Νέα

ADSL προσφορές: ποιό να πάρει κάποιος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.107
Πόντοι
10.413
δεν θυμάμαι να το έχουμε πιάσει σαν θέμα:

με αφορμή το "Tellas Zisto Telephone+DSL" που βρήκα στο σχετικό site, ποια άλλη προσφορά ADSL "λέει" κατά τη γνώμη σας?
εγώ μάλλον ψήνομαι για το zisto.....
έχετε άποψη ρε παίδες?

nikos1908

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ΤΟ hi box της ΗΟL  συμφερει ποιο πολυ απο ολα νομιζω η αλλιως otenet on dsl kit

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
κανεις άλλος εκτος της tellas δεν δίνει 4mbps ταχύτητα στο adsl, το μέγιστο που θα βρείς αλλου είναι 2

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
κανεις άλλος εκτος της tellas δεν δίνει 4mbps ταχύτητα στο adsl, το μέγιστο που θα βρείς αλλου είναι 2

Η  HOL δίνει Ζωγράφου/Αμπελόκηπους και Μαρούσι 4096 bps  στην τιμή των 768 bps. ΨΑΞΤΕ ΤΟ! Στο βάζεις το νούμερο του τηλ. και σου λέει αν ισχύει για σένα. Αυτό έχω (όταν το πήρα ήταν στην τιμή των 512 bps, 142Ε οι 8 μήνες και 26Ε το μήνα άλλους 4, μέχρι να συμπληρωθεί 1 χρόνος).

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η  HOL δίνει Ζωγράφου/Αμπελόκηπους και Μαρούσι 4096 bps  στην τιμή των 768 bps. ΨΑΞΤΕ ΤΟ! Στο βάζεις το νούμερο του τηλ. και σου λέει αν ισχύει για σένα. Αυτό έχω (όταν το πήρα ήταν στην τιμή των 512 bps, 142Ε οι 8 μήνες και 26Ε το μήνα άλλους 4, μέχρι να συμπληρωθεί 1 χρόνος).
καλο μου ακουγεται! Για να το τσεκαρω!! γιατι με την pstn στο σπιτι δεν παει αλλο...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
καλο μου ακουγεται! Για να το τσεκαρω!! γιατι με την pstn στο σπιτι δεν παει αλλο...

To ίδιο σκέφτηκα. Αν είσαι στις περιοχές αυτές είναι λαχείο. Οι άλλοι το πληρώνουν πολύ ακριβά το 2048 bps. Σε όλες τις εταιρείες. Το 4096 bps ΔΕΝ υπάρχει παντού.

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Μεγα λαθος!
Αν εισαι μεσα στην καλυψη της Vivodi (κεντρο, χαλανδρι κτλπ) 4096kbps 139euro/6 μηνες

Της Tellas ακουγεται πολυ καλο αλλα δεν ξερω πως παει απο ταχυτητα (μιλαω για πραγματικη και οχι ονομαστικη)

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Να σας πω. 3 χρονια που εχω Vivodi, παει γαμιοντας! Τα 1024 ειναι 1024, κι οχι να σερνεσαι... Οσο για την TELLAS, οποιος παρει, να αγορασει μαζι και μαντηλακια... Μπορει να δινει 4ΜΒ, αλλα αν πηγαινει σαν να εχεις ISDN (αν εισαι τυχερος φυσικα) τι να το κανεις;. Η Vivodi, σας δινει με 30 Ευρω το μηνα, 2 τηλεφωνικες γραμμες με 8,5 ωρες τσαμπε σε σταθερα εντος Ελλαδας, Ευρωπη, Αμερικη, Καναδα και Αυστραλια, ADSL 1024 (μιλαμε για πραγματικα 1024 κι οχι πατατες) χωρις αλλες χρεωσεις, και δωρακι ασυρματο router, και παπαλα τον ΟΤΕ, και χωρις να χανεις το νουμερακι σου ;-) Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες, στειλτε μυνηματακι να σας κατατοπισω πληρως, εδω η στο info@cyberspacepc.gr, αν θελετε και τηλεφωνικα 2117508223 10:00-20:00

OP
OP
tkinaliss

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.107
Πόντοι
10.413
Να σας πω. 3 χρονια που εχω Vivodi, παει γαμιοντας! Τα 1024 ειναι 1024, κι οχι να σερνεσαι... Οσο για την TELLAS, οποιος παρει, να αγορασει μαζι και μαντηλακια... Μπορει να δινει 4ΜΒ, αλλα αν πηγαινει σαν να εχεις ISDN (αν εισαι τυχερος φυσικα) τι να το κανεις;. Η Vivodi, σας δινει με 30 Ευρω το μηνα, 2 τηλεφωνικες γραμμες με 8,5 ωρες τσαμπε σε σταθερα εντος Ελλαδας, Ευρωπη, Αμερικη, Καναδα και Αυστραλια, ADSL 1024 (μιλαμε για πραγματικα 1024 κι οχι πατατες) χωρις αλλες χρεωσεις, και δωρακι ασυρματο router, και παπαλα τον ΟΤΕ, και χωρις να χανεις το νουμερακι σου ;-) Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες, στειλτε μυνηματακι να σας κατατοπισω πληρως, εδω η στο info@cyberspacepc.gr, αν θελετε και τηλεφωνικα 2117508223 10:00-20:00

νόμιζα πως μόνο με την Tellas μπορείς να κρατήσεις το νούμερό σου (φεύγοντας από τον γαμ-ΟΤΕ)...
και γιατί λες πως μπορεί να πηγαίνει σαν ISDN (το 4ΜΒ της Tellas)?
το ξέρεις από γνωστό σου ή το υποθέτεις?...
και οι κλήσεις με Vivodi, είναι πάντα τζάμι?
εάν θες dreamer24gr, message me....

thanks in advance

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Να σας πω. 3 χρονια που εχω Vivodi, παει γαμιοντας! Τα 1024 ειναι 1024, κι οχι να σερνεσαι... 

Σωστος!!!!!

εγω εχω vivo εδω και αρκετο καιρο στα 2048 και κατεβαζω με 200-230KB/s. Μεχρι τωρα παει αψογα και δεν την αλλαζω. Για την Tellas δεν γνωριζω αν η ταχυτητα ειναι πραγματικη ή απλα ονομαστικη. Εαν καποιος συναγωνιστης εχει Tellas ας μας δωσει λεπτομερειες καθως οικονομικα η προταση της ειναι πολυ συμφερουσα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αυτη τη στιγμη η Vivodi ειναι οτι καλυτερο (value for money) φτανει να καλυπτει την περιοχη σου. Απο Δεκ μπαινει δυναμικα και η Forthnet στο παιχνιδι. Καλα θα ηταν περιμενεις καμια 15 μερες, αφου θα υπαρξουν πολλες νεες προσφορες κατα τις προσεχης ημερες.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ πάντως έχω tellas (ήταν 384 και μου το έκαναν 768) με 17 ? το μήνα και πάει πολύ γρήγορα....

OP
OP
tkinaliss

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.107
Πόντοι
10.413
όπως επίσης νομίζω πως θα πρέπει να λέμε μαζί με την εμπειρία μας και την περιοχή...
π.χ. έχω Tellas στην Πετρούπολη και σέρνεται....
ή έχω Vivodi στην Κηφισιά και πετάει....

καλό είναι να δίνουμε και το στίγμα της περιοχής.....

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Συνήθως στο κατέβασμα βλέπω 85-100 Kbps
Φίλε μου χωρίς να θέλω να μπω σε πνεύμα αντιπαράθεσης καθώς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, είσαι σίγουρος για το 100άρι;

Το 768kbps έχει top στα 96KB/s, που αν βγάλεις και τα kbps που χρησιμοποιούνται για την διαχείριση της επικοινωνίας, σε optimum (σχεδόν αδύνατες) συνθήκες το πολύ να πιάνεις γύρω στο 90KB/s.

Μήπως έχεις 1024Kbps;

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
vasmav και γω vivodi σε 2048 εχω αλλα το max.download δεν ξεπερνα τα 130.ειναι να μην σου κατσει.και ιδικα η vivodi εχει το πιο γαμημενο λογιστηριο.σε χρεωνει αλλα τι αλλον με τη προφαση "δεν εχουμε ενημερωθει ακομη".τους εχω βρισει πολλες φορες και μεχρι και εξωδικο τους εχω στειλει γιατι δεν γινεται η δουλεια σου να εξαρτατε κατα 80% απο το internet και για ενα μηνα ποτε να μπαινεις και ποτε οχι λεγοντας σου " λογω των αναβαθμισεων υπαρχει μια μικρη ασταθει".
αν ειναι ετσι να τη χεσω την αναβαθμιση,τη να τη καω την αναβαθμιση αν δεν μπορω να δουλεψω?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με τόσες προσφορές που βγαίνουν συνέχεια... νομίζω ότι η επιλογή πακέτου ADSL γίνεται ακόμη δυσκολότερη !!!
Επίσης ποιά είναι η καλύτερη επιλογή, αν έχεις μια απλή γραμμή PSTΝ (ή ISDN) και θέλεις να σταματήσεις να πληρώνεις το κερατιάτικο πάγιο στον ΟΤΕ ???

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
vasmav και γω vivodi σε 2048 εχω αλλα το max.download δεν ξεπερνα τα 130.ειναι να μην σου κατσει.και ιδικα η vivodi εχει το πιο γαμημενο λογιστηριο.σε χρεωνει αλλα τι αλλον με τη προφαση "δεν εχουμε ενημερωθει ακομη".τους εχω βρισει πολλες φορες και μεχρι και εξωδικο τους εχω στειλει γιατι δεν γινεται η δουλεια σου να εξαρτατε κατα 80% απο το internet και για ενα μηνα ποτε να μπαινεις και ποτε οχι λεγοντας σου " λογω των αναβαθμισεων υπαρχει μια μικρη ασταθει".
αν ειναι ετσι να τη χεσω την αναβαθμιση,τη να τη καω την αναβαθμιση αν δεν μπορω να δουλεψω?
Η γραμμη σου είναι vivodi ή ΟΤΕ; Εγω είμαι full vivodi.
Αυτο παίζει μεγάλο ρόλο καθώς τα DSLAM του ΟΤΕ ειναι full και απο εκεί και πέρα ο ISP δεν μπορει να κάνει τίποτα.
Οσο για το λογιστηριο και την τεχνική υποστήριξη ειναι όντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom