adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.712
Μην χαλιεσαι μωρακι...ο Αινσταιν το ειχε πει οτι η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει οριο ενω το συμπαν εχει... συνεχισε να μας φτιανχεις.
Σε ευχαριστουμε
Μην χαλιεσαι μωρακι...ο Αινσταιν το ειχε πει οτι η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει οριο ενω το συμπαν εχει... συνεχισε να μας φτιανχεις.
Σε ευχαριστουμε
ωπα φιλαρακι την μαγειρικη μονος σου ασε με εμενα !Θα κατσω να της φτιαξω μια τουρτα με γαριδες με τον gymaster.
Και εγώ ένιωσα σαν απειλητικό αυτό ΑπόλλωνΓεια σας !! προς ολους τους θαυμαστες της αγαπημενης μας ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ (καλλιτεχνικο) σημερα εχει τα γενεθλια της 9/9/19..... ?? ,να της ευχηθουμε τα χρονια της πρωτα να ειναι ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ και μετα ΠΟΛΛΑΑΑΑ ,και να προσεχει !!!!!!!
Το γατάκι ή εσύ που δεν είσαι ωραίος Όσο το γατάκιτραγικο!!! οπως παντα !!!
το σκεφτηκα πολυ και θα πω κατι για πρωτη φορα!!!!!Το γατάκι ή εσύ που δεν είσαι ωραίος Όσο το γατάκι
Ελα θα τα βρειτε θα σε βγαλει εξω σημερα για κρασι. Αξιοπιστα! Κατα βαθος υπαρχει παθος μεταξυ σαςτο σκεφτηκα πολυ και θα πω κατι για πρωτη φορα!!!!!
ΤΡΑΓΙΚΟ!!
Όχι θα του στείλω κάτι να μην κλάψειΕλα θα τα βρειτε θα σε βγαλει εξω σημερα για κρασι. Αξιοπιστα! Κατα βαθος υπαρχει παθος μεταξυ σας
ΝάνιΕλα θα τα βρειτε θα σε βγαλει εξω σημερα για κρασι. Αξιοπιστα! Κατα βαθος υπαρχει παθος μεταξυ σας
Καθε αλλο απο απειλητικο ,εκεινη ξερει .Ναι οντος εχει .
Καλημερα και παλι χρονια πολλα !! εχεις αδυνατη μνημη ποσε φορες στα μηνυματα που αλλαζαμε σου ελεγα ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ που εσπασες το ποδι σου ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ οταν ετρεχες σαν κατσικι. Οτι αυτο το ονομα σου ειναι για την Ελλαδα το ξερει ολος ο κοσμος αλλα δεν ειναι το πραγματικο ,για αυτο εγραψα καλλιτεχνικο , ευχαριστω !!Και εγώ ένιωσα σαν απειλητικό αυτό Απόλλων
Αυτό είναι το όνομά μου στην ελλάδα εδώ
Μπράβο αγαπημένη μου Έλενα!!!!Καλημέρα!
Γλυκέ μου Απόλλων ξέρεις πόσο σε συμπαθω και σε εκτιμώ αλλά θα ήθελα να σου εκφράσω την άποψή μου για τα γραφόμενα σου !
Δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε ποτέ έχει γενέθλια μια ΚΥΡΙΑ και αν είναι το επαγγελματικό της όνομα αυτό η όχι!
Νομίζω ότι μόνο η ίδια έχει δικαίωμα να το κάνει και δεν αναφέρομαι μόνο στην αντριαννα γενικά το λέω για της κοπέλες του χώρου!
Με αγάπη στα λέω αυτά!
Υ.Γ... Αντριάνα αν όντως έχεις τα γενέθλιά σου σου εύχομαι χρόνια πολλά να έχεις την υγεία σου και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν !
Την καλημέρα μου σε όλους!
Αντριαννα μου γλυκια !! Κατα αρχην δεν ανεφερα χρονολογια (πραγμα που δεν θα το εκανα ποτε ) απλα ειπα ημερα και μηνα .Τα γενεθλια αγαπη μου ενος ανθρωπου ανδρα η γυναικας ειναι γιορτη και χαρα και οχι προσβολη οπως εγραψες .Οσο για το ονομα εσυ μονη σου εχεις πει και λες οτι για την Ελλαδα εισαι ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ αρα ειναι καλλιτεχνικο η ψευδωνημο , το 90% των κοριτσιων εδω μεσα εχουν αλλο ονομα απο το πραγματικο . Ολα αυτα τα εγραψα κυριως για να εισπραξεις ΕΥΧΕΣ και ΑΓΑΠΗ , Το ποσο φιλαρακι μου εισαι και το ποσο σε αγαπω επειτα απο τοσα χρονια πιστευω ακομα να το ξερεις ,Φιλια πολλα !!!!!!!!!Καλημέρα!
Γλυκέ μου Απόλλων ξέρεις πόσο σε συμπαθω και σε εκτιμώ αλλά θα ήθελα να σου εκφράσω την άποψή μου για τα γραφόμενα σου !
Δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε ποτέ έχει γενέθλια μια ΚΥΡΙΑ και αν είναι το επαγγελματικό της όνομα αυτό η όχι!
Νομίζω ότι μόνο η ίδια έχει δικαίωμα να το κάνει και δεν αναφέρομαι μόνο στην αντριαννα γενικά το λέω για της κοπέλες του χώρου!
Με αγάπη στα λέω αυτά!
Υ.Γ... Αντριάνα αν όντως έχεις τα γενέθλιά σου σου εύχομαι χρόνια πολλά να έχεις την υγεία σου και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν !
Την καλημέρα μου σε όλους!
Μάλλον δεν κατάλαβες Για ποιο πράγμα μιλάμεσιγά ρε παιδιά
πώς κάνετε έτσι... 44 γίνεται η γυναίκα δεν είναι καμιά γριά