Νέα

Adultfriendfinder

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gigolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Julian

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
0
thelo na po einai site gnorimion apokleistika?
ego den psaxno kati, apla thelo na matho!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.537
Πόντοι
17.085
Geia sas paidia,
epeidi eimai asxeti me to olo thema, mporei na me enimerosei kapoios ti site einai to ?
Diladi, ti psaxnei kapoios otan mpainei ekei klp?
Euxaristo!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πάντως παιδιά ξέρω άτομο φίλο από το Πανεπιστήμιο στο manchester που του άρεσαν οι απαγορευμένες καταστάσεις και είναι στο site το adultfriendfinder και έχει βρει γκόμενες στα 35 που κάνα sex party και φτιάχτηκε,είχε παει με τη γυναίκα κάποιου που απλά ήθελε καποιον να τη γαμήσει και πρόσφατα γνώρισε και 1 μουνάρα 36 χρονών από Birmingham και του ήρθε Manchester και φτιάχτηκαν οι 2 τους.Απ'ότι μου χουν πει δεν είναι να βρεις γκόμενα αλλά αν σου αρέσουν τρελές καταστάσεις με παντρεμένες,με σεξομανείς ή MILF.Στην Αμερική και Αγγλία το site κάνει θράυση.Για Ελλάδα από ότι είχα δει παλιά που είχα free account δεν έχει γκόμενες.Ελάχιστες και οι πιο πολλές Θεσσαλονικιές.Και αυτά τα banner που πετάγονται στα site και διαφημίζει το site κάνουν το εξής.Βλέπει σε ποια χώρα είσαι,διαλέγει top φωτογραφίες μελών από όλο τον κόσμο και γράφει και καλά Αθήνα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ πάντως παιδιά ξέρω άτομο φίλο από το Πανεπιστήμιο στο manchester που του άρεσαν οι απαγορευμένες καταστάσεις και είναι στο site το adultfriendfinder και έχει βρει γκόμενες στα 35 που κάνα sex party και φτιάχτηκε,είχε παει με τη γυναίκα κάποιου που απλά ήθελε καποιον να τη γαμήσει και πρόσφατα γνώρισε και 1 μουνάρα 36 χρονών από Birmingham και του ήρθε Manchester και φτιάχτηκαν οι 2 τους.Απ'ότι μου χουν πει δεν είναι να βρεις γκόμενα αλλά αν σου αρέσουν τρελές καταστάσεις με παντρεμένες,με σεξομανείς ή MILF.Στην Αμερική και Αγγλία το site κάνει θράυση.Για Ελλάδα από ότι είχα δει παλιά που είχα free account δεν έχει γκόμενες.Ελάχιστες και οι πιο πολλές Θεσσαλονικιές.Και αυτά τα banner που πετάγονται στα site και διαφημίζει το site κάνουν το εξής.Βλέπει σε ποια χώρα είσαι,διαλέγει top φωτογραφίες μελών από όλο τον κόσμο και γράφει και καλά Αθήνα..
ασε ρε τυπε που τα εκανε αυτα στην αγγλια
αυτα μονο στην ολλανδια γινονται
μαλλο σε δουλευε

bilos7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ekei paidia oi ginaikes kanoun dorean eggrafi.ginaika apo ekei den gamas.zeygari nai ta misa einai zontana.exo kanei fasi me zeygaria kai to leo.oi ginaikes einai moufa'

Dim13gr

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες μακρυα απο αυτο το site απατη σκετη,ξερω τι σας λεω.

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.682
Πόντοι
6.255
Ποιο πολλες πιθανοτητες εχετε να γαμισετε μεσω του Bourdela παρα απο εκκεινο το site...Ημουν μελος και μαλιστα γολδεν καποια περιοδο..Ουδεν σχολιο για την μαλακια μου please >Ολοι ειμασταν καποτε παιδια..

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα κανει και εγω μια φορα εγγραφη αλλα ειναι μουφα.Μονο καλο μαρκετινγ κανουνε.
Απο τετοια site με γκομενες ολες οι φωτο ειναι ψευτικες και οταν κανεις εγγραφη , και εισαι free μελος ακομα, σου στελνουνε μηνυματα και καλα οτι οι γκομενες σε θελουν για να σε κανουνε να πληρωσεις.

Προσωπικα την εχω καταβρει βρει με ενα webcam site που οι γκομενες ειναι ολα τα λεφτα,και τα βγαζουνε ολα στο free chat :tits2: καποιες φορες.
Βεβαια το δυνατο σημειο του site ειναι οτι μπορεις να ανοιξεις καμερα τζαμπα,ενω σε καποια αλλα πληρωνεις 1$ το λεπτο , η δεν εχεις καθολου αυτη την επιλογη αν δε παρεις την γκομενα πριβε
Το free chat τζαμπα ειναι και αυτο εννοειται.

Το site μου το εστειλε ενας ξαδερφος μου απο τη γερμανια που ασχολειται παρα πολλα χρονια με το αθλημα... :2funny:
Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι το technical support τους μου απαντησε σε μια ερωτηση που εκανα μεσα σε 15'.Πολυ επαγγελματικο!
Παντως αξιζει να κανει register καποιος, ειναι τζαμπα , και περνεις δωρο και 10$ σαν ευχαριστω που εγινες μελος.Εγω τα πηρα και τα χρησιμοποιησα με μια μουναρα ισπανιδα.
Registration κανετε εδω : [URL unfurl="true"]http://wcjoin.com/wbnbz[/url]

Το καλο ειναι οτι γουσταρουν τους ελληνες πολυ , και μου ειχε κατσει φαση με μια ρωσιδα που μου ελεγε αμα τυχει και παω ρωσια καμια φορα να την παρω τηλ να βρεθουμε ,μου εδωσε το κινητο της και την πηρα τηλ μια φορα απο περιεργια!

Αυτα τα ολιγα συναθλητες ...ακομα και αν δε σας αρεσει το webcam sex , αξιζει να γραφτει καποιος αμα καμια φορα θελει να δει καμια γκομενα καλη ,για να σκοτωσει την ωρα του , απο το να ασχολειται με τις ελλεινιδες! :dancing:

Για spyware κτλ μην ανυσηχητε ειναι πεντακαθαρο , οχι οπως στο cam4.com που καθε φορα που πηγαινα ο υπολογιστης μου κατι παθαινε.

PS: Οσοι γραφτητε πηγαινετε στο search και ψαξτε για τις εξης γκομενες :
1)VeryCherry (απιστευτο κωλαρακι)
1)HotMILF (πολωνεζα με κωλαρακι φωτια)
3)LatinDreams (θεα με απιστευτα βυζια και κωλαρα)
4)PerfectTits (θεομουνο απο ρουμανια)
5)Mistress_LaCunt (alternative γκομενα απο ολλανδια)
6)DeLuxxxeLatina (τα βγαζει ολα χυμα)
7)SeXnCuM    (απιστευτο μουνι την ειχα παρει πριβε τελευταια,αξιζε καθε δευτερολεπτο)

Καλη διασκεδαση!!!!

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε να σςε ρωτησω..θελει καρτα λεει για επιβεεση.Να δωοσυμε η θα μας γ@μησουν σε 2ης ταξης χρεωσεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το adult ειναι όντως μούφα.
Νομίζω ό,τι πιο μούφα κυκλοφορεί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φαίνεται και από τις φωτό αυτό πάντως, δεν θέλει ιδιαίτερη νοητική αντίληψη.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πριν κανα ...3αρι χορνια που ειχα ενα πορνοσαιτ,σας το λεω να το ξερετε,σαν webmaste που ειμουν μιλουσαμε με τον ιδιοκτητη κτλ του AFF και ναι οι πιο πολλες ιεναι μουφα.Ασε που αν εχεις δει του κοσμου τις τσοντες(σαν εμενα πχ,λολ)ξερεις ποες ειναι πιες....χχαχαχ

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε να σςε ρωτησω..θελει καρτα λεει για επιβεεση.Να δωοσυμε η θα μας γ@μησουν σε 2ης ταξης χρεωσεις?

Οχι εγω όσο καιρο ειμαι εκει ολα κυριλε καμια περιεργη κινηση στην πιστωτικη. Οι τυποι εκει ειναι παρα πολυ legit ;)
Βασικα παντα χρησιμοποιώ την virtual προπληρωμένη της πειραιώς και εχω το κεφαλι μου ησηχο :)

Α και κατι ασχετο...
Μετα τις 15 αυγουστου περιμενω επισκεψη απο ενα ρουμανικό cam girl στη θεσσαλονικη , (tesalonik κατ'αυτήν), θα ερθει διακοπες ελλαδα και θελει λεει να παμε για καφεδακι...ευτυχος εκεινη την περιοδο θα λειπουν ολοι απο το σπιτι μου...Η γκομενα εκει βυζαρες τουμπανο ,κωλαρακι κολαση 1,75 υψος.

Θα κανω ενα σχετικο θρεντ με πληροφοριες πολλες , γιατι πολλες απο αυτες τις γκομενες πηγαινουν διακοπες σε ενα συγκεκριμενο μερος της ελλαδας..καθε χρονο!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ανυπαρκτο site, μακρια!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Εφαρμογές στο facebook σαν το speed date ή το zoosk λένε τίποτα ???
Έχει ασχοληθεί κανείς σας ???
Αν ναι, περιμένω γνώμες και εμπειρίες.....   

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Κανας τρόπος να γαμαμε ντόπιες όταν πηγαίνουμε ταξιδάκια; Για το wayn τι λέτε;

Stories