Α κορίτσια βάλτε με και εμένα στην ομαδική σας στο viber... είμαι κουτσομπολης!!
Υπονοουμενο για παρτουζα ειναι αυτο;
Α κορίτσια βάλτε με και εμένα στην ομαδική σας στο viber... είμαι κουτσομπολης!!
Ωπα , να γινω και εγω ρεγγα , να πηγαινουμε κοπαδιΥπονοουμενο για παρτουζα ειναι αυτο;
Ωπα , να γινω και εγω ρεγγα , να πηγαινουμε κοπαδι
Οτι θελεις αρχοντα , το κοπαδι να γινει , και ολα καλαΕσενα θα σε βαλουμε μπροστα να αναβεις φλας στις στροφες!
Οτι θελεις αρχοντα , το κοπαδι να γινει , και ολα καλα
Ε ναι ρε συ , λειπει ο καρχαριας απο τις ρεγγεςΑρκει να ειναι και η Adrianna μαζι.
Γιατι αν μαζευτουμε ολοι εμεις κι εκεινη λειπει δεν θα παει καλα το πραγμα!
Ε ναι ρε συ , λειπει ο καρχαριας απο τις ρεγγες
@Adrianna γλυκια μου μην ξεχνας τις μικρες γλυκες ρεγγουλες σου
ΥΓ Θελω την αδεια σου, καμμια φορα να χρησιμοποιω το nick σου , οπως τωρα Ειναι πολυ επιδραστικο
Αν εισαι καλο παιδι !!!Α κορίτσια βάλτε με και εμένα στην ομαδική σας στο viber... είμαι κουτσομπολης!!
Αν εισαι καλο παιδι !!!
Εμείς με την Ανδριάνα δεν κουτσομπολεύουμε ποτέ !!
Τα φιλια μου
Θα είμαι Κύριος! Όπως αρμόζει στις Κυρίες άλλωστε...Αν εισαι καλο παιδι !!!
Εμείς με την Ανδριάνα δεν κουτσομπολεύουμε ποτέ !!
Τα φιλια μου
Και εμέναΑ κορίτσια βάλτε με και εμένα στην ομαδική σας στο viber... είμαι κουτσομπολης!!
Να'ταν η ζήλια ψώρα...Και εμένα
Και εμένα
Μπαίνεις Μπαίνεις άνεταΚαι εμένα
Και εμένα
Μωρο μου , οταν οι μηροι εχουν το ιδιο σχεδον παχος με τις γαμπες , η Καγια λεει ΝΑΙΚαλά να περάσετε σήμερα όπου να στε
Εγώ νάνι
44 μισόAπο τις ποιο sexy φωτογραφιες σου ...
Αυτα τα υπέροχα πατουσακια για πες τη νο ειναι ?
Baby ανάπτυξη έχουμε??44 μισό
Συνήθως για άλλο πράγμα λέμε μεγαλύτερο νούμερο οι άντρες και όχι για τα πατουσάκια της αντριάννας44 μισό
ΈτσιΣυνήθως για άλλο πράγμα λέμε μεγαλύτερο νούμερο οι άντρες και όχι για τα πατουσάκια της αντριάννας
Οποιος συναντιέται μαζί σου είναι +3 πόντους μόλις ανοίξει η πορτα…Έτσι
Λέτε να σας το μεγαλώσουν λίγο σήμερα???