dimitrios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 345
- Πόντοι
- 21
Χρονια πολλα καλη χρονια στο τουμπανο!!!αντε αντριαννα ελα να μας μπει καλα ο χρονος μην αργεις
καλη χρονιαΧρονια πολλα καλη χρονια στο τουμπανο!!!αντε αντριαννα ελα να μας μπει καλα ο χρονος μην αργεις
θελεις να μας βασανισεις πρωι πρωι φιλος??καλη χρονια
πηρα κατι νεα βιντεο εκ βουλγαριας που αν τα σηκωσω στον αερα δεν θα κατεβει καμμια λουτσα ολες ορθιες
θελεις να μας βασανισεις πρωι πρωι φιλος??
ετσι και αλλα πολλα καλημερα και καλη χρονια στο αντριανακι μας και ολους τους συναγωνιατες
καλημερα καυλωσε μας τασσο με το τουμπανο...ειμαι ετοιμος να ανεβω αθηνακαλη χρονια
πηρα κατι νεα βιντεο εκ βουλγαριας που αν τα σηκωσω στον αερα δεν θα κατεβει καμμια λουτσα ολες ορθιες
Tasso δωσε δωρα στο λαο!!..))καλη χρονια
eftasa sofia exi xioni sa stelno ligo zesti kala xristougena se ola :-* :-* :-* :-* :-*
ωραίος ο τασσος
ειπα να την μαμησω σημερα αλλα μου ειπε χθες ηρθα θελω ενα δυο ημερες να προσαρμοστω :-ωραίος ο τασσος
ειπα να την μαμησω σημερα αλλα μου ειπε χθες ηρθα θελω ενα δυο ημερες να προσαρμοστω :-
κανε και εσυ μια βολτα 3 ωρες ειναι η αθηνα ;)Εμεις να δούμε πότε!!!!!
και μετα θα παρω τα κακαλα μου γιατι ολο χτυπαει το τηλεφωνο της και ραντεβου δεν μπορεις να κανεις :-χαχαχα !!! και εσυ ...ασε το κοριτσι να παρει τον χρονο του ...!!!
και μετα θα παρω τα κακαλα μου γιατι ολο χτυπαει το τηλεφωνο της και ραντεβου δεν μπορεις να κανεις :-
εμενα με γραφει..... το αγνωστο την εξιταρει μου ειπε καποτε ;)
εμενα με γραφει..... το αγνωστο την εξιταρει μου ειπε καποτε ;)Σωστο και αυτο ...!!! αλλα θα κανει καμμια εξαιρεση για σενα ...λεω εγω τωρα ...!!! χαχαχα !!!