mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.315
- Πόντοι
- 2.420
Ε ας το θέσουμε αντιστρόφως τότε και οι γυναίκες κανονικές πουτάνες είναι
Τύπε δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις τίποτα τώρα που βγήκε ο Τσίπρας.
Θα το λύσει ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα...
Μας προστατευουν Ρα και Ισις ..
κι εγώ κι εσύ θα εκσπερματίσεις (!)
Καλησπέρες, έχω ένα θέμα που με βασανίζει από τότε που ξεκίνησα τις σεξουαλικές επαφές, όταν κάνω σεξ με κανονική σχέση αδυνατώ να τελειώσω με την διείσδυση (και συνήθως τελειώνω χειρωνακτικά) αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στύσης πάντα σηκωμένος, όταν πήγαινα (το έχω κόψει τα τελευταία χρόνια) με πόρνη δεν είχα αυτό το θέμα και τελείωνα σε εύλογο χρονικό διάστημα (10λεπτο πχ).
Σε τι γιατρό μπορώ να απευθυνθώ για να μπορέσω να βρω μια λύση?
Ευχαριστώ πολύ!
ΥΣ.
Υπάρχουν αρκετά χρόνια θέματα υγείας (κρυψορχία, υπογοναδισμός) στην επίμαχη περιοχή, δεν ξέρω εάν σχετίζονται...
-Έχω να σου πω ότι το θέμα σου δεν είναι οργανικό αλλά ψυχολογικό. Στο λέω με σιγουριά και σου φέρνω το εξής παράδειγμα. Αν προσπαθείς να κάνεις άρση στο μονόζυγο είτε το καταφέρνεις πάντα (αν οι μύες σου είναι φυσιολογικοί), είτε αν έχεις κάποιο τραυματισμό, ας πούμε στους δικεφάλους, δεν θα το καταφέρνεις. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις άρση τη Δευτέρα ας πούμε και την Τετάρτη να μην μπορείς, ενώ την Παρασκευή να το καταφέρνεις πάλι. Ο κυριότερος λόγος να μην μπορείς να τελειώσεις, ενώ τελειώνεις άνετα με επαγγελματίες, είναι το άγχος. Ειδικά με μια γυναίκα που γουστάρουμε πραγματικά, αγχωνόμαστε όλοι. Το άγχος δρα με δυο τρόπους. Είτε δεν σου σηκώνεται καθόλου, κι αν σου σηκωθεί είναι μαλακή και πέφτει γρήγορα, είτε γαμάς 2 ώρες (που λέει ο λόγος) και δεν μπορείς να τελειώσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Στη συνέχεια μίλα με την κοπέλα, πες της ότι δεν τελειώνεις γιατί τη γουστάρεις πολύ και κάνε το εξής κόλπο. Πήδα όσο μπορείς χωρίς να σκεφτείς ότι ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσεις. Αν δεν τελειώνεις, σταμάτα, προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω και ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΑ. Την άλλα συνεύρεση, ξεκίνα πάλι χαλαρά, με πολλά προκαταρκτικά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τελειώσεις. Ακόμα κι αν δεν το πετύχεις, την Τρίτη φορά θα τελειώσεις σίγουρα. Αν όμως τελειώνεις χειρονακτικά, το πουλί σου θα συνηθίσει και δεν θα τελειώνεις αλλιώς, δημιουργείς εξαρτημένα αντανακλαστικά. Αυτά που σου είπα δεν τα φαντάστηκα ο ίδιος, είναι η θεραπεία που ακολουθούσαν οι Masters και Johnson για την περίπτωση των ζευγαριών με προβληματικούς οργασμούς. Να είσαι σίγουρος ότι το θεματάκι θα λυθεί χωρίς τη βοήθεια ειδικού.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ παλαιότερα. Γαμουσα μια γκομενα και δεν εχυνα με τιποτα. Πήγαινα την αλλη μέρα στις πουτανες και δεν κρατιομουν, τελείωμα στο 2λεπτο.Καλησπέρες, έχω ένα θέμα που με βασανίζει από τότε που ξεκίνησα τις σεξουαλικές επαφές, όταν κάνω σεξ με κανονική σχέση αδυνατώ να τελειώσω με την διείσδυση (και συνήθως τελειώνω χειρωνακτικά) αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στύσης πάντα σηκωμένος, όταν πήγαινα (το έχω κόψει τα τελευταία χρόνια) με πόρνη δεν είχα αυτό το θέμα και τελείωνα σε εύλογο χρονικό διάστημα (10λεπτο πχ).
Σε τι γιατρό μπορώ να απευθυνθώ για να μπορέσω να βρω μια λύση?
Ευχαριστώ πολύ!
ΥΣ.
Υπάρχουν αρκετά χρόνια θέματα υγείας (κρυψορχία, υπογοναδισμός) στην επίμαχη περιοχή, δεν ξέρω εάν σχετίζονται...
πολλα λεφτα θα χαλαγες τοτε τυπεΤο ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ παλαιότερα. Γαμουσα μια γκομενα και δεν εχυνα με τιποτα. Πήγαινα την αλλη μέρα στις πουτανες και δεν κρατιομουν,
Ναι χαλουσα αλλά δε με ένοιαζε. Το μονο που ήθελα ηταν να αποδείξω στον εαυτό μου οτι δεν έιχα πρόβλημα.πολλα λεφτα θα χαλαγες τοτε τυπε
Για να μην ανοιγω αλλο θρεντ θα ηθελα να μου πειτε οι άνω των 30 ετών κυρίως.. τη 2η φορα του σεξ πόση ώρα κάνετε να χύσετε;;;
π.χ. προσωπικά αφού γαμήσω και χύσω μολις αρχίσω πάλι μετά απο κανα 20 λεπτο ένω έχω στύση κομπλέ δε χύνω με τίποτα.. :-
Σήμερα γάμησα ενα μιλφονι και στη 2η γύρα με πίπωνε 1 ώρα με το ρολόι για να τη χύσω στα μούτρα.. τη πέθανα 1 ωρα πιπα μου παιρνε.. ειναι φυσιολογικό αυτο τώρα;;;
.....................Καποιος με το ιδιο προβλημα;;;
.....................
.... Εγώ είμαι 19 μετράει ή άποψή μου ??
.......Εσυ τύπε εισαι πυροβόλο ακόμα ας μιλήσουμε οι μπαζούκας καλύτερα..
Μηπως γαμας λαθος μιλφονια? Για κοιταξε το...Για να μην ανοιγω αλλο θρεντ θα ηθελα να μου πειτε οι άνω των 30 ετών κυρίως.. τη 2η φορα του σεξ πόση ώρα κάνετε να χύσετε;;;
π.χ. προσωπικά αφού γαμήσω και χύσω μολις αρχίσω πάλι μετά απο κανα 20 λεπτο ένω έχω στύση κομπλέ δε χύνω με τίποτα.. :-
Σήμερα γάμησα ενα μιλφονι και στη 2η γύρα με πίπωνε 1 ώρα με το ρολόι για να τη χύσω στα μούτρα.. τη πέθανα 1 ωρα πιπα μου παιρνε.. ειναι φυσιολογικό αυτο τώρα;;;
Για να μην ανοιγω αλλο θρεντ θα ηθελα να μου πειτε οι άνω των 30 ετών κυρίως.. τη 2η φορα του σεξ πόση ώρα κάνετε να χύσετε;;;