Νέα

Αδυναμία εκσπερμάτισης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα WYSIWYG_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Η Μιλφ επαιρνε πιπα για σεμιναριο.. φαρμακα δε παιρνω δεν εχω θεμα να μου σηκωθει δοξα το Θεο.. τη πρωτη φορα χυνω στο 10 λεπτο πανω κατω αλλα τη δευτερη ειναι το θεμα οτι αργω παρα πολυ κοντα στη μια ωρα.. ειναι νορμαλ αυτο τι παιζει ρολο;;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η Μιλφ επαιρνε πιπα για σεμιναριο.. φαρμακα δε παιρνω δεν εχω θεμα να μου σηκωθει δοξα το Θεο.. τη πρωτη φορα χυνω στο 10 λεπτο πανω κατω αλλα τη δευτερη ειναι το θεμα οτι αργω παρα πολυ κοντα στη μια ωρα.. ειναι νορμαλ αυτο τι παιζει ρολο;;;

Πέρα απο τις παπαριές διάβασε εδώ :

Eν περιλήψει:
Πρώτον. Αν σου συμβαίνει αποσπασματικά και περιστασιακά και όχι για πάνω απο 6 μήνες συνεχόμενα, απλά το ξεχνάς !!

Δευτερον. Είσαι σπάνιος άντρας !!!  :2funny: :2funny: 1%-4% υπολογίζονται οι άντρες που έχουν ανάλογο πρόβλημα. Ενώ το ανάστροφο πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης το έχει το 15% με 20% των ανδρών.

Τρίτον. Τα αίτια στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ψυχολογικά και σπανίως οργανικά

Τέλος ένα ''γιατροσόφι'' που έμαθα στη Νότια Αμερική απο την εκεί ''θητεία'' μου. Πάρε Μάκα. Εντελώς φυσικό προιόν χωρίς παρενέργεις. Οταν το πρωτοπήρα πολύ πιο νέος απο ότι τώρα είμαι, τρόμαξα, τόσο εγώ όσο και κάποιες Κολομπιάνες ''φίλες'' μου στη Καρταχένα και τη Μπογκοτά  :grin: :grin:

Σε κάποιους δουλεύει πολύ, σε κάποιους άλλους όχι. Δεν χανεις όμως τίποτα φτηνό είναι.
Ελπίζω να βοήθησα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ακούστε κι έναν 52χρονο:
Κατ' αρχήν από επαγγελματική γνώση θα σας πω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι τελείως διαφορετικός από το διπλανό του, τόσο φυσικά - βιολογικά, όσο και πνευματικά - διανοητικά. Άρα ό,τι ισχύει για μένα ως φυσιολογικό δεν ισχύει για τον άλλον. Με στατιστικό τρόπο βγαίνουν απλά κάποιες νόρμες που ορίζουν το "φυσιολογικό μέσο όρο", αλλά αυτό μόνο για να γίνεται επιστημονική συζήτηση. Ο άνθρωπος να ξέρετε δεν μπαίνει σε καλούπια, η φύση δημιουργεί άπειρες μεταβλητές.
Εγώ από τα νιάτα μου μπορούσα να χύσω σε πέντε λεπτά την πρώτη, σε δύο ώρες τη δεύτερη και σε δέκα λεπτά μετά τη δεύτερη να τελειώσω τρίτη φορά. Αυτό γινόταν μέχρι τα 35 μου. Μετά, επειδή από την εμπειρία μου έμαθα να κρατάω παραπάνω χρόνο, διακόπτοντας τη διείσδυση - επαφή μια - δυο φορές πριν την εκσπερμάτιση, έφτασα να κρατάω και 45 λεπτά πριν τελειώσω για πρώτη φορά, οπότε οι επόμενες πήγαν περίπατο. Κακώς βέβαια, όπως μου είπαν φίλοι ουρολόγοι, γιατί θα μπορούσα να δημιουργήσω προστατίτιδα και είμαι τυχερός που δεν είχα τόσα χρόνια. Τώρα, αν τύχει να πέσω σε καμία με πολλά υγρά, λίγο πηγαδομούνοβα ή κομοδίνο στη συμπεριφορά, μπορεί να μην τελειώσω καθόλου, παρότι έχω στύση κανονικά. Αυτά και μη μασάτε, το φυσιολογικό το ορίζει η φύση του καθενός από μας. Ξέρω φίλο που τελείωνε μετά από μια ώρα ήδη από 20 χρονών. Μόνο αν υπάρχει δυσλειτουργία με την έννοια της ΕΛΛΕΙΨΗΣ στύσης ή εκσπερμάτισης, ή πόνος, καλά είναι να σπεύσετε σε γιατρό.             

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τη πρωτη φορα δεν εχω θεμα τελειωνω σε 5 με 10 λεπτα και αν θελω το κραταω κιολας .
Το προβλημα ειναι τη δευτερη φορα.. αργω παααρα πολυ... τελικα οι γυναικες δε το προτιμουν συτο, μυθος οτι θελουν μεγαλη διαρκεια.. χθες με τη 45αρα η οποια ηταν πυραυλος στον δευτερο γυρο μετα απο κανα 40 λεπτο της λεω αστο δε πειραζει αλλα το πηρε πολυ προσωπικα και ηθελε να χυσω.. μετα απο 1 ωρα πιπα την εχυσα αλλα τα παιξαμε κσι οι δυο.. απο στυση ειμαι κομπλε δοξα το θεο..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Στο ξαναλέω, το είχα κι εγώ για πολλά χρόνια. Θεώρησέ το φυσιολογικό ότι αργείς. Έτσι είναι η κατασκευή σου. 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Στο ξαναλέω, το είχα κι εγώ για πολλά χρόνια. Θεώρησέ το φυσιολογικό ότι αργείς. Έτσι είναι η κατασκευή σου. 

Ok φιλε οι γυναικες τα παιζουν ομως 1 ωρα να χυσω τα βλεπουν κολυωμενα

OP
OP
W

WYSIWYG_

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρες, επανέρχομαι γιατί το πρόβλημα επανεμφανίστηκε επίμονα.
Πήγα στον ουρολόγο μου (έχω και διάφορα άλλα θέματα στα υδραυλικά μου) και μου είπε ότι είναι εγκεφαλικό (duh) και να δοκιμάσω κάποια stimulate κρέμα για να χύνω πιο γρήγορα.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοια κρέμα, μόνο για αδυναμίες στύσης και γρήγορες εκσπερματίσεις βρίσκω, μπορείτε να βοηθήσετε εσείς οι γκουρου του forum?
Thanx προκαταβολικά!

popeye_170

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Δεν ταιριάζει και πολύ εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο. ήθελα να ρωτήσω την δεύτερη φορά που κάνετε σεξ πόση ποσότητα σπέρματος βγάζετε σε σχέσει μη την πρώτη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom