TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ ξερεις το απολυτο κενοΤον προσβάλεις ταμάλα και τον αναγκάζεις να πει αυτό που δεν θέλει.Μην γίνεσαι κακούλης!
εσυ ξερεις το απολυτο κενοΤον προσβάλεις ταμάλα και τον αναγκάζεις να πει αυτό που δεν θέλει.Μην γίνεσαι κακούλης!
εντάξει ρώτησε τον ελπίζουμε να σου λύση την αποριαεδώ σου λέω δεν έχω πάει μαζί της πως να την ξέρω?!?!?
και τι εννοείς "παίρνω θέση" ??? ποια θέση παίρνω?? μια ερώτηση έκανα?? δεν πήρα κανενός θέση....
ίσα ίσα ... η μόνη θέση αν θεωρηθεί πως πήρα είναι πως ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ (κατά την γνώμη μου) την συμπεριφορά αυτή είτε έγινε για χρήματα είτε από .. καύλα...
απλά ρωτάω το παιδί από τις... Σέρρες... που το έγραψε οτι έγινε να μας πει (αν θέλει) πως έγινε η φάση?
κακό είναι?
που να τον βρω...?Ρώτα τον zarden θα σου εξηγήσει!
Καλησπέρα σε όλα τα μελοι το θρεντ θα ηθελα να σας ενημερωσω ότι η φιλη μας η Αντριαννα δεν γραφει πλεων οποτε ότι γραφουμε εμεις δεν το βλεπει η κοπελα , τωρα για την κριτικη του Ακαποτου εγω με την αντριαννα γνωριζόμαστε περιπου 11 χρονια και ποτε δεν εχω παει ελευθερα μαζι της , το θεμα αφορα καθαρα τους αντρες εμας δηλαδή ,γιατι η αντριαννα η γενικα και άλλη κοπελα μπωρει να δεκτη αλλα εμεις η αντρες που εχουμε ιοκογενιες πρεπει να προσεχουμε ακομη και στης ακαποτες πιπες και σε όλα τα γουστα ,και όχι να κατηγορούμε την κοπελα για αυτό .Η Αντριαννα από τη γνωρίζω και μιλαω τακτικα μαζι της εχει θρεντ στο σαιτ
Σ´ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Φαντάζεσαι να είχα προσπαθήσει να κλείσω το «κενό» και τώρα να έδινα αίμα για εξετάσεις;Δε λέει ε;εσυ ξερεις το απολυτο κενο
απλα αναρωτιεσαι με ολους αυτους τους καθυστερημενους που κανουνε ακαποτα και φυσικα τις κατεστραμενες πουτανες που ζητανε ακαποτα
τοσο σκουπιδια αισθανονται ?
τοσο για πεταμα εχουνε την ιδια τους την ζωη ?
αδερφε δεν είναι αντριαννας αυτό..,,,,,,,,,,.....
....... Διά τού λόγου τό άληθές.. μέ σήμα κατατεθέν...
εχεις πμποιό σαιτ είναι αυτό?
μάλλον δεν βλέπεις καλάακομα και εδω χωρις καποτα
ακομα και εδω χωρις καποτα
Καλό θα ηταν να απαντήσει κ να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, η σιωπή δεν ειναι προς όφελος κανενός. Το θέμα δεν αφορά μόνο εμας αλλά κ την κοπελα αν δεχτεί η οποιαδήποτε καλο να ειναι να το ξέρουμε για να την αποφεύγουμεΚαλησπέρα σε όλα τα μελοι το θρεντ θα ηθελα να σας ενημερωσω ότι η φιλη μας η Αντριαννα δεν γραφει πλεων οποτε ότι γραφουμε εμεις δεν το βλεπει η κοπελα , τωρα για την κριτικη του Ακαποτου εγω με την αντριαννα γνωριζόμαστε περιπου 11 χρονια και ποτε δεν εχω παει ελευθερα μαζι της , το θεμα αφορα καθαρα τους αντρες εμας δηλαδή ,γιατι η αντριαννα η γενικα και άλλη κοπελα μπωρει να δεκτη αλλα εμεις η αντρες που εχουμε ιοκογενιες πρεπει να προσεχουμε ακομη και στης ακαποτες πιπες και σε όλα τα γουστα ,και όχι να κατηγορούμε την κοπελα για αυτό .Η Αντριαννα από τη γνωρίζω και μιλαω τακτικα μαζι της εχει θρεντ στο σαιτ
Καλό θα ηταν να απαντήσει κ να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις, η σιωπή δεν ειναι προς όφελος κανενός. Το θέμα δεν αφορά μόνο εμας αλλά κ την κοπελα αν δεχτεί η οποιαδήποτε καλο να ειναι να το ξέρουμε για να την αποφεύγουμε
ποιο σαιτ ειναι φιλε μου?Καλησπέρα σε όλα τα μελοι το θρεντ θα ηθελα να σας ενημερωσω ότι η φιλη μας η Αντριαννα δεν γραφει πλεων οποτε ότι γραφουμε εμεις δεν το βλεπει η κοπελα , τωρα για την κριτικη του Ακαποτου εγω με την αντριαννα γνωριζόμαστε περιπου 11 χρονια και ποτε δεν εχω παει ελευθερα μαζι της , το θεμα αφορα καθαρα τους αντρες εμας δηλαδή ,γιατι η αντριαννα η γενικα και άλλη κοπελα μπωρει να δεκτη αλλα εμεις η αντρες που εχουμε ιοκογενιες πρεπει να προσεχουμε ακομη και στης ακαποτες πιπες και σε όλα τα γουστα ,και όχι να κατηγορούμε την κοπελα για αυτό .Η Αντριαννα από τη γνωρίζω και μιλαω τακτικα μαζι της εχει θρεντ στο σαιτ