Ειχα κανει και εγω μια φορα εγγραφη αλλα ειναι μουφα.Μονο καλο μαρκετινγ κανουνε.
Απο τετοια site με γκομενες ολες οι φωτο ειναι ψευτικες και οταν κανεις εγγραφη , και εισαι free μελος ακομα, σου στελνουνε μηνυματα και καλα οτι οι γκομενες σε θελουν για να σε κανουνε να πληρωσεις.
Προσωπικα την εχω καταβρει βρει με ενα webcam site που οι γκομενες ειναι ολα τα λεφτα,και τα βγαζουνε ολα στο free chat
καποιες φορες.
Βεβαια το δυνατο σημειο του site ειναι οτι μπορεις να ανοιξεις καμερα τζαμπα,ενω σε καποια αλλα πληρωνεις 1$ το λεπτο , η δεν εχεις καθολου αυτη την επιλογη αν δε παρεις την γκομενα πριβε
Το free chat τζαμπα ειναι και αυτο εννοειται.
Το site μου το εστειλε ενας ξαδερφος μου απο τη γερμανια που ασχολειται παρα πολλα χρονια με το αθλημα...
Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι το technical support τους μου απαντησε σε μια ερωτηση που εκανα μεσα σε 15'.Πολυ επαγγελματικο!
Παντως αξιζει να κανει register καποιος, ειναι τζαμπα , και περνεις δωρο και 10$ σαν ευχαριστω που εγινες μελος.Εγω τα πηρα και τα χρησιμοποιησα με μια μουναρα ισπανιδα.
Registration κανετε εδω :
[URL unfurl="true"]http://wcjoin.com/wbnbz[/url]
Το καλο ειναι οτι γουσταρουν τους ελληνες πολυ , και μου ειχε κατσει φαση με μια ρωσιδα που μου ελεγε αμα τυχει και παω ρωσια καμια φορα να την παρω τηλ να βρεθουμε ,μου εδωσε το κινητο της και την πηρα τηλ μια φορα απο περιεργια!
Αυτα τα ολιγα συναθλητες ...ακομα και αν δε σας αρεσει το webcam sex , αξιζει να γραφτει καποιος αμα καμια φορα θελει να δει καμια γκομενα καλη ,για να σκοτωσει την ωρα του , απο το να ασχολειται με τις ελλεινιδες!
Για spyware κτλ μην ανυσηχητε ειναι πεντακαθαρο , οχι οπως στο cam4.com που καθε φορα που πηγαινα ο υπολογιστης μου κατι παθαινε.
PS: Οσοι γραφτητε πηγαινετε στο search και ψαξτε για τις εξης γκομενες :
1)VeryCherry (απιστευτο κωλαρακι)
1)HotMILF (πολωνεζα με κωλαρακι φωτια)
3)LatinDreams (θεα με απιστευτα βυζια και κωλαρα)
4)PerfectTits (θεομουνο απο ρουμανια)
5)Mistress_LaCunt (alternative γκομενα απο ολλανδια)
6)DeLuxxxeLatina (τα βγαζει ολα χυμα)
7)SeXnCuM (απιστευτο μουνι την ειχα παρει πριβε τελευταια,αξιζε καθε δευτερολεπτο)
Καλη διασκεδαση!!!!