G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Για βασιλική ζαργανα μοιάζεις κοριτσάρα μου......
Στην υγειά σου......
Για βασιλική ζαργανα μοιάζεις κοριτσάρα μου......
Για σένα είναι η ζωη?
Μόνη σου πίνεις μπύρα;
Αυτός ο "σοφός" ήταν ο Ιησούς.Δεν θα σου πούμε εμείς αν η εξάρτηση σου αυτή είναι κακό ή καλό ή ότι θα πρέπει να το κόψεις. Υπάρχουν ειδικοί για αυτές τις δουλειές. Πολλοί από εμάς που είμαστε εδώ μέσα έχουμε τις δικές μας εξαρτήσεις. Αν σου προσφέρει ικανοποίηση γιατί να σταματήσεις να το κάνεις, δεν ειναι το "σωστό" ή το "ηθικό"; Όπως είπες κάποιος πολύ σοφός, "ο αναμάρτητος το πρώτο λίθο βαλέτω".
Κατά την δική μου ταπεινή γνώμη, εσύ να κάνεις αυτό που σου προσφέρει εσένα ικανοποίηση (μας βολεύει και εμάς εξάλλου).
Ξεχασες το παρεο και τη ξαπλωστρα που ειχαν την τυχη να ακουμπανε αυτο το θεσπεσιο κορμι...Πωωω..... Αρχικά είπα να σχολιάσω τις βυζάρες.... Μετά καπάκι γυρνάς και το ξανασκέφτομαι να γράψω για την κωλάρα την αδιανόητη.... Μετά πάλι οι βυζάρες στο προσκήνιο... Δε λέω τπτ και απλά απολαμβάνω.... Τυχεροί οι λουόμενοι στην παραλία και τα ψάρια....
Καλημέρα, αντ...το δίλημμα ήταν σαν τι είμαι στην ξαπλωστραΓεια μας!!Δεν εννοουσα εσενα λουκανικο.Απαντησα στο διλημα τι να φας.
Καλημέρα καλό φθινόπωρο Adrianna!Καλημέρα, αντ...το δίλημμα ήταν σαν τι είμαι στην ξαπλωστρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα!!!
Καλό φθινόπωρο ?????
πιστευω οτι ο κορεσμος αρχιζει και σου κλεινει το ματι σιγα σιγα και εχεις ξεκινησει να σκεφτεσαι αλλιως "το εργο" απο εδω και μπρος... γνωμη μου.2 χρόνια, ναι
Εσύ καβλα είσαι συναγρίδα.. Το καλύτερο μμμ...Σαρδέλα η μπιφτέκι
το λοκδαουν οπως και η "κριση" πριν 10 χρονια, μας αλλαξε γενικως.Μέσα στο λοκδαουν ξεκινησει κάθαρση η ξεκαθάρισμα...άλλωστε το έχω ακούσει και απο κάποιος
Κάτι έγραψα σελίδες πίσω....μετά θα ξεκινήσω αλο έργω....???
Ααα όχι, όχι δράμα νονονο μόνο θετικά πράγματα, καλοσύνη και αγάπη σε όσους αξίζουν ακόματο λοκδαουν οπως και η "κριση" πριν 10 χρονια, μας αλλαξε γενικως.
προσωπικα μου αρεσε-μου αρεσει αυτη η αλλαγη, παρολο που οικονομικα πηγε πολυ κοσμο πισω, αλλα στα δυσκολα φαινονται οι αξιες και ο χαρακτηρας.
ελπιζω οχι δραμα
Συναγρίδα!Δεν έχω φάει ???Εσύ καβλα είσαι συναγρίδα.. Το καλύτερο μμμ...
Παει ο παππουλης....τον έστειλες τον άνθρωπο...Τον εξήγησα ότι έχω εξάρτηση από πολύ άντρες και δεν θέλω έναν!!!
Και ρωτάει "με πόσους πηγές 100?500?
Και λέω "ααα όχι τουλάχιστον 30000"
Ήταν πολύ ήσυχο και γλυκό καλόγεροςΠαει ο παππουλης....τον έστειλες τον άνθρωπο...
Έχεις κανΑ τηλ από την πιτσιρίκα...??Πριν λίγο καιρό βρέθηκα με μια πιτσιρικά 22 χρόνων. Είχε κανονικά σχέση 3 χρόνια και είναι και από καλή οικογένεια και έχουν άψογη σχέση απλά αποφάσισε να κάνει κάποια ραντεβού για πιο ανετη ζωή. Ούτε την βίασαν ούτε την χτυπούσαν. Έχω και άλλο παράδειγμα με κοπέλα που ξέρω χρόνια όπου επίσης όλα ήταν καλά στην ζωή της. Έχει την δουλειά της είναι μια χαρά με την οικογένεια της και κάνει ραντεβού για έξτρα χρήματα. Δεν μου έχουν μιλήσει για κάτι άσχημο που τους συνέβη και το ξέρω καλά αυτό. Συμβαίνουν και αυτά εννοείται ίσως παλιότερα αλλά στην εποχή μας δεν το νομίζω και δεν νομίζω να ξεκινάνε το σεξ με ένα αγόρι από αγάπη τώρα πια έχουν αλλάξει τα πράγματα τουλάχιστον σε μεγάλο ποσοστό
Η Κατερίνα είναι που εμφανίστηκε πριν λίγους μήνες εδώ έχει και νημαΈχεις κανΑ τηλ από την πιτσιρίκα...??
Ναι γύρισε το κεφάλι του προς δεξιά..και έμενε με ανοικτό στόμα...αλα δεν είπε τίποτα άλλοΉταν πολύ ήσυχο και γλυκό καλόγερος
Έτσι είναι οι περισσότεροι μοναχοί...καλό θα ήταν αν έχεις την ανάγκη να βρεις έναν πνευματικό...ποτέ δεν ξέρεις...Ήταν πολύ ήσυχο και γλυκό καλόγερος
ΟκΗ Κατερίνα είναι που εμφανίστηκε πριν λίγους μήνες εδώ έχει και νημα