adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.550
?????πρωτα η σοκολατα.και μετα κρασακι με γαριδουλες.πανε.αυτα μαζι μωρακι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σορι
?????πρωτα η σοκολατα.και μετα κρασακι με γαριδουλες.πανε.αυτα μαζι μωρακι.
Θελω πολύ να σε χύσω με το ανάλογο δωράκι μπορώ τώρα??????
Σορι
Αχχχχχ.νοοοοο
Με έχεις καβλωσει πολύ θέλω να σε χύσω παντού ??Αχχχχχ.νοοοοο
ΠοτέΣτείλε πμ να κανονίσουμε ??
Κράτα τουλάχιστον....άντε 2 μέρεςΤελικά τί να κάνω??????
καλα ρε μαστορα απο κατω εχει το τηλ παρτην και κανονιστε.Στείλε πμ να κανονίσουμε ??
Ναι τυπε.. Περίπου Αναμεσα στο σταθμό Λαρίσης και το Μεταξουργείο (στάσεις μετρό).Πού είναι αυτό το bill χοτελ Μεταξουργείο???
Θελω να την χύνω δημόσια την καριολα αααχ αααχ χύνωκαλα ρε μαστορα απο κατω εχει το τηλ παρτην και κανονιστε.
Δεν είναι τόσο δράμα η κατάσταση όσο φημολογείται. Ωστόσο, αν δεν έχεις ζήσει καιρό Αθήνα, το καταλαβαίνω. Θα προτεινα να κλείσεις μεσημεριανή ώρα ή νωρίς απόγευμα.Πως θα ερθω εκει κατω ρε μορο με συγκυνονιες φοβάμαι???
Αχαχα οχι, έχει αστυνομία παντούΕ ναι ρε φιλε μην κατεβω και με κλέψουν τπτ πρεζονια βρώ και το μπελα μου??
Ανέβασε κανα βίντεο για το καληνύχτα???Ν
Αχαχα οχι, έχει αστυνομία παντού
Πού ρε τύπε;;; Από το μετρό μέχρι το hotel;; ;;Μόνο αν φωνάζει από μακρυά το σουλούπι σου "Είμαι μαλάκας" έχεις φόβο. Κανόνισε να περπατάς με το χρήμα μαρούλι να φαίνεται και να μοστράρεις και το κινητό φάτσα φόρα!!! Τότε μπορεί να σε κλέψουν παντού!!! Anyway αν φοβάσαι ακόμα, στείλε μου πμ. Να σε συνοδέψω εγώ που είμαι παπάς. Κανείς δεν θα σε πειράξει δίπλα μου. Τα πρεζόνια νομίζουν πως είμαι ο Batman. ???Ε ναι ρε φιλε μην κατεβω και με κλέψουν τπτ πρεζονια βρώ και το μπελα μου??
το ξερεις οτι το μπιλ δεν ειναι μπουρδελο ετσι? για να βρεθεις με την κοπελα πρεπει να την παρεις τηλεφωνο να μιλησετε να κλεισεις ραντεβου σαν ανθρωπος.Θα ερχόμουν αλλα βρεχει?????
παρε ομπρελα και φορα αδιαβραχο σωβρακοΘα ερχόμουν αλλα βρεχει?????
Δες το δελτίο καιρού καλού/κακού πρώτα τύπε..Πλυμμηρίζει εύκολα η περιοχή εκεί. Θα σε αρχίσει κι η Adrianna στα squirting και θα θαλασσοπνιγείς!?????
Αύριο εχω άδεια???
Σωστοοοοοος??????Δες το δελτίο καιρού καλού/κακού πρώτα τύπε..Πλυμμηρίζει εύκολα η περιοχή εκεί. Θα σε αρχίσει κι η Adrianna στα squirting και θα θαλασσοπνιγείς!