφτά ΔΕΝ ΔΙΝΩ χωρίς να ξέρω γιατί τα δίνω.

Αυτοί: Μα σας είπαμε οτι είναι για τους παραγωγούς και τους τραγουδιστές!

Εσύ: ΝΑΙ - ΠΟΙΟΥΣ!! - Τέλος πάντων επειδή ΔΕΝ βλέπω να βγάζουμε άκρη στο ΠΟΥ θα πάνε τα λεφτά μου, πηγαίντε με δικαστικά και τα ξαναλέμε....
Αν σε πάνε δικαστικά ΟΥΤΕ δικηγόρο μην πάρεις και πληρώνεις τσάμπα λεφτά - ΜΟΝΟΣ σου και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στείλε μου P.M. ;)

Καθίκια - κολοδικηγόροι του κερατά!  ΑΕΠΙ και kiss my ass!!

να υποθέσω ότι μιλάς για τους εν ζωή , οι οποιοι πρέπει να έχουν συμβόλαιο με την Αεπι για να εισπράτουν τα όποια δικαιώματa που νομίζω είναι χωρίς δικαίωμα ελέγχου.  Πάμε τώρα στούς μακαρίτες ...διότι και για λογαρισμό αυτών εισπράτουν βάσει κάποιου συμβολαίου.με ποιόν με τον εκάστοτε μακαρίτη??? ..πού καταλήγουν αυτά τα ποσά .......? και μην μου πείτε οτι έχουν κάποιοι άλλοι έχουν κληρονομικό δικαίωμα ΄iσως μερικές δεκάδες περιπτώσεις , τα υπολοιπα τί γίνονται ? ;)

the_john_stathis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Χα, χα, χα..........Είσαι πολύ πίσω!.....  :P  :grin: (χιούμορ κάνω)

ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ εταιρία ΑΡΧΙΣΕ να ζητάει λεφτά ΚΑΙ για τους πεθαμένους τώρα!!!............Καζατζίδης π.χ. - τα λεφτά θα πάνε στη γυναίκα του, κ.τ.λ. και σε κάθε νομιμο εν'ζωή Α' βαθμού συγγενή του.    :)

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
αυτή είναι μια πολύ ωραία στημένη μπίζνα ,και προ καιρού είχα παρακολουθήσει τυχαία στην τίβί ένα αφιέρωμα για το θέμα αυτό αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι είχε προβληθεί .
...

εδώ είναι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Όποιος θεωρήσει ότι το αντίτιμο είναι υπερβολικό ή άδικο, μπορεί να συρθεί στο αυτόφωρο, παρότι πρόκειται για μια ιδιωτική διαφορά.

δηλαδη δεν εχουν αυτοφωρο αλλες ιδιωτικες διαφορες? την εγραψε τη μαλακια του ο συντακτης  :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωραίος ο τυπάρας!

τυπε δυο κατηγοριες ειναι που τριβουν τα χερια τους με τα σημερινα και τα αυριανα. αυτοι που χρωστανε σε οποιον μιλαει ελληνικα και αυτοι που εχουν λεφτα στο εξωτερικο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γεια σου Γιαννηηηηηηηη!! και στα @@@@@@@@ σου!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!  ωραιος ο τυπας!!!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τυπε δυο κατηγοριες ειναι που τριβουν τα χερια τους με τα σημερινα και τα αυριανα. αυτοι που χρωστανε σε οποιον μιλαει ελληνικα και αυτοι που εχουν λεφτα στο εξωτερικο.
mésa  είμαι  ;) :rolleyes: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom