Έχω ΗΟL 4Mbps στου Ζωγράφου, κατεβάζω με έως 350. Η τιμή ίδια με των 768
142E το 8αμηνο, οι άλλοι 4 μήνες 26 ο ένας. Ετήσιο συμβόλαιο.
Από ΜΑΧ Ελλάς Κομπιούτερς στην Ο. Πάλμε 42.
Αφ'ενος φιλε μου, κατεβαζεις με 350KB/s δηλ. 350*8=2800 kbps... Δεν νομιζω πως ειναι αποδεκτη αποδοση, οταν πληρωνεις για 4096 δηλαδη 512 μεγιστο, δε νομιζεις; Θα επρεπε α κατεβαζεις με πανω απο 480 για να πεις οτι ειναι καλη αποδοση. Εγω με 1024 που ειχα απο Vivodi, κατεβαζα με μεσο ορο 110+ (με μεγιστο 128), τωρα με 2048 κατεβαζω με 230-240 (με μεγιστο 256). Αυτη θεωρω ικανοποιητικη αποδοση ADSL. Και δε τα λεω αυτα σαν εκπροσωπος της Vivo, αλλα σαν χρηστης πανω απ'ολα, μιας και την χρησημοποιω απο 6/2003 χωρις κανενα προβλημα τουλαχιστον οσον αφορα την αποδοση, ενω εκπροσωπος ειμαι μολις 2 μηνες. Εκει που πασχει ειναι η τηλεφωνικη εξυπηρετηση πελατων (υπομονη να εχεις), αλλα σε αυτο το κομματι αναλαμβανω εν μερει εγω (τουλαχιστον σε οτι περναει απο το χερι μου).
Αφ'ετερου ναι μεν ειναι σχετικα καλη τιμη τα σχεδον 20 ευρω το μηνα, αν και η Vivodi δινει το 12μηνο με 25,75 το μηνα και ειναι πραγματικα 4Mbps και απο την αλλη, πεφτοντας οι τιμες, εσυ ηδη εχεις πληρωσει και δεν σε ακολουθει το πεσιμο των τιμων... Και πιστεψε με, οι τιμες θα πεσουν πολυ και συντομα, και θα ανεβουν οι ταχυτητες αρκετα... Προχωραμε προς τα 24MB/s... Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες, πιο αναλυτικα κλπ στειλτε μου mail στο info@cyberspacepc.gr η και τηλεφωνικα στο 2117508223. Γιαννης.