Μπριζας❌
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2022
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Μια χαρα ειναι... γρηγορο ημιχαλαρο σεξ με τα ιδια λεφτα ... απο το να σε γ..ει μια ωρα 30ρης κουκλος ... δεν παμε για ερωτεςΕ και μετά οι κοπέλες χοροπηδάνε από τη χαρά τους!!
Μια χαρα ειναι... γρηγορο ημιχαλαρο σεξ με τα ιδια λεφτα ... απο το να σε γ..ει μια ωρα 30ρης κουκλος ... δεν παμε για ερωτεςΕ και μετά οι κοπέλες χοροπηδάνε από τη χαρά τους!!
τα πετυχες ολαΚαλα το λες γιατι εισαι 20-25... περνανε τα χρονια δυστυχως! Και ειναι καλυτερα να ξεχαρμανιαζουν εκει απο το να χουφτωνουν ανηλικα στο μετρο απο την στερηση... ολα καλα
Δυστυχως φιλε ειναι η πικρη αληθεια ...τα πετυχες ολα
η πικρη αληθεια ειναι αυτη που εγραψα και μου επιβεβαιωσε και η τσατσα απο μονη της, που εχει δει κοσμο και κοσμακη, ανωμαλο η' μη.Δυστυχως φιλε ειναι η πικρη αληθεια ...
Στη σωστή θέση το διαμαντακι!καληνύχτα με το διαμαντάκι μου
Νάνι νάνι νάνι
Θέλω να βγάλω με τα δόντια μου το διαμαντακι και να βάλω την γλώσσα μουκαληνύχτα με το διαμαντάκι μου
Νάνι νάνι νάνι
Εγω την πουτσα μου.Θέλω να βγάλω με τα δόντια μου το διαμαντακι και να βάλω την γλώσσα μου
To διαμαντι στο διαμαντι !!!! ( ουτε το κοχινορ δεν εχει τοση αξια ) !!!!!!καληνύχτα με το διαμαντάκι μου
Νάνι νάνι νάνι
Ω. ΝΑ. ΣΟΥ.και με αυτά τα τακούνια
Όνειρα γλυκά ΆντυΩ ναι καληνύχτα αύριο κι άλλα
ναι ναι !!!Ω ναι καληνύχτα αύριο κι άλλα
Ουάου ουάου ουάου ουάουAdrianna !!!
Από τις καλύτερες κωλοβαλβίδες και ψωλορουφήχτρες στον Πλανήτη.
Επαγγελματίας (με δέχτηκε αν και ειχε μόλις σχολάσει), ακούραστη (το παιρνει προσωπικά να σε τελειώσει και τη δευτερη φορά), ακομπλεξάριστη ,προσγειωμένη , εξαρτημένη από το sex και μόνο !!!
Θα στο βάλω εγώ καυλα το γοβάκι σου όταν επιστρέψεις...
Καλό μήναΚαλό μήνα παιδιά!!!