adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 88.583
Hot sexy girl
Με την τελευταία φωτο, ειδικά, (την ολόσωμη με το δίχτυ) έτοιμος ήμουν να αρχίσω να τον τρίβω στην οθόνη του τάμπλετ, Ανδριάνα μου.
ισχυρες βροχες και καταιγιδες ειπανεΤελικα με την Θεσσαλονικη τι θα γινει?
τετοιο χρωμα οι γιαγιαδες φορανε ναι. εχεις δει καμια γιαγια με μαυρο διχτυ μηπως ?Καλησπέρα Καλησπέρα Καλησπέρα
Ναι αλλά για το καλσόν δεν έχεις δίκιο .
Είναι 15 δεν και γυαλίζει και είναι πολύ λεπτό Οι γιαγιάδες έτσι φοράνε
Πολλές γλυκές καλημέρες μωροΚαλησπέρα Καλησπέρα Καλησπέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά για το καλσόν δεν έχεις δίκιο .
Είναι 15 δεν και γυαλίζει και είναι πολύ λεπτό Οι γιαγιάδες έτσι φοράνε
Καλημέρα Παππά!τετοιο χρωμα οι γιαγιαδες φορανε ναι. εχεις δει καμια γιαγια με μαυρο διχτυ μηπως ?
ασε τις δικαιολογιες λοιπον, παλι τσαμπα λεφτα εδωσες... παραδεξου το
Έκατσες μισή ώρα μπροστι παθανε οι γοβες καλε, πως ειναι ετσι ? ? ?
ο καναπες... τι φαση... τονε δοκιμασες ? ? ?
εμ τι νομιζες, ετσι θα σε αφησω ? ? ?Έκατσες μισή ώρα μπροσ
τά από την οθόνη
... μεγάλωσες κάθε σημείο για να δεις τι γίνεται τώρα για να βρεις κάτι???
ασε ρε πονηρη, πας να δικαιολογηθεις...Καλημέρα Παππά!
Πάλι σου λέω αυτό το καλσόν είναι μεταξένιο και γυαλίζει που δεν φαίνεται στη φωτογραφία αυτό δεν φοράνε οι γιαγιάδες
Οι γυναίκες φοβούνται να το φοράνε γιατί δείχνει πιο χοντρά τα πόδια τους όταν γυαλίζει
Παπαπα τα πετάξω Επειδή είναι με κόκκινο πάτο και εμένα δεν μου αρέσουν να τα θέλεις
αμα μου γραψεις αφιερωση λατρειας στην κοκκινη σολα-πατο, ναι να μου τα δωσεις.Παπα, στο κομοδίνο θα τα βάλεις
Aπο τις ποιο sexy φωτογραφιες σου ...πετρούλια για ψάξε εδώ
Άσε να λένε αντριαννα όσοι έχουν φετίχ με γόβες ξέρουν ότι αυτό το καλσόν το φοράς για τέτοια πέδιλαΚαλημέρα Παππά!
Πάλι σου λέω αυτό το καλσόν είναι μεταξένιο και γυαλίζει που δεν φαίνεται στη φωτογραφία αυτό δεν φοράνε οι γιαγιάδες
Οι γυναίκες φοβούνται να το φοράνε γιατί δείχνει πιο χοντρά τα πόδια τους όταν γυαλίζει
Νομίζω κάνεις λάθος....δεν είναι για πέδιλα...είναι για γόβες πιπτοου....Άσε να λένε αντριαννα όσοι έχουν φετίχ με γόβες ξέρουν ότι αυτό το καλσόν το φοράς για τέτοια πέδιλα
Να φοράς αυτά με ζαρτιερες κάλτσες και να σε έχω ορθια με το ένα πόδι σου πάνω στο τραπέζι...ούτε στη φωτογραφία από πάνω ούτε σε αυτά ακόμα