adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.738
Ευχαριστώ σε όλους που στάθηκαν ναι ή τουλάχιστον από το Viber κοντά μου να μου δίνουν δύναμη και κουράγιο ξεκινάω να πατάω το πόδι μου αλλά δεν μπορώ ακόμα με τακούνια
Καθόλου τακούνια εννοείται. Και στα ραντεβού με αθλητικά, δεν θα σε παρεξηγησουμε.Ευχαριστώ σε όλους που στάθηκαν ναι ή τουλάχιστον από το Viber κοντά μου να μου δίνουν δύναμη και κουράγιο ξεκινάω να πατάω το πόδι μου αλλά δεν μπορώ ακόμα με τακούνια
Χαχαχα ΕυχαριστώΚαθόλου τακούνια εννοείται. Και στα ραντεβού με αθλητικά, δεν θα σε παρεξηγησουμε.
Ειχες σπασει το ποδαρακι σου?Μετά από δύο μήνες νομίζω ότι έχω δίκιο να δοκιμάσω και εγώ τη θάλασσα
Υπομονή κοριτσάρα μουΕυχαριστώ σε όλους που στάθηκαν ναι ή τουλάχιστον από το Viber κοντά μου να μου δίνουν δύναμη και κουράγιο ξεκινάω να πατάω το πόδι μου αλλά δεν μπορώ ακόμα με τακούνια
Ναι πάνω από αστράγαλο όλα έκανα σκι το καλοκαίρι νέαΜετά από δύο μήνες νομίζω ότι έχω δίκιο να δοκιμάσω και εγώ τη θάλασσα
Μία φωτογραφία από θάλασσα δεν μας έδωσες όμως;Μετά από δύο μήνες νομίζω ότι έχω δίκιο να δοκιμάσω και εγώ τη θάλασσα
αυετο το κορμι ειναι εργο τεχνης..που να φτασει μια ωρα ραντεβου ,μια ωρα μονο του αξιζει γλυψιμο..ειναι ερωτας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχαχα Ευχαριστώ
Δεν εργάζεται αδερφέ!!! Το λέει η κοπέλα!!! Έχει αναρρωτική άδεια και κάνει διακοπές. Όταν επιστρέψει, σε κάθε δικό της μήνυμα, γράφει το τηλέφωνο!!!Καλησπέρα Αντριάνα ...
Πως σε βρίσκουμε?
Καλησπέρα Αντριάνα ...
Πως σε βρίσκουμε?
Ετσι οπως εκανες τον κυκλο ειναι σαν να λεει μπου διπλα στο τηλεφωνο
Αχ εσυυυυ!!ποιο πόδι έχει πρόβλημα?
Πάω να δω gntm